Untul de shea - shea butter (2)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

Alina, da-le un mail. Este posibil ca cei de la posta sa nu iti fi trimis aviz si pachetul sa se fi intors la ei.
Deci da-le un mail si explica-le cand ai facut comanda si faptul ca nu ai intrat in posesia ei. Mie nu mi s-a mai intamplat, dar banuiesc ca daca pachetul s-a intors in Anglia ti-l vor retrimite. Si in cazul in care fac asta, eu zic ca dupa 5 zile sa te duci si sa intrebi la posta, chiar daca nu ai aviz...

Multa bafta si spune-ne daca ai rezolvat ceva.

Citat:
citat din mesajul lui alina.a

saluty,am citit subiectul de 2 luni mi-am facut curaj,am comandat la akoma o groaza de chestiute si nu mi-a ajuns coletul nici pana azi de pe 8 decembrie,am platit prin paypal........acum nu era o avere dar imi trebuie untul asta musai!ceva solutii?please...

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oradeanca spune:

buna tuturor,

am vrut sa va multumesc pentru informatiile cu privire la comanda de shea - am comandat si eu de la Akoma. Comanda a venit repede dar din pachet lipsea un ulei (din 5 comandate) insa per total sunt multzumita.
eu le-am folosit sa imi prepar un balsam de buze (e luata de pe net si am folosit efectiv o lingura respectiv linguritza)

2 Teaspoons Olive Oil

1/2 Teaspoon Grated Beeswax or Beeswax Pellets

1/2 Teaspoon Shea Butter or Cocoa Butter

Sweeten to taste, if necessary

Any Flavored Oil To Taste

1 Vitamin E Capsule (as a preservative) (optional)

seara faina :)
Narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rrraluca spune:

fetelor,m-am tot gandit dupa ce v-am citit sa pun si eu comanda pe akoma...untul de shea neaparat, dar ia spune-ti-mi va rog, pentru vergeturi celulita tot unt de shea? si imi cade parul ingrozitor dupa nastere, am incercat tot felul de tratamente de la gerovital,cu ulei de ricin...dar continua sa cada...tot masca de shea ar trebui?! si cat platiti pentru transport? daca comand sa zic in jur de 8 lire?!?va multumesc!!!o duminica placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rrraluca

fetelor,m-am tot gandit dupa ce v-am citit sa pun si eu comanda pe akoma...untul de shea neaparat, dar ia spune-ti-mi va rog, pentru vergeturi celulita tot unt de shea? si imi cade parul ingrozitor dupa nastere, am incercat tot felul de tratamente de la gerovital,cu ulei de ricin...dar continua sa cada...tot masca de shea ar trebui?! si cat platiti pentru transport? daca comand sa zic in jur de 8 lire?!?va multumesc!!!o duminica placuta

Untul de shea este f bun pt vergeturi si ca masca de par.Din cate stiu transportul este vreo 11lire din ce am citit pe aici dar s-ar putea sa ma insel.

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Fetelor m-am hotarat sa-mi comand si eu shea butter de pe akoma, deja mi-am umplut cosul cu mai multe, am o nedumerire: cum platiti prin paypal? De fapt ce-i paypal? Scuzati-mi nestiinta
La modalitati de plata era trecut card, check daca esti in uk. Erau trecute mai multe informatii despre card security, dar eu tot n-am incredere, asa ca intreb de alte modalitati de plata. Nu pot da ei un cont in care sa viram banii?

M-am lamurit ce e cu paypal, dar se pare ca sunt charged la fiecare tranzactie. Cu cardul e safe sa platesti? Am eu un pitic cu securitatea datelor personale.

Mergi la inceput

Buna Rraluca. Simuleaza o comanda si vei vedea cat e transportul. Din ce mi-am dat eu seama, cu cat e mai greu pachetul (ai mai multe produse) cu atat creste si transportul.

Spor la comandat!

Citat:

Mergi la inceput

da..ms...n-aveam cont facut si de aceea nu-mi arata, am aflat intre timp, in jur de 4 lire la comanda 8. acum sunt si eu la faza cu paypal...sunt buimaca deja..habar n-am pe aici, trebuie activat paypal, pot cu card obisnuit? de fapt ce anume de pe card trebuie completat? acel sir lung? dar despre ce cod e vorba apoi?
offfff....nu am nici timp sa citesc, bebele n-are rabdare deloc,si acum ca a adormit pic si eu..daca ma ajuta cineva...sau daca e cineva din cluj care pune comanda,sa ma alatur si eu!?!?
o noapte linistita!

Mergi la inceput

Rrraluca, merge si cu card normal, numai sa fie unul compatibil cu platile online. Eu am Visa de la BCR si nu am avut probleme.

Pe akoma de obicei iti explica ce trebuie sa introduci. Am impresia ca la inceput iti cer nu stiu ce cod scurt si iti arata unde sa il gasesti pe versoul cardului, ultimele 3 cifre (sper sa nu ma insel..adica nu imi amintesc daca cereau neaparat asta)
Iar apoi trebuie sa introduci numarul lung al cardului (cele 4 grupuriX4 cifre)

Spor

Citat:

da..ms...n-aveam cont facut si de aceea nu-mi arata, am aflat intre timp, in jur de 4 lire la comanda 8. acum sunt si eu la faza cu paypal...sunt buimaca deja..habar n-am pe aici, trebuie activat paypal, pot cu card obisnuit? de fapt ce anume de pe card trebuie completat? acel sir lung? dar despre ce cod e vorba apoi?
offfff....nu am nici timp sa citesc, bebele n-are rabdare deloc,si acum ca a adormit pic si eu..daca ma ajuta cineva...sau daca e cineva din cluj care pune comanda,sa ma alatur si eu!?!?
o noapte linistita!

Mergi la inceput

ms ms ms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Tocmai am facut o comanda pe akoma. Stiti cumva daca va trebui sa platesc tva la posta?

Mergi la inceput