Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 2
anamona spune:
Babymom - marimile pe care trebuie sa le dai sunt:
Greutate (inainte de sarcina)
Inaltime (in cm)
Masura tricou inainte de sarcina
Circumferinta deasupra bustului (in cm)
Umar- sold opus
Latime umeri
Eu as mai zice sa mai faci ceva in plus. Sa iei o esarfa ceva sa incerci sa il pui pe dragos in ea ca intr-un sling si apoi sa masori latura mare (cea de sub fund).
E mai sigur asa....daca nu e buna marimea te complici sa il trimiti inapoi prin posta etc.
E foarte important la cel fix sa fie marimea exacta.
Pretul este de 100 RON....si eu crezusem ca e 75RON dar intelesesem gresit.
LE: sorry ca v-am indus in eroare ...si nu numai pe voi ci si pe sotz ca el s-a dus sa il ridice.
Babymom - sunt convinsa ca odata cu vremea calda se vor topi si kg noastre in plus
babytza spune:
Imi pare rau , eu asa am primit date anamona e de vina , ca ea mi-a zis asa
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
babytza spune:
anamona ,nerantula cum se face plata ?
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
babymom75 spune:
Anamona, da' de ce trebuie masurile de dinainte de sarcina? ca eu asa... grasa ca acum port copilul. Si poate, doamne fereste, raman asa grasa.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
Joy21 spune:
Helloooo
Multumim pentru urari Wow, Sofia mea cea micuta are 7 luni
Eva, super filmuletul. Si noi am scos-o astazi pe Sofia imbracata lejer si fara caciulita spre nedumerirea altor mamici din parc
Mai fetelor, noi am fost tot in Herastrau si nu ne-am intalnit cu nimeni de pe forum Si ne-am plimbat ceva timp...
Babytza, imi pare tare rau pentru Tina. Sper din suflet sa-i fie mai bine dupa tratamentul cu otet. Pozele cu soricelul sunt
La multi ani, Baby-boy, Dyanira!
mamicile care n-au somn!
Victoria, binecuvantata de Anna Sofia
mA fAc MaRe
David Lloyd George
gaia.nevia spune:
va trimite Diana detaliile, dupa ce faceti plata, face livrarea.
noi asa am procedat.
Sau, daca stie nerantula pe unde are atelierul, si puteti voi ridica...
babymom, e gata repede, deci ideal sa ai banii cand il vrei (zic si io... care nu prea le am cu organizarea financiara daca mananc ciocolata de la diverta)
edit: mey, ne lastati cu kg si supararile din cauza lor? nu merita, voi sa va simteti bine, sanatoase
io ce sa mai zic, ca era sa fiu decana de varsta a grupului (m-a luat piolica) si am si 20kg de dat jos... traiasca monti, da dupa post....
te pomenesti ca-mi cade slingu' dupe mine... daca ma grabesc prea tare cu slabitul, nu-mi iese randamentul financiar.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
babymom75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamona babytza - platesti cash pe loc.... |
Si io? Cum platesc pe loc? Sau platesc cand imi livreaza coletul, nu?
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
anamona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babymom75 Anamona, da' de ce trebuie masurile de dinainte de sarcina? ca eu asa... grasa ca acum port copilul. Si poate, doamne fereste, raman asa grasa. |
asa scrie la ea pe site www.sling.ro probabil ca sa isi faca o idee despre conformatie???
intr-adevar pe mine m-a intrebat ulterior si care sunt marimile actuale...oricum prioritare cred ca sunt celelalte marimi
legat de cum platesti tu.....banuiesc ca ramburs.....oare scrie pe site?
gaia.nevia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui babymom75
Si io? Cum platesc pe loc? Sau platesc cand imi livreaza coletul, nu? Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
ti-am raspuns si eu, si cu masurile si cu paralele.
si cu kg
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri