Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(106)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

din ciclul "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul": http://www.capital.ro/articol/concediul-maternal-va-fi-redus-cu-sase-luni-118139.html />

38+
si Andrei (16.12.2006)

Ma asteptam la asa ceva, caci suntem printre putinii din Europa care au concediul de maternitate asa de lung.
Totusi sunt trista

La munca!!!

Olga 36+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Fetelor multam de raspunsuri, deci ce ziceti o dam pe un chef cu bere?

Daaaaaaaaaaa!

Denisa-Madalina 36+ cu Adela-Marisa
AMR 4 saptamani
Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

din ciclul "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul": http://www.capital.ro/articol/concediul-maternal-va-fi-redus-cu-sase-luni-118139.html />

38+
si Andrei (16.12.2006)

no coment ....

37+ cu Maria Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Asazi am ajuns la DPN.
Am facut si controlul de 2 luni/DPN si avem 2,750 kg si 46 cm Nu se dezminte printesa mea, ca va fi lunga ca tati ei dar nicicum un copil dolofan. Am pus si pozici, am sa mai pun imediat ce mai am cateva.
Am sa revin cu quote, caci nu sunt in stare sa imi amintesc ce vroiam sa raspund. Am plans ieri foarte mult, si azi dimineata m-am trezit cum se zice, cu "capul mare' si cu ochii umflati si foarte obosita. Acum ne-am trezit din somnul de "frumusete" toti 3, eu si puisorii mei, caci iubitul meu sot a plecat la munca.

A pus Alex fotografiile lui Victor de Gigelica la paginuta lui, azi am mai primit una "proaspata" prin MMS. Este un grasunel si un dulce are niste falcute si daca va uitati bine la primele lui poze (rotite in pozitia normala) chiar rade, nou nascut si rade, si are un zambet adorabil si smecher ca si mami.

Am vorbit cu Gigelica astazi, au mutat-o de dimineata in salon, si se recupereaza. Doamne ajuta sa aiba putere sa isi revina cat mai rapid sa plece acasa, impreuna cu Victor.

Am sunat-o si cu Joanna, Darius a facut icter, sta la lampa, papa putin si doarme la san, si tot plange. Este obosita de programul lui. Preobabil va pleca in curand acasa si va intra ea pe forum sa ne poveasteasca. Abia astept, caci pe Darius nu am reusit sa il vad in fotografie.

Cu Malta am vorbit putin, astazi au ajuns acasa si ei, si sunt foarte bine. Am auzit ca Vicenzo este uin copil fericit care zambeste tot timpul. Malta te asteptam cand ai timp cu poze.

2 luni fara Alma Dormi in pace, inger mic!

Monica sotie si mama fericita

Luana, I love You so much my tiny Princess
Claudiu, You grew in my heart
Alma, So small, So sweet, So www.my-angel-alma.piczo.com/Ingerasul-meu" target="_blank"> soon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui rivali

Fetelor, care ati nascut sau care stiti puteti sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns pentru ca sunt destul de speriata.

Problema - lohiile. Am nascut acum 2 saptamani si pana duminica au fost normale, culoarea devenise alb galbui. Duminica d.a. am avut o senzatie ca si cand am facut pe mine. Cand am mers la baie era o secretie maronie destul de abundenta care s-a oprit repede dar a reaparut si aseara si azi dar nu lafel de abundenta.

A mai patit cineva asa? Este normal?

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009)

Mi-au dat si mie lohiile batai de cap, intai nu au venit, la iesirea din spital am luat 10 zile ergomt..(sau ceva in genul acesta, pentru contractia uterului - oricum se da la toata lumea, cred) si dupa ce am terminat fiolele au inceput sa curga de la sine, mai mult, mai putin...

Dar ar cam trebui sa tot curga 45 de zile, nu?

