Gravidutze si mamici de Cluj - 118

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bex spune:

La multi ani, Andreea!!!!Tot ce iti doresti tu alaturi de minunata ta familie. Multe flori azi si cadouri cat mai pe placul tau!!!

Adriana, felicitari pentru atestat!!!!! E mandra Alexia de mami? eu in zilele de dinainte de examen am ametit-o pe Carina cu franceza:))

Andreea....si multa iubire si nu uita ca pentru Eric s-a inaltat un ingeras...

Elenuta, zic ca ai putea rezolva problema cu ceva pantofiori crem sau maro deschisi si niste asccesorii asortate la papucei, discrete, daca rochita e inflorata. si o sa fii o graviduta frumusica;) nu te stresa cu chestiile astea:)

Ioana ai mai "spart" ceva vineri?...ca noi ne-am dus la Polus si am mai gasit una -alta pentru nor-ta:P

Alina multumim de retete, uite asa ne mai dai idei:) eu am facut sambata clatite cu ricotta si fr de padure, azi supa-crema de dovlecei si gulas de vitel.:)

Gabitzo, cum au iesit placintele??

Ancule spor la slabit!!!!!!!

Alexutzo v-am admirat si noi in poze alaturi de Sara mare.am fetele!!!

O zi de vis, mari si mici:)

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Si eu vin la cafea. Buna tare Nico

Si eu inca o mai alaptez dar deja incepe sa se uite lumea chioras cand aud. Desi nu inteleg de ce dar asta e, incerc sa ii ignor.

Stefi acum doarme deci dupa ora 2 iesim si noi in vreun parc. Unde mergeti?

LA MULTI ANI ANDREEA!!! MULTA SANATATE SI FERICIRE!!!

Elenuta, cum a zis si Alex, nu conteaza numai rochia ci si accesoriile, machiajul, pantofii. O sa fii tare frumusica

Si noi am fost ieri la munte la gratar. A fost tare frumos, aer curat, Stefi a adunat floricele.

Alex, chiar mi-ar place sa facem o iesire de 1 mai cu familiile.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Poze noi:
http://picasaweb.google.com/RamonelR/BeaLa4Luni#5321493995917705874

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ce poze frumoase am vazut, si cu Bea, si cu Dragos!

Co, ba da, se uita cam chioras la mine de cate ori ii povesteam in engleza despre Business Communication si Corporate meetings.Tare ma bucur ca a trecut...mai ma unul in mai , la Cambridge, dar ala nu e cu gramatica(vocabular) deci mi se pare mai usor.

Si noi am stat ieri mai mult afara dar am si "spart" bani. Doamnisoara s-a facut cu o pereche de papucei tare frumosi, era tare mandra de ei, nu mai vroia sa se descalte.(si i-am luat si la jum de pret, cu promotia de la Leonardo)

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

LA MULTI ANI ANDREEA, SA AI PARTE NUMAI DE ZILE SENINE CA ZIUA DE AZI !!!!

Felicitari Adriana pt. examen. Nu aveai de ce sa-ti faci probleme cu scrisul cand la oral te-ai descurcat asa de bine!

Elena sanatate lui Dragos. Sa treaca repede mucusorii si tu nu te stresa pt. rochie. Trebuie sa fii o mamica gravidutza care radiaza de bucurie asa cum te stim noi...SI daca chiar mai vrei sa cauti alta costumatie am vazut ca la piata Marasti la etaj este un magazin numai pt. gravidutze. Sunt sigura ca vei gasi ceva in care sa te simti confortabil pana la urma.

Eu am primit aluatul gata facut de la maica-mea...mai trebe doar sa intind la placinte si sa le prajesc. Imediat ma apuc de ele ca de cand ma gandesc la placintele voastre...

SI sa va povestesc cum am petrecut ieri: la ai mei acasa, in curte, la foisor am facut la gratar aripioare , pulpe de pui si pastrav. AM achizitionat si un balansoar cu hinti pt. copii pe lateral si un castel gonflabil unde s-a jucat Sara mai tot timpul. AM avut si peripetzii: a cazut intr-o mica tufa de urzici . A plans putin si apoi a si adormnit de amiaza; era si franta deja de atata zbenguiala.
SI tot ieri am tuns-o pe zburlici (cand se trezeste e cu parul in toate directiile)cu masina de tuns. AM ramas toti mirat la ce cuminte a stat ea la primul ei tuns. I-a dat la manutza maica-mea un puisor de gaina, iesit de o zi. Nu stiu cum l-a prins ca i-a smuls un smoc de puf la bietu pui. Tare mult ii plac toate animalutzele, ca la toti copiii de altfel.
Va pun si cateva poze , la semnatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Salutare si de la noi!

si eu am petrecut un weekend de vis la Roma, a fost mult mai mult decat ma asteptam, ma fascineaza orasul, e pe locul intai in lista preferintelor, hihi.si sper sa ajung cat mai curand inapoi.e tare frumos, tot a fost perfect.

ma bucur ca v-ati distrat si voi la aer liber, ce frumos e afara, ce bine ca a venit vremea buna!

cele care mergeti in parculetul din manastur, pe la cat va intalnititi si la care parculet va referiti?ca tare am veni si noi!

Ramo,Elena-tare frumoase pozele si mai ales bebeii,hihi.

Elena-tot nu stii daca e fetita sau baiat?vai ce curioasa sunt!

sanatate multa bolnaviorilor, sa speram ca e ceva trecator numai.

noi tot cu constipatia, am incercat de toate dar nu prea da rezultate. sa speram ca vom scapa si de astea. va pupic si va doresc o zi frumoasa.daca vreti sa vizionati niste poze, eu le am pe hi5.

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ada-eu nu gasesc pozele,inca nu le-ai fi incarcat?m-am uitat la albumele cele mai recente, dar....sau sunt iar blonda...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ce vreme de vis, ce copii frumosi am vazut eu, Dragos si Bea!!!!

Co, marturisesc ca nu am reusit sa fac placintele, ca am avut musafiri si am stat mult pe afara, dar nu ma las si tot fac!

Nico, sanatate multa!

Meli, tare frumoasa trebuie sa fi dost excursia!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Multumesc tare mult pentru urari!Tot binele din lume vi-l doresc si voua!

pentru copilasii reusiti Bea si Dragos.Fotografiile in aer liber sunt cele mai frumoase!

ALEX - Bine ca poti s-o lasi la aer curat pe Tiadris si sa stii ca este pe maini bune.

CO, GABI - si sper sa ne vedem prin parc zilele astea.

ADRIANA - Felicitari pentru examen! Pacat ca atestatul asta nu-i valabil decat 2 ani.Eu am fost nevoita sa-l dau de 2 ori, cand am terminat facultatea si fix dupa 2 ani cand am dat examen la master, ca deja imi expira.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La MUlti Ani, Andreea, sa fii mereu asa fericita alaturi de familia ta frumoasa![flo]

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput