Clopotei de ian-feb 2008 (204)
Raspunsuri - Pagina 8
honey79 spune:
zuzicile.
Darius, bun venit pe lume, pui mic si drag.
Danuta mami,refacere rapida si laptic pe-ndestulate pentru puiutul mic.
Andrew e marait si vrea numai in brate, plange din orice, si daca incep sa tusesc sau ma stramb la el (in icnecrarea mea de-a-l face sa rada).Cred ca sunt dintisorii.
Azi-noapte s-a trezit din ora in ora, tipand/urland .... i-am dat cu Orajel de fiecare data.
Febra nu mai are, multumesc li Dumnezeu. Ieri a fost vioi, jucaus,desi avea febra.
Asa a facut si cand i-au iesit primii dintisori.De fapt, doar la primul a facut febra mare,desi era vioi ... iar apoi cand au spart gingia devenise marait.
Ma gandesc sa-l duc la cresa pentru cateva ore, caci e acasa de vineri si..e plictisit.Asa, ma gandesc ca se mai joaca cu copiii si mai uita de durere. Ma mai gandesc.....
Pup.
PS: De dimineata, s-a trezit pe la 7... a stat cu tati, s-au jucat si pe la 8:30 au venit la mine, dormeam, am intredeschis ochii..si el, tot incerca sa-mi dea un pantof de-al lui tacsu..si tot zicea "tenc iu".Eu neluand pantoful, mi-a apucat mana cu manuta lui libera, mi-a intors-o si, mi-a pus pantoful in mana. Baiatu' lu' mama destept.![]()
Cum crestem
[url]="http://community.webshots.com/user/wojvalFilme AJ
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
godzila spune:
Dana felicitari sa iti creasca puiutul mare si sa te bucuri de el mamico .
Codrutaa
Multzumim pt flori.
Moni imi pare rau de situatia asta...offf sa treca cat mai repede si sa fie bine pt tine si puiut.
Eleni e scumpa foc, cred ca ai fost mandra Laura si ai si de ce.
Elle
...m-ai omorat cu meniul tau de azi...hm peste la gratar.
Gratiela tare dragut gladiolul.![]()
Si am mai vazut o fetitza cu botic si murdara de cioco...dar nu mai stiu cine
godzila spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Apropo de chestia asta cu imbracat lejer . Azi contrar obiceiului am iesit la pranz afara, la ora 13.00 ca a dormit pitacul dimineata. Si sincer m-am crucit : cu cateva exceptii pe care le numarai pe degete toata piticimea sub 2 ani infofolita de numa numa . Toti cu cate ceva pe cap ( in general caciuli de iarna nu chestii subtirele), geaca groasa , tot tacamul de acum 3 saptamani dar fara fular. si mamicile/ bunicile aferente ca niste floricele in tricou cu maneca scurta/ lunga .![]() Bai frate dar ele chiar nu vedeau ca sunt 20 de grade ![]() ![]() Cea mai tare o bunica ma interpeleaza dulce : " abia astept sa aiba si baietelul meu vreo 2 ani asa ca "fetita" dumneavoastra , ca uite daca e mai mare aveti curaj sa o scoateti in trening si in capul gol "Abia m-am atinut sa nu rad cand i-am raspuns ca baietelul meu are doar 1 an si 3 luni si nu are legatura varsta cu caldura de afara . Al ei nepot avea un an juma si era rosu de transpiratie. Uffffffffff ![]() O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)Poze |
...nu va pove cum era imbracata nepoata-sa...cu greu m-am abtinut sa nu ii intorc complimentul...dar asa sunt eu ...binecrescuta
Ioanact spune:
codrutaa multumim pt 
, tare draguta e Alexia..
Aaa.. asa tb sa fii familiara, nu suntem o familie?![]()
ramona.b l-am vazut pe Razvanici cum papa pufuleti de la mami cu gurita micuta..deasemeni si cei 4 dintisori.. stiam de
..![]()
Lala 20 SUCCES! maine la traseu.
honey cred ca ce scump e cand zice "tenc iu"..![]()
Ca tot vb de cum au fost imbracati copii azi, intr-adevar a fost cald..am iesit si noi afara numai ca nu am lasat-o cu capul gol ci cu o caciulita subtire si un trening, veti vedea aici.
ALBUM
6
si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTIN/IUSTINA te astept sa vii in burtica la mami si sa ne nastem sanatosi
DOAMNE AJUTA!
Eliza spune:
Felicitari Danuta. S-a copt bine bebe Darius ca uite ce mandrete de baiat a iesit. Sa fiti sanatosi, recuperare usoara pentru mami si un bebe cuminte.
