Clopotei de ian-feb 2008 (204)
Raspunsuri - Pagina 7
grati.ela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui codrutaa Simt nevoia sa mai scriu ceva: Daca vi se pare ca sunt prea familiara in postarile mele, scuzati-ma! Eu va cunosc pe voi de mult timp, va citesc de mai bine de un an jumate, chiar daca voi nu ma cunoasteti (cum? daca nu am scris deloc...) Asadar, daca mi-am bagat nasul pe unde nu-mi fierbe oala, trageti-ma de maneca si nu se va mai repeta! Pe de alta parte, as vrea sa ma integrez si sa stiti ca traiesc cu voi toate bunele si relele. Hai, ca ati inteles voi care-i treaba Codruta mami de Alexia (21.01.2008) http://community.webshots.com/user/codrutaa |
stai calma...te integrezi rapid - important e ca iti place aici, intre zuze...uite, eu sunt mai dezordonata si nu reusesc sa scriu pentru fiecare in parte dar daca ma arde fac un efort...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
ramonab spune:
Am pus si eu cateva pozici si un filmuletz unde puteti vvedea cum mancam noi pufuleti.![]()
http://good-times.webshots.com/photo/2109896810102497651XuWcpO
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
alina023 spune:
Ramo...m-am distrat copios vazandu-l pe Razvanici cum papa el pufuleti. Mami shmechera...asa furi tu pupici la baiat? ![]()
Codruta foarte bine ca vorbesti asa familiar. Nu putem decat sa ne bucuram ca te simti asa bine printre noi.
fetele!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Emma INVINGE cancerul!
miky_mamica spune:
Intru si eu pe fuga si hop ce vad: A NASCUT DANA! FELICITARI!!!!!!!! yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii de cand asteptam noi un fratior de clopotei!!!!!!!!!!!
Refacere rapida iti doresc presarata cu multe nopti linistite si cu mult laptic pt bebic. Iar pt Darius ii urez in primul rand sanatate ca-i mai buna decat toate, multe realizari sa aiba in viata ce tocmai a inceput-o si sa fie fericit alaturi de familia sa - in special alaturi de fratiorul si surioara lui.
Un buchet de
si o imbratisare pentru proaspata mamica.
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab Noi am fost la o plimbare lunga, pe o vreme super cu aproape 18 grade, imbracati lejer de mai mare dragu sa te plimbi.AM vrut sa mai merg o tura acum dupa ce a mancat adr ne-a intors din drum o ploicica,am apucat sa ne plimbam fix 10 min. |
Apropo de chestia asta cu imbracat lejer .
Azi contrar obiceiului am iesit la pranz afara, la ora 13.00 ca a dormit pitacul dimineata.
Si sincer m-am crucit
: cu cateva exceptii pe care le numarai pe degete toata piticimea sub 2 ani infofolita de numa numa . Toti cu cate ceva pe cap ( in general caciuli de iarna nu chestii subtirele), geaca groasa , tot tacamul de acum 3 saptamani dar fara fular. si mamicile/ bunicile aferente ca niste floricele in tricou cu maneca scurta/ lunga .
Bai frate dar ele chiar nu vedeau ca sunt 20 de grade

Cea mai tare o bunica ma interpeleaza dulce :
" abia astept sa aiba si baietelul meu vreo 2 ani asa ca "fetita" dumneavoastra , ca uite daca e mai mare aveti curaj sa o scoateti in trening si in capul gol
"Abia m-am atinut sa nu rad cand i-am raspuns ca baietelul meu are doar 1 an si 3 luni si nu are legatura varsta cu caldura de afara .
Al ei nepot avea un an juma si era rosu de transpiratie. Uffffffffff

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
ramonab spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Apropo de chestia asta cu imbracat lejer . Azi contrar obiceiului am iesit la pranz afara, la ora 13.00 ca a dormit pitacul dimineata. Si sincer m-am crucit : cu cateva exceptii pe care le numarai pe degete toata piticimea sub 2 ani infofolita de numa numa . Toti cu cate ceva pe cap ( in general caciuli de iarna nu chestii subtirele), geaca groasa , tot tacamul de acum 3 saptamani dar fara fular. si mamicile/ bunicile aferente ca niste floricele in tricou cu maneca scurta/ lunga .![]() Bai frate dar ele chiar nu vedeau ca sunt 20 de grade ![]() ![]() Cea mai tare o bunica ma interpeleaza dulce : " abia astept sa aiba si baietelul meu vreo 2 ani asa ca "fetita" dumneavoastra , ca uite daca e mai mare aveti curaj sa o scoateti in trening si in capul gol "Abia m-am atinut sa nu rad cand i-am raspuns ca baietelul meu are doar 1 an si 3 luni si nu are legatura varsta cu caldura de afara . Al ei nepot avea un an juma si era rosu de transpiratie. Uffffffffff ![]() O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)Poze |
Lala exact asta am vazut si eu.Si imi faceam cruce de fiecare data.Ba chiar am vazut cu gluga pusa peste caciula groasa si cu paturi groase pe ei.Noi la fel ca voi cu capul gol de se uita la mine mamicile cu niste ochi...Razvi a avut pe el doar body, o bluzita subtire si bluza de trening si pantalonasi de trening cu ciorapei subtiri.
Parca nu-s normale, unele, si se plang apoi ca de la o adiere de vant racesc copiii.
Sa nu va zic ce fata a facut mama cand l-a vazut pe pici cu capu gol.Bineinteles ca o zis ca nu-s normala.

RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008RAZVANICI LA 1 AN+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
LaLa_20 spune:
LalaD...cam asta e peisajul peste tot...Bia a fost azi in fustiza si cu un pardesiu(sau nu stiu exact cum sa-l numesc foarte subtire...si in rest parcul plin de copii imbracati foarte gros,pana si copii de 5-6 ani erau infolotiti de ziceai ca sunt la polul nord...evident ca la fiecare banca pe langa care treceam trebuia sa-mi atraga cineva atentia...sa am grija ca acuma imi raceste copilu...o bunica chiar m-a intrebat daca e copilul meu si a tras si concluzia :"Esti tanara mamica si nu stii tu ce e bine..."
si la noi azi au fos 23 de grade...
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Video
Ma fac mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
LaLa_20 spune:
L-am admirat si pe Razvi...
...ce gagica a agatat el...doar e un frumos...si ce papa el pufuleti cu mami lui...

Gata fug sa ma pregatesc,ca am ultima sedinta de condus...si maine examen...
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Video
Ma fac mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ciumpilika spune:
A venit caldura, iupiiiiiiiii.
Adevarat, foarte cald azi la pranz, noi am fost cu capul descoperit si in body si o bluza, a alergat prin parc si tot a transpirat si asa, ma intreb cum or fi fost copiii imbracati ca in miez de iarna ...
Noi acum facem de mancare pentru toata familia si ce mai avem din curatenie asa ca va pupam, si ne mai auzim.
Poate ne si vedem prin IOR, cine sta pe aici si are timp si chef de o intalneala.

Claudia mami de
David Alexandru 28.01.2008
http://community.webshots.com/album/570694026mBgOwz?vhost=community
kalosalina spune:
Yupiiiiiiiiiiii! A nascut Dana!
Sa-ti traiasca grasunelul!!! Sa fiti sanatosi, papaciosi si cuminti...si fara colici!!! 

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)