Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(6)
Raspunsuri - Pagina 8
krelia spune:
camy, reteta ta imi face pofta de bruschetti maretti, din alea cu 4 feluri de branza
....pacat ca sunt prea putine in punguta
...desi, nah, acu' ma gandesc al ele si ma ia cu
...da' poate maine imi iau...ca doar nu m-o face pe mine o mica greata ![]()
..imi faci si mie maine o limo'...ca al meu sot mi-a promis ca-mi ia miere...sa-mi fac si eu..si miere s-a facut 
Laura, da, sangerarea s-a oprit, chiar de sambata dimineata de fapt....a curs numai pe "pilot", atunci cand m-am speriat...am suant dr...si apoi, cand am pus tampo'...a mai curs putin, de culoare mai inchisa....si gata...
ce bine ca la tine e totul ok! 
fetele, barbata-miu cred ca a luat-o razna de la atata treaba in casa
...de un sfert de ora asculta in continuu "voyage, voyage"...nu cred ca-l mai las sa faca treburi femeiesti ![]()
ce haios e..ca il mai aud asa...in fundal..."voaiajjjj.voaaaaiaajj 
krelia
7+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
krelia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dienutze Am uitat sa va intreb ceva, daca puteti sa imi ziceti. Ce ati facut la primul control si cat v-a costat ecografia? Dienutze 5+ |
a doua oara, adica anul asta la inceputul lui martie...m-a controlat din cap pana in picioare, ca sa zic asa....am facut un pomelnic de analize....eco transvag, papa-nicolau, secretie vaag, microsecretie vag, clamydia, micopl..nu mai stiu cum...in total, vreo 5 mil
ah, stai ca tu intrebai de eco....aia a fost 150 de lei. Asa e la Anais.
krelia
7+tzutzupida noastra creste si pozeaza
dienutze spune:
Mercic frumos!
Si eu am facut analizele de secretii si cateva la sange inainte de conceptie, paranoia la mine e in floare. Trebuia sa stiu eu ca sunt cat de cat bine pregatita pt bebe.
E "pretul corect" ca sa zic asa
. Sunt in zodia fecioarei, e defect de zodie sa imi calculez totul 
Am fost o singura data nepregatita, la un consult pt o rana pe col, colposcopie si hpv, cand mi-a zis la receptie 750 ron!!! am crezut ca pic acolo, norocul meu ca aveam cardul de credit.
Asa ca, va rog sa ma scuzati ca tot intreb de costuri.
Va puuup!
Si sotiorul meu s-a schimbat in bine! Ieri a bagat aspiratorul peste tot, a frecat baia!!! Uimitor! ![]()
Dienutze
5+
A_driana spune:
'seara
-lor
spuneti-mi va rog care ii primul pas? prima data la medicul de familie sau la ginecolog....eu abia de 3 zile am aflat ca sunt
si nu stiu de unde sa incep.....
p.s. va rog sa ma treceti si pe mine la mamici de decembrie
A_driana DN 14.06.1986, UM 01.03.2009, DPN 06.12.2009
va multumesc
pe burtici
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
krelia spune:
..s-a terminat "calatoria"...in sfarsit!!..acu'....ne delectam cu "sleeping sun" de la nightwish
...cred ca subconstientul lui il indruma catre somnel ![]()
adevaru' e ca pt nightwish....as putea suporta inca o repriza..macar pana incepe badea...
krelia
7+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
dana n. spune:
| citat din mesajul lui myrella_21 gata......am scapat nu e nici un atac de glaucom.... e doar o alta simptoma pe care o poti avea la sarcina, adica sa te doara infernal capul, si sa ai ochii inrositi ca si cum ai avea o panza de paianjen in ochi...daca aveti asa ceva si va simtiti rau va spun eu....am mers la upu si mi-a pus o perfuzie cu ioni, nu stiu de care vitamina b si clorura de magneziu...si ceva de genu asta ca sa iti treaca...la mine a functionat o sa merg si eu vineri pentru prima data la ginecolog...abia astept sa vada daca am sa aud inimioara, teoretic ar trebui sa o aud ca sunt aparate moderne la clinica asta unde merg eu...dar om vedea pana una alta sarcina usoara....si merci de incurajari 5+ |
Myrella,exact asa am patit si eu,numai ca nu m-am dus la medic.Am niste migrene de imi vine sa ma dau cu capul de pereti.Noroc ca in momentul in care reusesc sa adorm,imi trec.Dar asta numai noaptea, ca ziua nu dorm niciodata.
Sper sa scapam repede de migrene!
------------------------
Albume foto
edelyia spune:
Buna seara fetelor.eu mai inainte am venit din oras, am cautat inebunita suc de rosii la cutie(cu toate ca am acasa pus de mine)...dar mie din ala mi`o trebuit...deabea am gasit la ora asta.
apropo de cosuri vreau sa va zic ca mi plina fata de cosuri,sper sa treaca in trimestrul 2.alte simptome nu am,nu mi rau,in schimb dorm in picioare va pup
pe toate mai vorbim i somnic usor sa aveti
delia
5+
edelyia spune:
| citat din mesajul lui A_driana 'seara -lorspuneti-mi va rog care ii primul pas? prima data la medicul de familie sau la ginecolog....eu abia de 3 zile am aflat ca sunt si nu stiu de unde sa incep.....p.s. va rog sa ma treceti si pe mine la mamici de decembrie A_driana DN 14.06.1986, UM 01.03.2009, DPN 06.12.2009 va multumesc pe burticitoate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . . |
din cate stiu eu intai la ginecolog(la policlinica sau unde crezi tu)cu adeverinta de studenta sau de salar(mai nou si de la CAS,dar asta se poate si dupa) si mai apoi la medicul de familie,sigur te va informa medicul ginecolog(eu asa am facut).nu stiu ,acum depinde si de la localitate la localitate.succes si sarcina usoara si la termen tuturor

delia
5+
edelyia spune:
nu mai pot de somn ...ma duc sa fac
noapte buna,soimn usor tuturor
pe burtici.
ne intalnim maine dimineata.
delia
5+