Laura imi place filmuletul cu Eleni dansand, dar preferatele mele sunt pozele cu ea si Dimitris
. E atat de protector Dimitris, cred si eu ca Eleni prefera compania lui si a pritenilor lui(e o mica printesa deja, stie ea de unde are avantaje). Vad ca mananca singurica, noi inca nu o lasam foarte mult pentru ca Emma arunca cu mancarea prin casa. I-am luat barbita cu maneci(zici ca e chirurg daca ne vezi ce ritual de dinaintea mesei avem cu spalat bine pe maini, imbracat barbita si pusa repede in scaun inainte de o noua vizita la cosul de gunoi).
Gratiela o fi Dudu gladiol cum zici tu, dar tot haios si cu "vino-incoace" e!
Ramona are Razvan niste ochisori curiosi ca-ti vine sa-l mananci.
Codruta se pare ca a meritat drumul cu masina. Alexia pare in culmea fericirii acolo.
Jelimoni imi pare rau sa aud ca aveti probleme. O sa iti spun ce mi-a zis mie un psiholog: noi ne nastem cu instinct matern, dar nu exista instinct patern. El se dobandeste in timp si trebuie mult tact si rabdare din partea mamei. Majoritatea barbatilor se simt dati la o parte atunci cand se naste un copil. Tu stii mai bine cum e situatia la voi, dar zic si eu ca Alina: nu va grabiti cu divortul, luati o pauza, vedeti cum e si ajungeti sa ganditi lucrurile mai limpede.
Vad ca discutati de imbracat!Aici e exact pe dos: in miezul iernii copii imbracati cu o bluzita, o pereche de pantaloni subtiri, capul gol si in picioare sandale , vineti de frig, cu mucisori curgand..dar "tre sa isi faca imunitate!". Pai noi eram ca niste etraterestrii cand am venit prima data aici si aveam si geaca si cizme. Acum ne-am mai acomodat si noi, dar tot suntem mai gros imbracati decat 80% din po****tia de aici. Acum recunosc ca atunci cand am fost in Romania si afara erau 28 de grade mie imi spuneau sa acopar copilul ca e curent.
Eliza 
Emma(19.02.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=807e61a27cadc9117f3e64&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aproape un an cu Emma...
Povestea nasterii
RO ANA spune:
Bun venit pe lume bebe Darius, sa ai parte de tot ce iti doreste familia, prietenii si forumistele
.
Dana, felicitari si refacere rapida.
Mamica de bebe Andrei (16.08.2006) si Ioana (03.02.2008)
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui godzila De fapt fetita pe care am vazut-o era Rzvanici Un dulce![]() Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005) ![]() www.psihologiafamiliei.ro POZE |
Esti tare simpatica!

RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008RAZVANICI LA 1 AN+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
honey79 spune:
Am dus piticul la cresa.Ce i s-au luminat ochisorii cand a vazut copiii.
Doi dormeau pe podea pe salteluta,2 erau in jumper,1 era pe podea pe burtica, iar Andrew s-a dus la fiecare din ei,i-a salutat,una din fetite isi scapse suzeta pe jos, el s-a dus a ridicat-o si i-a dat-o Doamnei.
L-am lasat jucandu-se.Daca e ceva, ma va suna Doamna.
Ramo- am vazut un Razvanel superb.Cat de dulce e.Sa-i spui ca are inca un admirator:pe mine.Ce ochisori are;si ce mumos papa el pupuleti.
![]()
Laurici - ce scumpa e Eleni.Cum danseaza ea ,frumoasa.Si da, pozele cu fratiorul Dimitris sunt nemaipomenite.
Ma duc sa stang prin casa,ca imediat vine tornada-Andrew si ajung toate peste tot in 5 min,iarasi.
Cum crestem
[url]="http://community.webshots.com/user/wojvalFilme AJ
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
codrutaa spune:
Buna seara! E chiar buna. Alexia a adormit dupa baita si doarme deja de la 9. Pentru prima data asa de devreme. Sper sa nu imi faca vreo figura la noapte. Am fost si noi p-afara de doua ori imbracate total neadecvat
. Inainte de masa cand era cald cu gecuta de iarna pe care am carat-o in mana ca eram fara carucior, dupa masa cu gecuta de primavara si caciulita subtire de bumbac de era cu manutele reci cand am ajuns acasa. Acum sper sa nu se raceasca.
Ramonab am vazut un puiut proaspat spalat dar si murdarel de cioco. Simpatic foc!
Lala 20 succes la examen!
Grati.ela, alina023,Ioanact, godzila,eliza

Andrei (27.12.2007)