Untul de shea - shea butter (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras2 spune:

Mi-am mai luat unt de aloe pe care nu prea l-am folosit si care are in compozitie si unt de shea.Eu as vrea sa-mi mai iau sare de Himalaya de la Akamuti,dar eu nu reusesc sa finalizez comanda la ei ca nu imi merge cardul cu care altfel am facut cumparaturi peste tot in lume.Mai caut poate gasesc si pe alte site-uri.Ce bine ca e un astfel de topic si ca s-a mai animat ca tare jinduiam sa mai citesc ce amestecuri mai faceti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Am incercat untul de shea de la Akoma. Mi se pare mai bun decat cel de la Akamuti. E mai moale si se intinde mai usor pe piele.

Mi-am cumparat si unt de cacao care e tare ca o piatra. Ce as mai putea face cu el pe langa sapun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

Nu merge sa il inmoi ca pe cel de shea? Adica sa il pui intr-un vas si respectivul vas deasupra altui recipient cu apa fierbinte - ca in filmuletele de pe youtube. Ma gandesc ca daca faci asa si il amesteci si cu alte ingrediente/uleiuri poate e mai moale...

Citat:
citat din mesajul lui moana

Am incercat untul de shea de la Akoma. Mi se pare mai bun decat cel de la Akamuti. E mai moale si se intinde mai usor pe piele.

Mi-am cumparat si unt de cacao care e tare ca o piatra. Ce as mai putea face cu el pe langa sapun?

Mergi la inceput

nu mai spuneti nimic? cum merge cu untul de shea?

revin eu cu o intrebare....tot nu am reusit sa gasesc ulei de lemongrass, nici macar pe net pe la noi nu e mentionat. Stie cineva unde se compercializeaza in Buc?

Merci frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_dia spune:

Delyutz, am vazut pe Aromantic ulei de lemongrass. Uite linkul:
http://www.aromantic.co.uk/search.php?mode=search&page=2&letter=l

N-am cumparat de la ei, asa ca nu stiu cum e. Pe la noi la Plafar n-am vazut, mai caut pe net si daca mai vad unde pun link.

Edit: am gasit ulei de lemongrass si pe Aroma Zone:
http://www.aroma-zone.com/aroma/he_us_fruite.asp#lemongrass

Sper sa-ti fie de folos.

Vio

Mergi la inceput

Merci frumos vio afara gasisem si eu la akamuti, dar eu vreau sa comand restul ingredientelor de pe akoma ptr ca in urma celor scrise de fete sunt mai bune. si ma gandesc sa nu platesc transportul care e maricel la ambele. Speram eu ca poate e si pe la noi, dar cred ca nu am sanse sa gasesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Merge cu untu, merge, eu mi-am luat de pe aromazone si acu imi tot iau ingrediente sa-mi combin unturile. Pentru prima data dupa multi-multi ani de cumparat creme, am incetat sa mai cumpar altceva. Aveam de fata, de ochi, de maini, de calcaie, de buze. Acuma, gata, m-am linistit, doar unt de shea in diverse combinatii: cu aloe vera, cu mango, cu avocado, cu vitamina E (dac-ati sti cat am spart la capsule de vitamina E si A) cu tot felul de alte uleiuri... Mi-am luat si ustensile tot de la aroma si-i dau tare cu prepararea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_dia spune:

Bravo, Carmen, nu te lasa . Si nu tine doar pentru tine, spune-ne si noua ce combinatii faci, sa ne inspiram si noi .

Si si eu m-am saturat de cate creme pline de chimicale am prin sertare, vreau sa trec doar pe "naturale", asa ca trag tare cu untul de shea si ulei de argan si jojoba, dar mi-ar prinde bine niste idei de retete noi .

O pentru toate iubitoarele de cosmetice naturale,

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Combinatii, ce sa zic, n-au fost toate prea fericite, de ex, nu mi-a placut cum mirosea untul de shea cand am pus aloe vera peste el. E adevarat ca s-a facut spumos, dar mirosea groaznic, si parca "transpira", nu stiu cum sa spun, facea brobonele, sigur n-a fost ceva in regula. Sau cand am pus hidrolat de pepene, citisem eu ca miroase bine, si asa a fost, dar mi-am dat seama ca era pe baza de alcool! si eu il amestecam cu unt si cu ulei

Ce am bagat la cap: sa nu amestec uleiurile cu chestii pe baza de apa sau de alcool. Am mai observat ca daca bag mixeru in el nu mai are particulele alea neplacute, si reusesc sa-l amestec mai usor daca-l pun la bain marie, deasupra unui vas cu apa. Si fiindca era sa ma ard si sa umplu si aragazul, m-am hotarat sa-mi cumpar o chestie profesionala pentru "aburire", inainte sa dau foc la casa.

Asa ca deocamdata, pun vitamina A si E (cum spuneam, am stors la capsule de mi-a venit rau, ca m-am dus la o farmacista si i-am zis sa-mi spuna cata vitamina sa pun, si mi-a calculat ea acolo, de mi-a iesit cate o cutie din fiecare, adica in total vreo 80 de capsule de spart). Cred ca a calculat bine, ca nu mi-a iesit nimic pe piele
Mai pun ulei de argan, de jojoba, de cocos, acu am vazut ceva acid hialuronic, da' trebuie sa mai cercetez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna3 spune:

nu v-am mai citit de mult asa ca am fost f f incantata sa vad atata activitate pe aici

intre timp am comandat si su de pe akoma:

unt de cacao food grade - care il folosesec la deserturi, cacao cu lapte, ceaiuri... merge si pe piele dar inca nu l-am testat

ulei de cocos organic - e super, il dau pe fata, pe corp si se absoarbe repede lasand o piele fina si parfumata... si poate fi folosit si in alimentatie dar inca nu am incercat

untul de shea - nu imi place mirosul aproape de loc si nici textura, dar isi face treaba.... imi placea mai mult cel alb de pe ebay care la atingerea pielii se topea instant;

unturile de mango, de masline si avocado - sunt f bune, se intind mai usor si mirosul e ok (cel de mango e chiar perfect)

uleiul de jojoba organic - il ador... ma demachez cu el - inclusiv de rimel, intra usor in piele si mai nou am pielea din jurul ochilor ca la 18 ani, il folosesc si pe par dupa uscare

mai am glicerina organica dar ar trebui sa o amestec cu apa distilata sau asa ceva si sa o folosesc pt pulverizari pe fata inainte de machiaj... dar n-am reusit inca sa o prepar...
voi cum ati proceda cu ea?

si tot de pe akoma am luat 3 tipuri de ceaiuri http://www.akomaskincare.co.uk/section.php/45/1/pukka_herbal_teas/6275a1a68e2f02ba2ee7551660fc2d56 detox, pleasure si protect, sunt bestiale toate

abia astept sa fac o noua comanda... apropo daca ne-am strange mai multe (din TM) sa facem comanda impreuna sigur ar fi transportul mai avantajos....

oare o combinatie cu protectie solara de unde am putea lua?

Oanna, mami de tripleti Rares Mihai, Andrei Ioan si Ingrid Maria Izabel ( 20.06.2006)

iubesc si sunt iubita

Mergi la inceput