Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (92)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Priviti-ne cum reactionam la primul merisor din viata noastra!!!

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Karinutza e o dulceata de fetita!!!! Superba!!! Si s-a schimbat asa mult, deja e domnisorica

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Anamona stiam eu ca nu aveti intentii cu soricelul noastru
Poate o ajuti pe cuscra ta sa puna poze sau filmulete cu Dragos, am vazut ca cerea ajutor. Eu o ajut cu placere numai sa fiu pe faza, ca ma mut in bucatarie sa fac ceva bun.

Moni ce mai faci? Ce face burtica?

Monyca ai inceput serviciul? Asteptam cu nerabdare vesti de la tine

Nicoleta si Marinusha bine ati venit!

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna fetele super we care tocmai a trecut, am stat afara piana nu am mai putut, numai ca noptile un pic "fataite" o fi din cauza ca am stat pre mult afara???

ANCA super misto testul...

NIKOLICI eu de ce nu pot vedea filmuletul? imi lipseste mie ceva in calc. sau.....

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Nikolici e totala Karina, cum se scutura ea Si Maya a facut asa la inceput, dar acum ii place marul mult de tot. Iti dai seama daca a mancat si lamaie

LE: I-ai spus socrului ca i-ai dat fetei mar??? Trebuia sa afle primul la cat a asteptat momentul
Acum tot are de asteptat pt momentul cu "biscuite"

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

NIkolici e super tare Karina Ador reactiile astea la bebelusi....cum se stramba si ii tremura manutele...hi hi hi

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Corect, incerc acum o explicatie scurta pe care la nevoie o voi mai completa diseara cand ajung acasa...acum a venit sotzul sa ma ia acasa de la mama.

Deci, Babymom
1. intri in contul comun de gmail - septembrieoctombrie - parola la dfel ca la yahoo
2. Stanga sus pe ecran vei vedea un meniu - al 4lea titlu Photos - click pe el
3. se deschide o alta fereastra Picasa
4.in mijloc sus ai un buton Upload - click pe el
5 in ecranul urmator selectezi Create a new album, ii dai un titlu si jos selectezi ca vrei sa fie UNLISTED...doar utilizatorii contului il vor vedeea sau cei pe care ii inviti
6. o sa trebuiasca sa instalezi ceva - iti apare pe ecran
7. selectezi pozele din calculator si incarci

pasul 7 probabil trebuie detaliat, daca poate altcineva sa continue as fi recunoscatoare...ma grabeste infernal sotzul sa plecam

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

comsy pai nu vrei sa stii...eu i-am spus soacrei care ea la randul ei i a spus lu socrelul ca va manca fata mere.Nu dupa mult l-a sunat pe soatza sa l intrebe cum a fost.Cred ca a dat petrecere ca in sfarsit i-am dat mere.Normal ca fiasco-ul cu biski va veni mai tarziu nitzel.

Azi am hotarat sa incepem si cu legumele, si am facut rpd un morcovel mai mult fiert ca ala aburitu din inainte, am ars oala vorbind la telefon cu Ada
In fine, i-am dat si bearc total...si am zis nene nu ma las...tre sa i dea de gust.Si ca sa se calmeze am mufat o nitzel la tzitzi.Si i-am dat dupa...niet.Ei bine si imi vine ideea sa-i dau in timp ce o alaptam...hmmm a fost tare bun asa.Nitzica tzatzica ...niste fiertura de morcoveata cu pulpa...yammy.Oare tre sa mi pus si eu babetica???

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Multumim frumos inca o data de toate urarile de sanatate

Deci:nu a mai facut febra dar continuam tratamentul cu Nurofen si Panadol.Ieri nu a mai luat Panadol si febra a revenit, deci deocamdata stam asa.

In schimb sunt pe cei de la Medlife.Pentru ca face in continuare scaune apoase (intra aproape tot in pampers) am dus azi la prima ora (8.30) sa facem coprocitograma. La 9.30 intrasera unde se cauta rezultatele pe site.In regim de urgenta deci ni s-a spus ca o sa dureze 2-3 ore.Si nu am vazut nici un rezultat pana acum.
Deci nu inteleg care e diferenta intre urgenta si regim normal,la fel cum nu inteleg de ce sustin 2-3 ore cand nu sunt gata nici in 7-8??
In fine...cred ca e vina mea ca toata ziua am stat in jurul calculatorului sa vad rezultatele, medicul de familie tot asteapta sa il sun sa ii spun cum e analiza si tot asa....si eu stau si astept.
Macar stie cineva cam ce program au la laborator...adica mai am vreo sansa sa vad vreun rezultat azi?

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Oana poate au incurcat codul si de-aia nu iti apar rezulatatele...ar fi trebuit sa iti apara pana acum....eu stiu ca au pana la 4 la laborator. Sper sa fie bune rezultatele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Oana poate au incurcat codul si de-aia nu iti apar rezulatatele...ar fi trebuit sa iti apara pana acum....eu stiu ca au pana la 4 la laborator. Sper sa fie bune rezultatele

O sa mai sun o data azi.....eu sincer nu stiu daca vreau sa iasa chiar asa minunate analizele, pentru ca totusi se intampla ceva si nu stiu ce.Asa macar as avea o explicatie si am face tratament

LE:poate suna urat ce am scris,dar situatia nu e normala si totusi as vrea sa existe un motiv ca sa stim cum sa abordam problema....

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput