Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(105)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

FELICITARI tuturor mamicilor de ghiocei de week-end!
FELICITARI bebelusi dragi! Bine ati venit pe lume!

In sfarsit am reusit sa citesc din urma. Ati fost (ca de obicei) harnicute si in week-end-ul asta!

Eu raportez o sambata frumoasa, cu iesire in parc cu Eric, si chiar mers pe jos vreo 3 kilometri, fara nici o problema.
Duminica insa a fost crima. M-am trezit dimineata la 8 cu o durere de cap de-mi veea sa plang. Nu suportam lumina, nici un fel de sunet, NIMIC! Am luat 3 efferalgane (paracetamol) pe parcursul zilei, dar durerile nu au disparut complet si dupa 4-5 ore apareau la aceiasi intensitate. Nu m-am dat jos din pat. Azi-noapte la 3 au inceput iar. Imi venea sa urlu... Am mai luat un paracetamol si m-am plimbat prin casa de nauca pana pe la 6 cand m-am linistit. Nici un fel de alta problema: nu-mi curge nasul, nu e infundat, n-am febra, nu ma dor muschii, NIMIC, doar durerea insuportabila de cap!

Eh, acum ca m-am plans destul, sa trecem si la treaba pe ziua de azi... O zi buna fetelor. Abia astept vesti despre gigelica!

Simona 38+, cu Victor Christian / Clara Michaela

mami de
Eric Christian (02.03.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Chatonel, bine ai revenit! Adica poate ai revenit mai curand, dar nu am fost eu pe faza! Pupici

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!

merci de primire, petra

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna,

nu stiu daca stiati .. daca da, ma iertati ..

A nascut Danonique!!

"Pe 29 martie la 23:54 s-a nascut Darius. Are 4040 gr si 53 cm."

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 12+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionica

Buna dimineata fetelor ,

Sarah a venit pe lume la ora 8:40am joi 26 Martie cu scor apgar 9-10-10,masoara 54cm si 3740gr.
Cezariana s-a desfasurat foarte bine iar anestezia spinala este o amintire placuta in comparatie cu PDA.
Asta noapte din nefericire ,mi-a venit furia laptelui si m-a lovit in moalele capului o depresie post-natala de habar nu am ce-i cu mine.
am cerut externarea de urgenta desi doctorul meu nu era in serviciu.Asa ca dupa doar 3 nopti in spital ,am semnat petitia ca-mi asum pe pielea mea orisice risc.
Ma dor sanii de mor,ieri am dormit cu varza pe ei ,azi dimineata miroseam ca o sarmaluta.
De cand am ajuns acasa,nu mai plang asa ca nebuna,se pare ca sunt prea invatata in confortul meu,in orice caz urasc spitalele .
Post operatoriu sunt ok dar ma doare in continuare cand fac efort,fetele cu cezariana dati-mi sfaturi ,cum a decurs inceputul lactatiei la voi si cu ce va alinati durerile,ca la minne nu-si mai face efect doar paracetamol,asta seara am luat un prontalgin si un ibuprofen fara recomandearea mediculuisper sa nu fac grseli prea mairi,oricum trebuie sa merg sa-mi scoata firele miercuri .

Sarah, este o minunatie de copilas,adorabila,dulce,suava imi vine sa o mananc de fiiecare data cand o privesc ,dar sa si plang in acelasi timp ,deci se pare ca deprtesia post-natala se instaleaza.

Laptele il mulg cu mana si il pun in biberon,sper sa nu refuze mai tarziu,

Va pupic,nu am citit nimic din urma,maine daca ma simt in stare sa stu mai mult va citesc.
Pupici la toate fetele si mmult curaj celor care inca nu au nascut

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Felicitari pt mica printesa !!!!!!!!!!
Imi pare rau ca nu esti in cea mai buna forma dar incearca sa te gandesti ca ai o fetita sanatoasa si asta e tot ce trebuie sa conteze, in rest
Sunt atatea mame care dupa nastere trebuie safaca fata si stresului de a avea un copil bolnavior si asta e ceva grav !!!
Despre lactatie la mine s-a instalat prin a 4a zi din fericire nu am trecut prin furia laptelui, micuta mea a supt din prima la san deci nu iti pot fi de folos cu sfaturi, dar ce stiu cu siguranta e ca, conteaza mult psihicul mamei deci capul sus si o sa fie bine !!!!

