Untul de shea - shea butter (2)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
ileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moana Fetelor am comandat si eu de la akoma. 4 produse. Si am primit un plic amarat doar cu uleiul de jojoba in el, fara factura, fara numele meu scris pe el - doar adresa. Sunt foarte dezamagita. Oare ce s-a intamplat. Le-am scris un mesaj acum. Sa vedem ce raspund. Mai comandasem unt de shea, de cacao si ulei de ricin. ![]() |
? Doar plic?
Verifica putin, ca poti verifica, istoricul de comanda!
N-ai primit pe mail confirmarea comenzii? SI CONFIRMAREA EXPEDIERII COMENZII( IN CARE EI ITI DAU TOATE DETALIILE CU CE-AI COMANDAT, NR COMENZII, NR. DE EXPEDITIE!)
N-ai primit pe mail, de la sistemul de plata electronica ( a lu'RBS) CONFIRMAREA TRANZACTIEI?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
missdeutza spune:
Neatza! Am primit si eu ieri comanda de la Akoma data in 8 mai.
Ce sa zic...is foarte incantata de untul de shea....se intinde usor, se absoarbe repede in piele, nu ramane unsuros si dimineata pielea e foarte fina
.Am mai avut pt cineva uleiul de struguri...nush cum e dar miroase a vin fermentat si am luat si ceara de jojoba, dar nush ce as putea face cu ea...aveti idei? inafara de epilat nush la ce as putea sa o folosesc...
silar spune:
Buna fetele si multumesc mult pt topic.
Mi-am comandat si eu unt-ul de shea pe ebay. La inceput am fost un pic nelamurita ca nu mirosea mai deosebit cum citisem aici, acum sunt mai nelamurita. De ce cel de pe ebay este alb si aproape fara miros iar cel de pe alte site-uri are o culoare mai inchisa si miros mai puternic (cum ati scris voi aici)? La intins nu am probleme, se intinde cat de cat bine, copilasi mei adora sa se dea cu crema de la mami, mai ales dupa baita.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Delyutz/Delyutz.jpg)
Delyutz spune:
ce ma bucur ca s-a mai animat subiectul vanam pe aici sa vad daca mai scrie cineva ceva interesant. DIn pacate eu voi putea face comanda la inceputul lunii viitoare...pana atunci tot zic ca ajung la plafar sa vad ce ulei gasesc pe acolo. Intrebare...stie cineva unde as putea gasit ulei de lemongrass?
Mercii
ileana spune:
citat din mesajul lui Delyutz ce ma bucur ca s-a mai animat subiectul ![]() Mercii ![]() |
Eu am parasit plafarul...
10 ml de ulei costa 5-6 lei...
si e valabil 2-3 luni...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Delyutz/Delyutz.jpg)
Delyutz spune:
Si exista alta alternativa diferita de plafar?
[/quote]
si e valabil 2-3 luni...
ileana
[/quote]
ileana spune:
citat din mesajul lui Delyutz Si exista alta alternativa diferita de plafar? |
si e valabil 2-3 luni...
[/quote]
[/quote]
Asta-ti ziceam, pe site-uri, ce au mai dat si fetele pe aici..
De ex, uleiurile de pe Akoma, au termen de garantie 1 -2 ani!
Unele sunt organice!
Pretul este incomparabil mai mic!
10 ml la pfarat inseamna 1 lira si putin....
moana spune:
Ileana....aveam toate confirmarile despre care imi ziceai. Nu stiam ca pot verifica statusul comenzii.
Oricum a venit astazi coletul. Nu am apucat sa incerc produsele. Dar untul de shea arata foarte bine iar cel de cacao miroase demential.
Sa vedem cum o fi uleiul de ricin.....
ileana spune:
citat din mesajul lui moana Ileana....aveam toate confirmarile despre care imi ziceai. Nu stiam ca pot verifica statusul comenzii. Oricum a venit astazi coletul. Nu am apucat sa incerc produsele. Dar untul de shea arata foarte bine iar cel de cacao miroase demential. Sa vedem cum o fi uleiul de ricin..... |
Inseamna ca n-au avut uleiul, pe care l-au trimis pe urma si fiind plic a ajuns mai repede fata de avizarile de colet ale postei romane!
ingeras2 spune:
Buna,fetelor.Eu am comandat untul de shea pe oils4life si inca patru produse.Cu transport cu tot am dat 27 de lire.Untul are 250gr si miroase usor a nuca,se intinde bine,desi e putin grunjos.M-am dat cu el peste tot si am dat la toate prietenele pana am ajuns la concluzia ca mai e putin pe fundul cutiei.Am fost foarte entuziazmata la inceput,dar acum, dupa doua saptamani si dupa ce au inceput sa-mi apara cosuri, parca s-a dus si entuziasmul.Imi place mai mult untul de cocos.