Untul de shea - shea butter (2)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Missy merci dar mi-am gasit intre timp de unde sa iau.
Uleiul de mango nu am auzit stiam doar de untul se mango care se foloseste mai ales pentru par.
In rest untul de shea eu il combin cu ulei de migdale, de argan, de macadamia si de figue de barbarie (asta nu stiu cum se numeste in romana dar fructul cactusului si este puternic anti age ) pentru fata.Iar pentru par il mai combin cu cel de masline.

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia718 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cait

Merci .Mi se pare cam scumput totusi dar cine stie ce marca o fi.
Cam toate sunt greu de intins: eu la inceput luam o bucatica si o bagam la microunde si se facea un ulei care este mai usor de intins. Cel putin pe par este mult mai usor si poti sa-l aplici mai uniform.

Cait

Nu ti-e teama ca se altereaza ingredientele, ca-si pierd proprietatile??? Eu n-as avea curajul sa fac asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia718 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissyMiss
alexia oare daca luam unt si-l combinam cu ulei de mango, paremise ca este tot pe akoma, nu ar fi ideal pentru ten?!?

In principiu, ar trebui sa mearga, desi de obicei eu prefer sa le folosesc individual, sa fac comparatie, care e mai buna, etc. Dar ma gandesc ca intr-adevar ar trebui sa fie f.benefica pt. ten combinatia.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexia718

Citat:

Cam toate sunt greu de intins: eu la inceput luam o bucatica si o bagam la microunde si se facea un ulei care este mai usor de intins. Cel putin pe par este mult mai usor si poti sa-l aplici mai uniform.

Cait

Nu ti-e teama ca se altereaza ingredientele, ca-si pierd proprietatile??? Eu n-as avea curajul sa fac asta.

Alina, mami de Alexia (25.01.2006) si Lucas (24.03.2008)

Sincer m-am gandit la asta dar il bagam cateva secunde nu f mult.Si ast amai mult pentru par ca pentru fata il folosesc asa brut.

Cait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Am vazut pe akoma si tratamente gata preparate pt. par. Banuiesc ca au consistenta potrivita pt. a fi intinse pe par. Le-ati incercat ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

Hello...n-am mai citit o vreme si vad ca s-a revigorat subiectul ma bucur f.tare
Deci eu am facut o super combinatie ca sa zic asa de unturi ca aveam mai multe de pe akoma. Am combinat: de cacao, de shea, de mango, de masline si vitamina E + ulei de jojoba. Abia l-am facut. O sa il folosesc excludiv pentru corp, sunt curioasa cat de bun e. In paralel foloses si ulei de cocos (tot de pe akoma) si imi place f.tare deoarece e f.usor si intra imediat in piele. Pentru fata am tot unt de shea de la naturafrica parca (luat din romania cu 60 ron, 100 g), dar se va termina curand si intentionez sa il iau pe cel de pe akoma, varianta whiped, am vazut ca are review-uri foarte bune pe site.

Cand ma uit pe akoma, mai ales la sapunuri le-as lua pe toate, atat de bine arata. Momentan am black african soap si sunt f.multumita, curata f.bine.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns littlekitty spune:

Buna fetele. Va rog ajutati-ma si pe mine.. A dat si eu prima mea comanda pe akoma pe 1.03.2010. Inca nu am primit nimic de la ei. Am trimis un e-mail acum cateva zile la ei si mi-au spus ca produsele au plecat. Intrebarea mea e: in cate zile de la comanda ati primit produsele? Ati primit un e-mail de la akoma inainte sau pur si simplu astept sa imi vina de la posta o confirmare?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

Kitty, de regula dureaza 7-8 zile. Mai bine du-te la posta si vezi, poate ti-au ratacit avizul. Daca nu a ajuns coletul la posta, eu zic sa mai ai rabdare, sigur apare.

Cei de la akoma nu trimit mail decat in momentul in care se confirma comanda.

Citat:
citat din mesajul lui littlekitty

Buna fetele. Va rog ajutati-ma si pe mine.. A dat si eu prima mea comanda pe akoma pe 1.03.2010. Inca nu am primit nimic de la ei. Am trimis un e-mail acum cateva zile la ei si mi-au spus ca produsele au plecat. Intrebarea mea e: in cate zile de la comanda ati primit produsele? Ati primit un e-mail de la akoma inainte sau pur si simplu astept sa imi vina de la posta o confirmare?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delyutz
Momentan am black african soap si sunt f.multumita, curata f.bine.

mie imi usuca pielea foarte tare, mi se strange punga. la tine e tot asa? am incercat sa-mi spal si parul, dar il lasa ca o ciumafaie, zici ca am paie in cap.

abdominabila

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexia718

Citat:

Cait

Alina, mami de Alexia (25.01.2006) si Lucas (24.03.2008)

Tot ma tineam sa-ti raspund dar nu mai gaseam subiectul.Am vorbit cu cineva care se ocupa cu productia, ambalare, etc de unt de shea is l-am intrebat pt treaba la microunde si mi-a zis cc ca atata timp cat se lasa cateva secunde nu este nici o problema.Acum data el zice prostii zic si eu..

Cait

Mergi la inceput