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufete, aia cu taiatu' din concediul pentru ingrijire copil e o zvonistica deocamdata! Si eu m-am cam enervat cand am auzit la stiri, pana am auzit tot de la stiri ca ministrul muncii dezminte! Pai atunci de unde le scot si parlitii aia de jurnalisti?! Iaca citat si de unde ati dat voi link:
Ministrul Muncii, Marian Sarbu, a dezmintit ca ar exista un proiect privind reducerea concediului de crestere a copilului. Acesta a precizat ca exista doar unele propuneri ale organizatiilor nonguvernamentale referitoare la transferarea unei parti din indemnizatia de crestere a copilului in fondul de salarii pentru bone.
Silvia4: nu te lasa! Institutiile, mai ales astea cacacioase de stat, ar face orice sa nu dea bani si se bazeaza pe ignoranta mamelor, ca intr-adevar ca saracele multe nu-si stiu drepturile. Ex: la mine la scoala in ultimii 2 ani au nascut vreo 5 colege. 4 dintre ele au intrebat daca li se da salariul ala si li s-a raspuns oral: vaaai, nuuu, nu sunt bani prevazuti pt. asa ceva! Nici nu e legaaal! Una singura a facut cerere cu nr. de inregistrare, dupa o luna, neprimind raspuns in scris, a dat scoala in judecata si a obtinut sentintza in favoarea ei. E singura care a beneficiat de acest drept pana acum, desi celelalte au copii mai mari.
Eu in schimb am fost prima care a depus cerere pt. compensarea 100% a concediului, de care a zis Novus. Nu va zic ce indignare am starnit, oooo, ca nu exista asa ceva, nu se poate. Am zis ok, inregistrati-mi cererea. Normal ca n-am primit raspuns dar ii dau in judecata cand o s-o fac si pentru salariul-bonus. Is toba de legislatie cat am citit si aici si pe alte cateva forumuri, nu ma las pana nu obtin orice drept al meu, cat de mic. Ca datoriile mi le-am indeplinit!
Acum o sa purced la studiul a ce ni se cuvine de la primarie pentru nastere: trusou si nu mai stiu ce...chiar, mamici, voi v-ati interesat? Ati facut cereri? Ati primit ceva?

36Sophia-Diana
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ayla astazi nu am mai recunoscut-o pe Luana A facut falcute bune. Bravo Luana!!!! Tine-o tot asa!!!!

Gigelica recuperare rapida Victor este atat de simpatic

Joanna pentru Darius sa se faca bine si sa veniti mai repede acasa

Olga 36+ David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Ayla, eu nu am fost prea ocupata ca sa fiu alaturi de voi...dimpotriva, m-am gandit mult ce cuvinte sa aleg sa iti scriu. Si nu le gasesc...Stiu ca oricum nimic nu-ti poate aduce alinarea, asa ca raman doar cu gandul indreptat spre voi.
Pot sa iti spun ca te admir, pentru mama si sotia care esti, pentru prietenia pe care ne-o arati noua aici, pe forum, pentru o mie de lucruri!
pentru ingerasul Alma!
pentru tine, Luana, Alex si Clau!

Ana Maria , multumesc!
Nu am sa neg ca ma asteptam sa fiti mai mult alaturi de mine. Dar nu am spus cu repros, Doamne iarta-ma, cand de atatea ori v-am simtit alaturi de mine in acele incercari.
Fiecare are probleme ei cu bebe, si programul ei, iar fetele de care ma simt legata sufleteste oricum imi sunt alaturi. Nu pot cere nimanui ca in aceste zile de bucurie sufleteasca ale lor, ca sunt acasa cu bebe si isi traiesc experienta de mamici, sa inteleaga durerea din sufletul meu. Sa nu uitati ca eu niciodata nu am vrut sa va fac sa suferiti alaturi de noi, nu vreau ca nimeni sa sufere pt durerea mea. Dar este ceva normal sa doara, si de aceea am ales sa nu scriu la odisee, sa stric ziua nimanui. Imi cer scuze daca s-a inteles altceva.

Citat:
citat din mesajul lui dyana27
AYLA sunt cu tot sufletul alaturi de voi si sunt convinsa ca tu simti sufletelul mic ca nu te-a parasit, ci doar s-a dus intr-un alt loc de unde sa vegheze asupra voastra, si mai ales asupra surioarei asa cum a facut si in timpul sarcinii; toate stim si ne amintim ca a rezistat cat a putut de mult pentru ca surioara ei sa aiba sansa la o viata fericita si sanatoasa, si pentru asta o s-o iubim intotdeauna, si ramane ghiocica noastra pura cu aripioare. si in nici un caz nu vrem sa o uitam, dimpotriva, este exemplul nostru de dragoste maxima pe care o poate oferi un suflet. Te iubim bebelina Alma

Dyana multumesc!
Chiar daca era atat de mica, am apreciat foarte mult intelegerea celor din jur, chiar in spital, ca nu au considerat-o avorton, a fost copilasul nostru micut pe care l-am iubit, si il vom iubi in amintire toata viata. Face parte din noi, si nu am cum spune ca sunt aici, la odisee, mama doar pt Luana, si pt Alma nu. Am apreciat ca Alma are locul ei in lista ghiceilor, si ca ati fost de acord sa aiba locul ei si in site-ul web al ghioceilor.
Dyana, tu ai fost mereu alaturi de mine sufleteste, si in momentele de mare descumpanire ai gasit cuvantul si solutia potrivita. Toate acestea se simt, si nu se uita.

