vacanta cu copiii

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Moniland, fratele meu a fost cu bebe de 8 luni in Turcia. Si cu fetita de aproape 3 ani. A fost o experienta super pentru cel mic, a descoperit nisipul, s-a bucurat de tot ce era in jur. Deci voi, cu fetitele de aproape 1 an, cred ca va veti descurca excelent. Sarcina usoara mai departe

Ioana, Rebeca si Sara (17.04.2009)

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Carmen, nu am decat un copil atomic (care face cat 2, dar asta este alta discutie), dar cred ca o varianta mai scurta de drum si ok dpdv al calitatii este Bulgaria.

Daca optati pt Albena sau Nisipurile de Aur, faceti pe drum cam 4-6 ore (din Bucuresti). Aveti la restaurant scaune pt copii, mancare destul de variata ca sa aveti de unde alege pt ei, canapea extensibila in camera si un nivel rezonabil (spre foarte bun, in unele locatii) de confort si curatenie. Plus ceva animatie in fiecare seara, si alte asemenea. Nu se compara cu Turcia, dar este o varianta ok.

Din experienta noastra de anul trecut, este normal ca cei mici sa isi schimbe programul pe care il aveau acasa. De exemplu, noi ne plimbam in fiecare seara pana tarziu (ora 12) pe faleza, pt aerosoli. In prima seara, ni s-a stricat caruciorul asa incat tati l-a dus in brate ori de cate ori obosea. Cu aceasta ocazie, nici nici nu putea sa doarma pana ce nu ne intorceam in camera (desi acasa la 9 este in pat). Dimineata ar fi dormit mai mult, dar il trezeam sa mergem la masa si apoi pe plaja. Cateodata, pe la 10 adormea pe plaja, la umbra; alteori doar dupa masa de pranz. Uneori manca, alteori facea mofturi la greu dar nu ne-am facut prea multe probleme. Ba a facut si rosu in gat, am stat vreo doua zile departe de plaja, doar ne-am plimbat si ne-am reincarcat bateriile pentru restul concediului. Stiu ca pt voi este de 2 ori mai greu, dar trebuie sa incercati sa va relaxati si sa va bucurati impreuna de vacanta.

Intr-adevar, si iesirile la munte sunt foarte bune si relaxante pt copii (si parinti deopotriva), dar daca totusi vreti sa mergeti la mare, nu ezitati sa o faceti. Fac minuni aerosolii, noi am plecat anul trecut cu o otita nevindecata inca, si ne-am intors 100% sanatosi (in ciuda faptului a facut rosu in gat).

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Moniland, eu am mers anul trecut cu Ana si Luca la bulgari. Ana avea 5 luni iar Luca 5 ani. A fost excelent. Anul asta repetam figura. Banuiesc ca va fi mai greu pt ca Ana merge acum, descopera lumea si trebuie sa fim cu ochii in paishpe.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanca_2007 spune:

Cand puiul meu avea 2 ani, am plecat in prima noastra vacanta direct peste ocean, un zbor de 3 ore combinat cu unul de 7 ore si mai apoi cu altul de 2 ore. Am avut emotii dar nu m-am asteptat sa fie atat de linistit. Ce-i drept, i-am luat multe jucarii ca sa il tin ocupat, plus ca a dormit mare parte din drum.

Pe la 4 ani deja vacantele in Europa nu ma mai stresau ptr. ca reactiona bine la zborul cu avionul. In schimb, aici, in Romania, cand mergem destul de des la Bran (am gasit un loc frumos, linistit si curat, Pensiunea Cehov), drumul cu masina il plictiseste teribil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Blanca_2007
In schimb, aici, in Romania, cand mergem destul de des la Bran (am gasit un loc frumos, linistit si curat, Pensiunea Cehov), drumul cu masina il plictiseste teribil.

poti sa-mi spui mai multe despre aceasta pensiune Cehov?M-am uitat pe site si arata bine din prezentare.E chiar asa liniste?Vad ca scrie ca nu inchiriaza la grupuri si nu accepta animale de companie,ceea ce e grozav.

Mai scrie ca mesele de pranz si de seara sunt oferite numai daca se discuta despre asta in prealabil.Adica ei nu gatesc in mod uzual acolo?Ofera doar micul dejun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanca_2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

Citat:
citat din mesajul lui Blanca_2007
In schimb, aici, in Romania, cand mergem destul de des la Bran (am gasit un loc frumos, linistit si curat, Pensiunea Cehov), drumul cu masina il plictiseste teribil.

poti sa-mi spui mai multe despre aceasta pensiune Cehov?M-am uitat pe site si arata bine din prezentare.E chiar asa liniste?Vad ca scrie ca nu inchiriaza la grupuri si nu accepta animale de companie,ceea ce e grozav.

Mai scrie ca mesele de pranz si de seara sunt oferite numai daca se discuta despre asta in prealabil.Adica ei nu gatesc in mod uzual acolo?Ofera doar micul dejun?

Mie tocmai de aceea imi place acolo intru-cat nu accepta grupuri deci nu sunt sanse ptr petreceri zgomotoase. Eu caut liniste la munte iar aici o gasesc din plin. Chiar am asistat la o intamplare cand niste turisti abia sositi au dat drumul la manele in masina f. tare. Urmarea: au fost invitati politicos sa paraseasca pensiunea. Nu se fumeaza in pensiune_un lucru f.bun ptr pustiul nostru.

Sincer, despre mancare nu stiu prea multe ptr ca nu am mancat acolo decat micul dejun. Noi am mers la restaurant. Dar sunt convinsa ca te pot lamuri la telefon. Proprietarul este foarte amabil. Pot sa te asigur ca ceea ce vezi in poze vei vedea si la fata locului si este foarte curat.

Ceea ce imi place cel mai mult este ca in toiul verii caniculare, in casa este racoare. O adevarat oaza unde fug de Bucurestiul topit de caldura si plin de praf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Multumesc pt detalii,Blanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Avem 2 copii. Unul de 15 luni si unul de 6 ani. Mereu am respectat programul copiilor si vacantele s-au desfasurat super bine. Prima vacanta a celui mare a fost cand avea 1 an. No problem. La noi fiecare adult se ocupa de un copil.
Niciodata nu i-am lasat pt. ca nu am avut cu cine, insa nu cred ca as putea. normal ca e diferit atunci cand sunt 2 de aceeasi varsata, insa se joaca frumos impreuna, nu risca sa se plictiseasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Buna fetelor!
Subiectul imi pare foarte interesant. Si la noi copilul (4 ani) sta numai cu noi si l-am luat aproape in fiecare concediu sau minivacanta dar numai in tara. Am observat ca se comporta bine si de aceea anul acesta il vom lua cu noi in Creta-am toata increderea ca o sa fie bine.
Dar in fiecare an de cand il avem pe Gabriel eu si sotul meu mergem singuri in cel putin un concediu pe an de minim o saptamana (anul trecut am fost in Grecia si la Poiana Brasov). Dar avem grija sa mergem si cu copilul atat la mare cat si la munte.
Pana la urma aceste perioade pe care le petrece la bunici la tara cred ca ii fac foarte bine atat lui cat si noua. Cred ca mai avem nevoie de timp si numai pentru noi doi. O parere personala.
Si inca ceva intotdeauna in concediu cazarea e cel putin cu mic dejun si mancat numai la restaurant - ca doar gatesc atat in rest. Macar de asta sa scap in concediu ca sa nu mai vb ca in loc sa merg sa ma plimb si sa vizitez locuri noi (sau sa citesc o carte)-stau in bucataria altora.
Vacanta frumoasa tuturor!

Mergi la inceput