Untul de shea - shea butter (2)
Raspunsuri - Pagina 22

Delyutz spune:
Lorenza, am facut eu comanda pe 16 decembrie cred. Si nu am avut nicio problema, mi-au confirmat comanda pe mail. Acum astept sa ajunga desi s-ar putea din cauza sarbatorilor sa intarzie

Lorenza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delyutz Lorenza, am facut eu comanda pe 16 decembrie cred. Si nu am avut nicio problema, mi-au confirmat comanda pe mail. Acum astept sa ajunga ![]() |
Mda!Am inteles.Am mai incercat in urma cu doua saptamanii,si cand mi-au verificat cardul,mi-au dat eroare de nu stiu ce.Probabil mi-au inregistrat IP-ul si ma considera indezirabila,altfel nu-mi explic,pentru ca am incercat ulterior de mai multe ori,si cand vreau sa lansez comanda imi baga acelasi text.

ingeras2 spune:
Lorenza,asa am patit si eu la inceput si am facut cont si sotului pana cand am observat ca imi respingea cardul si am facut cont paypal.Apoi am comandat fara nicio problema.Vezi dc la tine functioneaza.

Lorenza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingeras2 Lorenza,asa am patit si eu la inceput si am facut cont si sotului pana cand am observat ca imi respingea cardul si am facut cont paypal.Apoi am comandat fara nicio problema.Vezi dc la tine functioneaza. ![]() |
Mersi!Asa o sa fac pana la urma.

vio_dia spune:
Cu paypal am platit si eu la akoma si n-am avut probleme.
Delyutz, ce ti-ai mai luat de la akoma?
M-ar tenta si pe mine niste sapunuri de la ei, in special black soap, si niste unturi de mango, avocado, caise... Cred ca astept cu comanda dupa sarbatori, mie frica ca imi ratacesc astia de la posta coletul acum, cu nebunia asta cu zapada si toate intarzierile inerente.

Delyutz spune:
Vio si eu m-am gabdit la pierdutul pachetului, dar nu am mai rezistat ca zic de nu stiu cand ca mai fac o comanda mai fac si am tot amanat.
Pai mi-am luat faimosul lapte de cocos. Eu nu l-am mai folosit, dar atat am citit peste tot ca e f.bun si pentru corp si pentru par incat am zis sa iau. Mi-am mai luat african black soap, unt de caise, unt de masline si unt de cacao.
Laptele de cocos o sa-l pastrez in stare naturala, iar din celelalte unturi (mai am si unt de shea ramas de la ultima comanda) o sa fac iar un mix sa vedem ce iese
Apropo, daca ati mai facut mixuri care s-au dovedit a fi foarte bune impartasiti cu noi

Delyutz spune:
Buna fetelor!
Mi-a venit pachetul undeva pe 27 parca....
Am fost surprinsa de uleiul de cocos, eram convinsa ca e in stare lichida si de fapt seamana cu un unt moale...inca nu l-am desfacut din punguta lui asa e si al vostru?
In legatura cu sapunul black African Soap...voi pentru ce il folositi? Adica doar pentru fata? Mi se pare ca intr-adevar curata f.bine dar parca imi lasa fata un pic uscata. Voua cum vi se pare?
Va pup

ingeras2 spune:
Uleiul de cocos se solidifica la rece,e firesc datorita texturii sale.In ceea ce priveste African Soap, si eu am senzatia ca-mi usuca fata,dar dau cu uleiul de migdale si trece.Mai erau fete care si-au luat si au avut aceiasi impresie.

Delyutz spune:
Multumesc de raspuns ingeras2 Dar tu te speli cu Black soap-ul doar pe fata sau il folosesti si pentru par sau pentru corp?
Cu ulei de migdale te dai zilnic? Ai vazut vreun efect/imbunatatire?
Merci.

X-ray spune:
saluty,am citit subiectul de 2 luni mi-am facut curaj,am comandat la akoma o groaza de chestiute si nu mi-a ajuns coletul nici pana azi de pe 8 decembrie,am platit prin paypal........acum nu era o avere dar imi trebuie untul asta musai!ceva solutii?please...
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
povestea noastra...