Alma, So small, So sweet, So www.my-angel-alma.piczo.com/Ingerasul-meu" target="_blank"> soon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Asazi am ajuns la DPN.
Am facut si controlul de 2 luni/DPN si avem 2,375 kg si 46 cm Nu se dezminte printesa mea, ca va fi lunga ca tati ei dar nicicum un copil dolofan. Am pus si pozici, am sa mai pun imediat ce mai am cateva.

Luana pui, mami tau se joaca cu noi! A incurcat cifrele de la greutatea ta! Maaaaaamiiiii.... ia mai citeste o data! Sunt MAI MARE decat zici tu aici si bagi fetele de la odisee in ceata!!!

Simona 38+, cu Victor Christian / Clara Michaela

mami de
Eric Christian (02.03.05)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Dodo pui, am trimis pt Isabelle, si pt Bogdan. Pt Isabelle hainute, am luat si doua sticle cu biberon si nu am stiut daca ai unghiera, suzeta, lantisor de suzeta, asa ca am luat si am trimit. Sper sa iti placa prosopelul, e din acela cu gluga. Pt Bogdan am luat bloc de desen si acuarele, ai spus ca ii place sa picteze. Claudiu si-a golit pusculita sa ii cumpere la baiat o masinuta si ciocolata cu iepuras, si de asemeneam am luat un tigrisor de plus cum si-a ales Claudiu si pt el. Asa este Clau, ce primeste el, doreste sa primeasca si cineva anume, la care se gandeste el. Chiar a fost putin afectat ca nu poate sa i le duca personal lui Bogdan. Pt Isabella am luat rochite, eu nu am omor dupa culoarea roz turbat, am ales roz pastel. Cred ca ii vor fi bune si sper sa le folositi, fiind pt 0-3 luni, marimea 50-56. Body cu maneca lunga 2, 2 cu maneca scurta si 2 maieuri ti-am trimis, in ideea ca le vei putea asorta intre ele. In fiecare luna pe 30 am sa ii trimit Isabellei o rochita roz, sper sa imi dai voie. Toate lucrusoarele sunt noi, si cumparate special pt Isabelle, deci nu apartin Almei. Alex a multiplicat din DVD-uri cu Tom&Jerry, o parte, si am pus pt Bogdan. DVD-uri cu desene animate am sa iti mai trimit postal.

Nu ma simt in stare sa particip in continuare la discutiile de pe forum, spre sa ma intelegeti. Am vorbit cu tati de Victor, si am intrat sa il pe vad bebe in fotografii, caci sunt foarte nerabdatoare sa il cunosc, desi sunt convinsa ca este adorabil, cu asa mamica.

Monica ,sunt super,nu aveam unghiera vin toate la fix.Iti multumesc pentru ca nu l-ati uitat pe Donu' care garantat va fi fff fericit.
pentru toate gesturile tale/voastre trecute,prezente si viitoare
Bogdan este un copil adorabil si luptator. Si eu ma simt legata de voi sufleteste.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Dodo pui sper sa ajunga pachetul la timp pt venirea Isabellei.

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Am uitat sa spun:
Clau pentru sufletul tau mare
La ora 16 am intalnire cu la eco in jurul orei 19 sigur o sa fiu acasa si poate o sa va pot anunta si data programata pentru nastere(nu cezariana ci provocata)

Cand am pus pachetul la posta, cum cu ceilalti copii intrase in contact, Clau a dorit sa o vada si el pe bebe. Asa ca i-am promis ca mami lui bebe ne-o va arata in poze cand va fi posibil. Bineinteles ca a pus o mie si una de intrebari, chiar vroiam sa il intregistrez sa il auzi. Asa ca ai o misiune sa ii arati poze cu Isabela. O sa am o rugaminte de la tine si eu, cand va fi posibil, probabil dupa ce nasti si te simti in stare sa iesiti la plimbare. Daca ai acces la malul marii, poate la vara cand este cald, daca stii cum se procedeaza la ingeri, sa scrii numele Almei pe nisip si sa faci o fotografie.
Succes la marea intalnire si asteptam vesti bune!

Mergi la inceput