Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(106)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

mihaelacg mi se pare ok cat a luat in 3 saptamani. nu o lasa sa doarma la san, dar nici nu o mai cantari mult.
in prima luna in general iau pana intr-un kg. in a doua luna iau mai mult, ca pe masura ce cresc li se mareste si stomacul.

38+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui curea

Novus repet ca sa inteleg mai bine redau mesajul tau "Vezi ca trebuie sa-ti dea 100% salariu pe 42 de zile adica in concediu postanatal care se plateste cu 85% trebuie sa suporte diferenta de 15% !!" Sa inteleg ca din cele 126 de zile care se platesc cu 85% , ultimele 42 de zile concediu postnatal se platesc cu 100% Scuze nu am inteles si am zis sa mai repet odata. MUltumesc

din cele 126 zile, primele 42 de zile dupa nastere (concediu postanatal) se platesc 100%
uita-te aici pt mai multe detalii:
http://mamici.blogspot.com/

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

dyana, eu zic sa-i omoram cu sange rece pe amandoi>:)

38+ Damian Codrut Andrei
AMR 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

dyana, eu zic sa-i omoram cu sange rece pe amandoi>:)

38+ Damian Codrut Andrei
AMR 8 zile

Ce aveti mamicilor? Pana la urma PACALA nu-i un nume chiar atat de urat Este exotic

Nu prea am reusit sa dorm foarte mult caci am uitat sa pun telefonul pe silentios.

Maine merg la un curs de mamici. Tema: diversificarea hranei bebelusului. M-am gandit sa ma informez acum cat mai am timp.

Olga 36+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Fetelor eu mi-as fi dorit ca puiul meu sa se nasca pe 1 aprilie. Avem un prieten ,fost coleg de facultate cu sotul meu,nascut pe 1 aprilie care este cea mai incantatoare persoana pe care o cunoastem atat eu cat si sotul.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009)

Mergi la inceput

olishka frumos din partea ta ca vrei sa te pregatesti de acum pt diversificare.
din experienta iti spun ca viata bate filmul, si o schema universala de diversificare nu exista. depinde de la copil la copil. la categoria grea se incepe cu fructe si legume, la categoria usoara se incepe cu cereale

38+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

olishka frumos din partea ta ca vrei sa te pregatesti de acum pt diversificare.
din experienta iti spun ca viata bate filmul, si o schema universala de diversificare nu exista. depinde de la copil la copil. la categoria grea se incepe cu fructe si legume, la categoria usoara se incepe cu cereale

38+
si Andrei (16.12.2006)

Mi-am zis sa am macar o baza de la care sa plec, caci despre acest capitol chiar nu stiu nimic. Si oricum ma cam plictisesc acasa.

Activitate nu prea mai este pe forum, se vede ca am ramas putine burtici.

Olga 36+ David

Mergi la inceput

din ciclul "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul": http://www.capital.ro/articol/concediul-maternal-va-fi-redus-cu-sase-luni-118139.html />

38+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Multumesc Novus, PetraTudor si Florinela ca mi-ati raspuns! Mi se pare f ciudat ca la mine la servici nu a cerut nimeni acesti bani vreodata.Si au nascut mai multe fete anul asta! Si vad ca legea e din 2004..Mi-au zis ca la noi nu se da niciun ban!!! Se poate sa se abata de la lege?

Da, Mihaela, lucram amandoua la Protectia Copilului. Se pare ca ai tai stiau de legea asta din moment ce ti-au acceptat cererea. Cred ca o s afac si eu cerere, anexez legea si sa vedem ce or sa zica.

Silvia - mami fericita de Amalia

http://picasaweb.google.com/dragos2406/PatruAmaliaMaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Denisa asa putin mai ai doar 4 zile?
Da de ce nu stai tu cumintica in patut daca ai asa probleme?

Foarte probabil, da... Am fost ieri la revizie si asa pare. Ne mai vedem vineri si... probabil extragem bebelina. Daca mai tine colul... poate mai amanam cateva zile... sa vedem.
La ce brambureala am in casa nu prea imi vine sa stau toata ziua in pat si sa astept seara sa imi vina ajutoarele... plus ca daca nu mut eu "maruntisurile", cine le mai gaseste!? E posibil sa mi se traga de la zodie.

Muncesc dupa principiul "Pauzele mici si dese, keia marilor succese".

Denisa-Madalina 36+ cu Adela-Marisa
AMR 4 saptamani
Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou

Mergi la inceput