In urma esecului de la inseminare mi-am refacut o parte din analize:secretie,analize infectioasa,testul Papanicolau.Am sunat azi dupa rezultate si dr.m-a chemat maine sa-mi dea o schema de tratament,cu doua antibiotice asociate.Am inteles ca sunt mai multe probleme,Chlamydia,dar si alte infectii,nu a prea avut timp la telefon,voi afla maine mai exact.Ce ma supara cel mai tare este faptul ca testul Papanicolau mi-a iesit 2,cu modificari reactive minore si moderate ,ceea ce inseamna ca exista celule care sunt mai marite.Inteleg ca se pot datora procesului inflamator generat de infectii si ca daca nu se rezolva dupa tratament va trebui sa fac un examen citologic si eventual o biopsie.Voi ati avut vreodata un astfel de diagnostic,pentru ca eu sunt cam ingrijorata,taman acum,inainte de a pleca in vacanta.
Meme,
eu am avut clasa II data trecuta cand l-am facut, adica acum un an si ceva. de atunci m-am perindat pe la foarte multi dr. si nici unul nu mi-a dat tratament si nici nu m-a spus sa repet testul. clasa II e ok, ce spui tu cred ca este la clasa III.
Buna,
Mie intotdeauna mi-a iesit clasa doi si doctorii au zis ca majoritatea femeilor dupa 30 de ani cu o viatza sexuala normala au asa...(poate numai voiau sa ma linisteasca......dar ma indoiesc)
Sa ai o vacanta excelenta iti doresc.
Sanatate maxima!
Draga Meme, nu te ingrijora de Papanicolau! Dar Chlamydia singura te poate impiedica sa ramai insarcinata, din fericire se trateaza usor si repede. Scuze ca iti spun, dar toate aceste analize trebuia sa ti le recomande dr. inainte de inseminare.... Nu te necaji, eu iti tin pumnii si sper ca, dupa ce tratezi toate cele, sa mai incerci o data....
Te sarut,
V.
veni, vidi, Victorie!