Sa fim "VICTORIOASE"

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

aniela 30 lire = 42.6 $

cred ca mai primesc pina maine, vineri, 24 aprilie, deoarece sambata va pleca o prietena in romania si am s-o rog pe ea sa aduca banii

PS la multi ani de SF Gheorghe

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Fetele parca de 8 Martie ati fost mai vioaie! Nitica incalzire doreste cineva?

Drum bun, licurici iubit!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

vai in ce hal a scazut lira sterlina:(((.Daca mai continua asa la anul o sa facem cheta sa trimitem ajutoare la englezi;)

Mergi la inceput

aniela, n-am avut nici un control, paypal i-a transformat automat in $ ca sa-i pot depune in banca

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

am trimis banii stransi prin paypal, 100 $ printr-o prietena care ajunge duminica in romania, probabil ca va mai dura vreo citeva zile-1 saptamana pina vor fi depusi in banca...ea vine la nunta surorii si imi inchipui ca va avea multa alergatura, tzuni iti scriu PM cand stiu mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui uta_ciun

am trimis banii stransi prin paypal, 100 $ printr-o prietena care ajunge duminica in romania, probabil ca va mai dura vreo citeva zile-1 saptamana pina vor fi depusi in banca...ea vine la nunta surorii si imi inchipui ca va avea multa alergatura, tzuni iti scriu PM cand stiu mai multe

Sigur. Astept. Cand am banii demaram cumparaturile.
Te pup si multumesc frumos pt ajutor!

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA

si....

www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

tzuni, ceva noutati?
se mai pot trimite bani?

fetelor

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie (dragele mele, va rog ca daca mai este cineva care doreste sa contribuie cu putin pentru clopotele despre care v-am spus, sa trimita banii pana miercuri cel tarziu. joi se va sfinti altarul si pomelnicul cu donatori va fi ingropat la unul din picioarele altarului.)
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happymum

tzuni, ceva noutati?
se mai pot trimite bani?

fetelor

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie (dragele mele, va rog ca daca mai este cineva care doreste sa contribuie cu putin pentru clopotele despre care v-am spus, sa trimita banii pana miercuri cel tarziu. joi se va sfinti altarul si pomelnicul cu donatori va fi ingropat la unul din picioarele altarului.)
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea

Daca vrei,trimite. Pana ajung banii de la uta_ciun se mai pot depune si in contul BRD. Facem apoi calculele si demaram actiunea, ca taaaare greu ne-am miscat acum!

_

www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA

si....

Mergi la inceput
Mergi la inceput

uta-ciun, ce se mai aude cu banuztii aia? Sunt pe drum?

_

si....

Mergi la inceput