Untul de shea - shea butter (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

Merci frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Citat:
citat din mesajul lui Delyutz

Fetelor, au innoit stocul de pe akoma! sunt foarte tentata sa dau o comanda, imi face cu ochiul black african soap. Cele care il aveti, cum este? Adica pe termen lung. Intreb pentru ca imi amintesc ca isi luasera cateva fete acum ceva luni

In rest cum va merge? Ce mai faceti? Ce creme/lotiuni?

Buna....

eu folosesc de 2 luni sapunul african.
sunt multumita de el , hidrateaza bine....si mi-a uscat si acneea.

Il recomand....

_

Viitoare mamica de

cit costa acest sapun ? mai iti dai cu crema de corp?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

Anita, il gasesti pe Akoma, costa cam 3 lire 100g: http://www.akomaskincare.co.uk/product.php/34/african_black_soapakoma_orginalcertified_organic_and_fairtrade

Citat:
citat din mesajul lui ANITA75
cit costa acest sapun ? mai iti dai cu crema de corp?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_dia spune:

Buna, fetelor. Ce mai faceti, ce noutati mai aveti?

Vin si eu cu o intrebare, tot despre sapunuri. In afara de african black soap, ce sapunuri naturale mai folositi si de unde?

Mi se cam termina stocul pe care il luasem de la chagrin valley si as fi vrut tot ceva asemanator, cu uleiuri esentiale, ciocolata, spice, etc.. nu stiu ce anume, insa tot ceva asa, yummy..
si daca se poate, sa fie si din UE, ca m-am saturat de mers la posta vamala si de platit TVA la toate cele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianna spune:

Pentru fata folosesc doar Black soap (de la Akoma), iar pt maini si corp am folosit pana acum sapunul neutru (care nu miroase a nimic) sau cel cu ulei de masline si aloe de pe elemental (are un miros usor, care mie nu imi place in mod deosebit). Sunt faine amandoua. Dar am tot citit si toata lumea, fara exceptie, lauda sapunurile Galador, asa ca am comandat si eu cateva, dar nu au ajuns inca. Fac un update cand ajung.

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspuns, Brianna . Astept update-ul despre sapunurile Galador. Si eu am auzit de ele, insa nu le-am incercat inca. Daca iti vor placea tie, poate le incerc si eu.

Alte sapunuri pentru fata/corp mai folositi? Eu pe fata nu folosesc deocamdata sapun, doar demachiant si cateodata un gel demachiant de la Uriage.
De fapt, nici pe corp nu foloseam sapun pana am descoperit sapunurile naturale de la Chagrin Valley, ma spalam doar cu gel de dus pt. ca sapunul obisnuit imi usca pielea groaznic .

Insa de cand cu sapunurile naturale nu mai am problema asta, nici macar iarna cand am pielea mai uscata ca de obicei.

Acum parca as vrea sa mai incerc si altceva decat CV, asa ca mai cercetez problema .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2 spune:

Ppti incerca aiciL'analyse de la transaction réalisée par FIA-NET sur votre commande n°3900024 nous oblige à vous
proposer les options suivantes afin que votre commande soit validée dans les plus brefs délais.

Mergi la inceput

Scuze,postez iar http://www.theorganicbodycareshop.com/

Mergi la inceput

Multumesc pentru site, ingeras2 !

Au multe chestii interesante, nu numai sapunuri. Tu ai comandat ceva la ei? M-ar tenta si pe mine niste sampoane si sapunuri, au si ceva oferte acum am vazut.

Mergi la inceput

Eu am luat de la ei mai multe uleiuri si amestecuri de unturi.Au mai multe marci,printre care si akamiti.

Mergi la inceput