Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (92)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

LE:poate suna urat ce am scris,dar situatia nu e normala si totusi as vrea sa existe un motiv ca sa stim cum sa abordam problema....

Eu am inteles perfect ce vrei sa spui , nu iti face griji

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Oana, multa sanatate! Imi pare rau pentru faza cu site-ul, daca suni totusi nu e mai simplu?

Kid... si voi cu muci? Vad ca toata lumea are. Or fi la moda, ultimul racent! Luati lume!

Pe mine ma dispera siropurile, anda a invatat sa le scuipe si am ajuns la razboi la dozele de pranz. Mi se rupe sufletul pentru ce-am facut dar, dupa ce azi dimineata intr-o ora a inghitit totusi cei 5 ml de nurofen si eurespal, la pranz s-a revoltat la mare greu. Copiii vostri tot asa urat fac la siropurile astea? Mi-e imposibil sa-i un seringa in gura fara sa mi-o tina careva (si cine) si ma deranjeaza tare s-o fortez plus ca mi-am cam pierdut cumpatul la un moment dat si acum sunt furioasa pe mine.

Anca ca ai intrebat de noi. Cosmy, pe burta nu am lasat-o dar o tin in fundulet. Cred ca incerc si asa... Macar la asiprat sta. Vede ca o ajuta sa respire (deja iese cate ceva).

Multa sanatate gagici - super cald azi si eu n-am ajuns afara. Ma simt tare obosita.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Ramo(300), si la noi e lupta cu siropelurile...mai ales cand e trezit noaptea din somn e si mai rau.Dar mi s-a intamplat ca daca il fortez prea tare sa verse tot, asa ca incerc sa ii cant, tati se maimutareste sa ii distraga atentia si tot asa....
Si eu am fost ieri suparata pe mine ca tot incercam sa il fac sa manance si el tinea buzele inclestate si eu tot incercam sa bag.....asa ca deocamdata am zis ca incerc sa ma calmez.
Sanatate multa si voua.Si nu te supara pe mine dar nu pot accepta oferta 'mucioasa'

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

am fost un pic pe-afara... caldura mare, domnule.
am urmat si eu exemplul minunat al lui July si l-am schimbat pe Radu pe o banca (nu aveam caruciorul, am iesit doar cu wrap-ul). Teo pe vremuri avea confort lux in caruciorul chicco ct02, care era foarte lat de mi-ar fi incaput si mie funduloiul.

am dat bebelusii in leagan!!! Le place!!! (Maia rade, da capul pe spate si chiuie, Daria aproape ca bate din palme, Gogosharul e toata un zambet, iar Radu chiuie ca la balamuc)

incerc tot eu sa va schimb de pampersi azi ca sa repar greseala cu userul si sa ma intorc la userul comun, da nu ma mai zoriti ca cine stie ce naiba mai gresec .
Sunt timorata!!!!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

anamona multumim frumos, esti de gashka

multa sanatate puiutzilor bolnaviori, sa se faca bine cat mai rpd

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

tzitziri tin pumnii sa fie bune rezultatele la analize!

Am intrat si eu pe pagina cu testul...ce nu inteleg e ca e intre 0 si 1 an si apoi sunt intrebari de 1-2 ani...adica un bebe pana intr-un an nu urca scarile, iar un bebe de aproape 2 ani, ce rost are sa intrebi daca tine biberonul...adica ar tb sa fie mai bine structurat pe varste. Anyway, l-am facut, raspunzand cu nu la toate intrebarile de 1-2 ani (ca nu aveam cum sa spun da cand Maria e prea mica sa faca lucrurile descrise acolo) si i-a iesit varsta cognitiva egala cu varsta cronologica, adica 0.7 ani (7 luni). Eu zic ca e de bine...nu stiu insa cum au calculat iq-ul insa 93...e mediu spre f mic Eu sper inca sa fie olimpica la mate nu Forrest Gump!

Multumim Babytza, 300 si Cosmy pentru urari! Deja ma simt mai bine, dupa toate pilulele si ceaiurile ingerate azi!

Nikolici E super tare Karinutza! M-am distrat, ce mutritze dulci face!

Cu premergatorul, nu vreau sa incep iar o batalie...eu una nu am cumparat la alexandra niciun premergator. Adica m-am luat dupa ce scria prin carti si ce mi-a zis dr: ca nu e bun! Eu am avut un premergator mai antic asa, cum erau pe vremea mea, adica prin '80 si nu sufar de niciunele cu coloana sau mersul deformat. Am primit pentru scurt timp, la Alex un premergator de la o prietena binevoitoare pe cand avea Alex vreo 9 luni. Dar nu a fost prea incantata. Ea mergea deja de-a busilea cu o viteza uluitoare si in premergator se misca mai greu...Asa ca acum daca mai pica unul, zic mersi, incerc, daca nu, nu ii cumpar si gata! Se descurca si fara! Oricum nu prea vad diferenta intre "firma" si "no name" sunt cam la fel. De stabile sunt f stabile toate, mai multa grija sa aveti la jucariile alea de pe masuta, sa nu fie usor demontabile in parti mici...in rest, nu prea au unde sa se rastoarne ca au baza mare...poate doar daca aveti scari prin casa, atunci da, e periculos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Capitol nou, proaspat, fresh, curat....

Sa va fie cu sanatate, noroc, fara muci... poftiti la vorbaraie!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

babymom ai aici continuarea:

7.in fereastra noului album creat, ai in stanga butonul Add Photos = click
8.iti apare o fereastra in care poti naviga in calculatorul tau pana la folderul(directorul) unde ai salvat pozele
9.selectezi de acolo pozele alese in prealabil (eventual poti avea notate denumirile fisierelor)
pentru selectare multipla trebuie sa tii tasta CTRL apasata in continuu in timp ce cu mouse-ul faci cate un click pe pozele pe care vrei sa le incarci

succes

Mergi la inceput