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

buna,

A nascut Danonique!!

Eva creste mare
Eva

papa bun

FELICITARI DANINIQUE! Bebe Darius, sa fii sanatos si mancacios! Bine ai venit!

Multumim Elena de vesti!

Simona 38+, cu Victor Christian / Clara Michaela

mami de
Eric Christian (02.03.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Dragoste de mama
Un padurar a gasit o pasare literalmente pietrificatata in cenusa, asezata ca o statuie pe pamantul de la radacina unui copac. Tulburat de imaginea stranie padurarul a lovit usor pasarea cu un bat. Cand a atins-o trei puisori mititei s-au ivit de sub aripile mamei lor moarte. Mama iubitoare, constienta de dezastrul iminent, si-a dus puii la baza copacului si i-a strans sub aripile sale, intuind ca in curand aveau sa se ridice gaze toxice. Ar fi putut zbura pentru a fi in siguranta dar ea a refuzat sa-si abandoneze puii. Cand valvataia focului a sosit si flacarile au ars trupul ei mic, pasarea a stat nemiscata. Pentru ca ea a acceptat sa moara cei de sub aripile ei aveau sa traiasca.

Ayla extrem de emotionant, va dati seama pana si pasarile au acest instinct matern atat de puternic dezvoltat. Mi-au dat larimile.

37+ cu Maria Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:

A nascut Danonique!!

felicitari Danonique.refacere rapida si un ghiocel sanatos si mancacios.
Bebe Darius bine ai venit pe lume

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:

buna,

A nascut Danonique!!

Eva creste mare
Eva

papa bun

multumim pentru mesaj, elenuta!

Danoniquefelicitari si un cozonacel papacios!

Ionica, felicitari pentru ghiocel!

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Azi schimbam semnaturaAm facut 7 saptamani

7+

Mariana

Felicitari te astept la 37+, cred ca abia astepti sa treaca timpul sa mergi duinnou la eco.

37+ cu Maria Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Florinela, sa ai grija sa il tii intr-o pozitie OK cand papa, adica putin inclinat (cica 45 grade - de fiecare data ma gandesc daca nimeresc unghiul )

Eu de exemplu in maternitate la un moment dat am fost atat de obosita incat am atipit cu puiul la piept si lm-am lasat mai pe spate, asa ca a dat afara tot ce a mancat - am facut o pata de toata frumusetea pe pat. Asistenta mi-a spus ca e OK, inseamna ca este mult lapte dar sa fiu atenta la pozitie.

Daca nu plange cand regurgiteaza inseamna ca nu are aciditate pe esofag - care ar fi o problema. Ei regurgiteaza pt ca nu au sistemul digestiv complet dezvoltat - asta ar fi explicatia. Nu este motiv de ingrijorare, la fel cum nu este cand sughit.

Chatonel, bine ai revenit! Adica poate ai revenit mai curand, dar nu am fost eu pe faza! Pupici

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!

Petra, multumesc de sfat, il tin inclinat, numai ca al meu suge lapte muls in biberon (nu am sfarc nu poate sa apuce ).
Il tin si pe umar cate 6 minute nu vrea sa scoata un ragait...cum il pun in patut, oac afara (nu mereu imi face asta, dar ma sperie)...ma mai sperie cu sughitul ca se zguduie tot (dar ceaiul de colici cu 2 picaturi de lamaie il calmeaza).
Sa fii curajoasa ca o sa te descurci cu el singura, eu vineri am ramas cu el singura....asa m-am jelit si credeam ca e capat de tara...dar parca a stiut si a fost tare cuminte.
La mine e urat ca nu am ce-i face cand ma mulg....si daca aman curge lapte siroaie.
Astep vremea frumosa sa il invat afara...ca poate ne mai relaxam!
Apropo l-ai scos la plimbare (mie mi-a zis ca daca e vant sa nu ies afara).

Florinela

Mergi la inceput