Sa fim "VICTORIOASE"

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

tzuni, au ajuns de luni in romania si cred ca au fost depusi, am sa mai intreb odata sa fiu sigura...

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui uta_ciun

tzuni, au ajuns de luni in romania si cred ca au fost depusi, am sa mai intreb odata sa fiu sigura...

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

te rog. sa verific contul.

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA

si....

www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU

Mergi la inceput

De maine incep cumparaturile. Copiii asteapta tricouri de vara si sosete. Asta pt ca stau mult pe-afara si joaca mult fotbal. Poate luam si o minge de fotbal mai buna. Ce spuneti?

Astept sa mi se dea masurile copiilor si merg la cumparaturi.

_

www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA

si....

Mergi la inceput

Apropo de mingea de fotbal. RazaDeSoare spunea ca cei de la Cosmote au o promotie (la cumpararea unei cartele Cosmote primesti o minge de fotbal semnata de 3 mari fotbalisti).
Daca aveti careva o astfel de minge sau vreti sa va luati cartela si sa donati mingea, dati-ne de stire!

Multumim frumos!

_

si....

Mergi la inceput

Mai fetelor,

va rog din suflet sa nu va suparati pe mine ca ma misc atat de greu, dar am avut copilul bolnavior si abia acum ne-am pus pe picioare! In alta ordine de idei, d-nele de la Centrul Azur din Victoria sunt f amabile si simpatice si asteapta sa le ducem copiilor tricouri de vara si sosete subtiri. Cum va spuneam, sunt 67 de baieti. Doar baieti.

Avem in total: 2000 RON

Am luat deocamdata tricouri pt cei mai mici, urmeaza si pt cei mari si sosetele. Cand le strang pe toate fac poze sa le vedeti si voi.

Cam asta si inca o data va rog sa ma scuzati pt intarziere. Nu-mi sta in fire!

_

si....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Tzuni, te rog mult, stai linistita si nu te mai scuza atat, ca ma simt prost, pe bune. Sanatate multa!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Tzuni se poate sa te scuzi atata? Si asa faci enorm cu aceasta campanie si atatea altele. Important este sa ducem la bun sfarsit aceasta campanie.
Pupici ingerasului bolnavior, sa se faca bine.
Te pup

Mergi la inceput

Am terminat azi (in sfarsit) cumparaturile. Tricouri colorate, modele cat am putut de diferite si de colorate. Mai jos aveti poze. Sorry, dar Meri a mea s-a lipit de un maieu si a tinut sa apara in cadru

POZE

Din pacate nu am cum sa mai ajung personal sa le duc. Le voi trimite prin curier.

Edit: am luat pt fiecare copil si cate un breloc-jucarioara din plush, din vanzarea carora banii ajung tot la copiii din centrele de plasament....

Editez iar, ca am uitat sa va spun ca am luat, la cererea d-nelor de la Victoria, si cate doua perechi de sosetute. Se vad in poze...

_

si....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

superb.
sa iti traiasca frumusetea.
multumesc.

Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

F frumoase cumparaturile si modelul...jos palaria!
Buna ideea cu ursuletii, copiii tot copiii sunt, indiferent cate haine primesc, tot o jucarie le merge mai repede la inima. Inteleg ca nu poti ajunge sa le duci, nu-i nimic, bucuria lor va fi la fel de mare indiferent daca le ducem noi sau vin prin curier.

Felicitari inca o data pt efort!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput