Gravidutze si mamici de Cluj - 118
Raspunsuri - Pagina 21
elenuta23 spune:
AM AJUNS SI NOI ACASUCA, DUPA O IEISRE IN PARC UNDE NE-AM INTALNIT CU SARBATORITA ZILEI DE AZI SI CU MINUNATIA EI DE FETITA 
am mai pus cateva poze de azi, unde sunetm cu Andreea si daria
http://picasaweb.google.com/elenus82/InParcCuDariaLAMULTIANIANDREEA#
scuze pt scris
apoi am fost pana la bunici mei iar pe cand am ajuns acasa Dragos a cazut lat in pat si a luat somn, poate datorita faptului ca si-a condus gagica acasa si a impins- cu caruciorul
pe Daria 
ma vizionat pazicile cu Bea si Sara, tare dulci is 
dar ce cuminte a stat sara mica la tuns 
ada apropo de unde ati achizitionat trambulina
, tare frumoase si leaganul deasemenea
sa aveti o dupamasa la fel de minunata
meli am vazut pozele, sunt superbe , v-ati facut de cap 
pozele cu sara mica le gasesti jos de tot la ultiele albume nu la primele unde mai sunt 2 albume noi![]()
Elena , mamica lui Dragos Stefan
si
17+ 
Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .
Gabriela77 spune:
Am uitat sa va spun, Sara are o noua pasiune, joaca la nisip, nimic altceva nu mai face in parc...
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Gabriela77 spune:
Pentru exemplificare, poftiti aici:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
Primele poze sunt cu tortul de mere si zahar ars efectuat sambata si un platou taranesc! Pofta buna va doresc!![]()
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Victo spune:
LA MULTI ANI ANDREEA!!!!!!!!!!!!!!! UN BUCHET IMENS DE FLORI D ELA NOI SI URARI DE FERICIRE PAN' LA ADANCI BATRANETI!
Gabi, si Stefan a descoperit nisipul, asa ca ieri, dupa ce ne-am procurat cele necesare, cu asta s-a indeletnicit si el. nu il duc in fiecare zi, ca am ce spala, apoi..;)
v-ati procurat tricicleta?
ca asta urmeaza si la noi in lista de prioritati.
vai ce-as manca si eu niste placinte din acelea, insa nu am vreme de asa ceva.
ps. adriana, am gasit azi in piata mihai viteazu stevie.si bors.de-abia astept sa fac un bors, asa moldovenesc...
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
alinabojuc spune:
La multi ani Andreea si multa sanatate 
fetelor sper sa va iasa placintele. daca nu...sa nu dati cu ele dupa mine
prima data e mai greu ![]()
Am o intrebare. stiti unde gasesc sutiene triumph prin cluj? aici in dej la 85D doar sutiene pentru bunici gasesti. 
si eu vreau unul mai secsi, asa pentru bluzite decoltate.![]()
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina
DPN 20 septembrie 2009
alinabojuc spune:
Am gasit un site cu sutiene naturana. mi-am comandat de acolo un sutien sport si unul secsi. sa vedem ce ajunge cand ajunge. 
alina
DPN 20 septembrie 2009
adab spune:
Meli nu stiu daca ai gasit pozele, poate le vezi aici: http://family.webshots.com/album/570843440TnpFdw
Daca nu am cont pe hi5 (am avut candva da l-am uitat) cum pot sa-ti vad pozele?? Cum e prin Italia acuma situatia vis-a-vis de romani? Sau mai bine te prefaci ca nu esti roman?....numa de fazele astea mi-e groaza sa merg acolo...
Elena de la Carrefour am luat castelul-trambulina. SI i-am mai luat o piscinutza cu tobogan impreuna (de pe topogan cazi in piscina si mai e un peste mare pe lateral care improasca cu apa), gonflabile, dar asteptam sa fie mai cald sa o putem pune in functiune.
Gabi super arata tortul de mere, dar si platoul. Mi-e o foame asa ca fug repede la frigider ca mi-ai facut pofta. Sara mea nu e incantata inca de ustensilele de nisip. Sunt la fel ca ale voastre, doar mai mici.
ALEX29 spune:
salutare
fetelor m am facut caramizie in cap
,nu e o transformare mare dar se vede totusi ,am fost la INFINITY STUDIO ,salonul unei f bune prietene ,f fain
GABI m ai dat gata cu tortul ala ,cand ai timp te rog mult scrie reteta ,arata traznet 
bine ca si a gasit puiu preocupare ,sper sa nu se plictiseasca repede ![]()
ANDREEA-D iti lasi parul lung ?cam asa e si culoarea mea ,putin mai inchisa ...parca
ooo iti sta bine langa frumosul ginerica ![]()
ADA chiar ca i super trambulina si vad ca v ati distrat tare fain
cat a costat castelul ?tare ma tenteaza sa i iau unu dar sa l duc la mama ,ca la mine n are loc :))
bine ca ti a stat piticuta la tuns 
ANI te pun pe lista ,poti sa mai inviti si alti prieteni ,cu cat suntem mai multi cu atat e mai super 
ALINA gasesti sutiene Triumpf la Iulius si la Polus
vezi ca sunt ceva promotii si la Jolidon 
RAMO tare mi place cum ii sta la piticuta in rosu 
MELI super ca v ati distrat asa bine 
asa m a luat o foame si nu prea am decat mancare gen aperitive
,se vede ca nu i Tiadris acasa si sincer nu mi mai place sa gatesc cand stiu ca nu papa si puiu :)
vai tu fetelor ce casa CURATAAAAAAA am ,totul e perfect ![]()
NE MAI PUTETI VOTA PANA IN 12 APRILIE ,MULTMUMESC MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785
alinabojuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALEX29 ALINA gasesti sutiene Triumpf la Iulius si la Polus vezi ca sunt ceva promotii si la Jolidon ![]() |
mersi. pe 17 am vizita la gynia. si tot atunci vom merge prin magazine. sper sa imi gasesc ceva. pana atunci poate imi vine si comanda de la naturana. sper 
alina
DPN 20 septembrie 2009
mami_alexia spune:
Victo, chiar ma gandeam acum ca eu n-am mancat niciodata bors din stevie, la noi se face mai mult cu loboda, cu stevie se fac sarmale. Oricum, merci de pont si sper sa iti iasa un bors bun!!!
Ada, mi-a placut la nebunie poza cu puiul din cadere!
Gabi, Alexia nu si-a adus inca aminte cum e cu nisipul, nici nu am insistat ca stiu cum e sa ii gasesc nisip si in pampers!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...