Clopotei de ian-feb 2008 (204)
Raspunsuri - Pagina 6
IrinaL spune:
FELICITARI, DANA! SANATATE MULTA BAIETELULUI SI TIE REFACERE RAPIDA SI MULTA FORTA!

Irina, mami de Ileana(19 ian 2008) si Tudor(4 ian 2006)
IrinaL spune:
FELICITARI, DANA! SANATATE MULTA BAIETELULUI SI TIE REFACERE RAPIDA SI MULTA FORTA!

Irina, mami de Ileana(19 ian 2008) si Tudor(4 ian 2006)
codrutaa spune:
Salut si de la noi!
Dana, FELICITARI!!! Iti doresc refacere rapida iar lui bb Darius sa creasca sanatos si cuminte!
LaLa_20 spune:
Hello!
Felicitari Danuta,bine ai venit bebe Darius...sa fii cuminte si papacios!!!
LauraD ai 2 copii adorabili,iar eleni este o viitoare vedeta...
puii frumosi si pe mamica lor.
Am vazut si pe ciufuliciu fromos de gratiela...
Elle...multumesc.am gasit ceva intre timp.Ma rog mama a gasit,nu e tocmai ce vroai(nu prea ma incanta modelul)...dar asta e cu daru' ...
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Video
Ma fac mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
codrutaa spune:
Am citit si eu din urma , am vazut gladiolul frumos si finut Dudu si pe Eleni dansatoare haioasa.
ic pentru amandoi de la mine si de la Alexia care a tipat de bucurie cand a vazut pozele /filmuletul.
Vera
multumesc pentru raspunsul cu oglinda (de fapt pentru toate raspunsurile).
Daybv condoleante si iti doresc ca toate problemele sa dispara de acum inainte.
Jelimoni imi pare rau, sper sa reusesti sa treci peste momentele astea si sa se rezolve asa cum iti doresti tu! Ai un puiut minunat!
Noi am ajuns aseara acasa. Alexia s-a distrat de minune si cred ca saptamana viitoare repetam experienta si poate ramanem pana dupa Pasti. Si pentru ca am cules flori, ne-am gandit sa le oferim si clopoteilor si mamicutelor http://family.webshots.com/photo/2159203700104973235HRabZd
Avem mai multe poze noi din wknd.
codrutaa spune:
Simt nevoia sa mai scriu ceva: Daca vi se pare ca sunt prea familiara in postarile mele, scuzati-ma! Eu va cunosc pe voi de mult timp, va citesc de mai bine de un an jumate, chiar daca voi nu ma cunoasteti (cum? daca nu am scris deloc...) Asadar, daca mi-am bagat nasul pe unde nu-mi fierbe oala, trageti-ma de maneca si nu se va mai repeta! Pe de alta parte, as vrea sa ma integrez si sa stiti ca traiesc cu voi toate bunele si relele. Hai, ca ati inteles voi care-i treaba
nu o mai lungesc!
stoisor spune:

BINE AI VENIT PE LUME PUI DRAGALAS DARIUS

DANA refacere rapida si sa iti traiasca scumpul mic alaturi de fratiorii lui 

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
ciumpilika spune:

A VENIT PRIMUL FRATIOR DE CLOPOTEI

Bun venit DARIUS, iti dorim multa sanatate, fericire si spor in toate. Multe buchete de 

pentru mami Danuta sa se recupereze rapid si sa se bucure de florile din gradina familiei ei.

Claudia mami de
David Alexandru 28.01.2008
http://community.webshots.com/album/570694026mBgOwz?vhost=community
ramonab spune:
Noi am fost la o plimbare lunga, pe o vreme super cu aproape 18 grade, imbracati lejer de mai mare dragu sa te plimbi.AM vrut sa mai merg o tura acum dupa ce a mancat adr ne-a intors din drum o ploicica,am apucat sa ne plimbam fix 10 min.
Am vazut pozicile cu un frumos dintzos care zambeste frumos de tot la camera.
si am mai primit o floricica de la o alta floricica Alexia frumoasa ca o floare.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
LaLa_20 spune:
Am vazut-o si pe scumpa Alexia...multumim pentru flori
.Mami cum prea familiara?Asa trebuie sa fim,doar suntem o mare familie...
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Video
Ma fac mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!