Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(57)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Dani3lla, , foarte tare faza!
RamonaP, multumesc si sotului .
Blue, asa am zis si eu la 38.5, dar acum iar a ajuns la 39.4 in cateva minute doar, de la 36.8
Deea, multumesc mult, am papat in sfarsit .
Maria, apreciez mult gestul si ma bucur ca ma intelegeti.

Carla, s.28 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Carla ma bucur ca ai reusit sa papi putin, sper sa poti sa te si odihnesti putin. Te asteptam cu vesti bune.

Deea, 34+ cu bebel mic Darian Rafael

Cel mai frumos dar! http://bd.lilypie.com/KlIap2.png

cateva poze cu noi http://www.flickr.com/photos/deea_24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui yioanna_s

am pus ceva poze mai noi,sa-mi vedeti burtica mea grasunica

Yioanna 28+ Stefania Alexandra

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna

super burtica, la fel ca mamica!

Deea, 34+ cu bebel mic Darian Rafael

Cel mai frumos dar! http://bd.lilypie.com/KlIap2.png

cateva poze cu noi http://www.flickr.com/photos/deea_24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
carla, multa sanatate sabinei, uf, tare nasol mai e sa-ti vezi copilul bolnav. eu il mai dau pe philip in talpa cu crema mentolata cand are febra. dar stiu ce nasol e.
laura, imi pare tare rau pt prietenul tau, multa sanatate si sa speram ca se va intampla un miracol. felicitari pt referat.
eu nu am citit nici un mesaj de-al lu tzutztu, ce s-a inatmplat?
deea, cred ca si eu ca ai emotii, si eu am. deja.

am si eu poze noi aici:
www.apha.shutterfly.com

philip
30weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Yioanna_s, o burtica f mumoasa am vazut eu

fetelor am o pofta de acidulat de mor; am baut jumatate de apa minerala fara sa ridic sticla de la gura

31 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui yioanna_s

am pus ceva poze mai noi,sa-mi vedeti burtica mea grasunica

yioanna frumoasa foc burtica!! si mama burticii la fel

32+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

hallo fetele!

eu sunt ruuuuuuuuuupta de oboseala...tocmai am venit de la sora me..am taiat azi motul nepoatei mele..a fost frumos, casa plina de copii ...si nu am venit singura de la sora mea, am venit cu tot cu nepotica, pt ca la sora mea e casa plina si nu vroia micuta sa doarma de nici un fel,vroia sa se joace.. la mine a adormit in 5 min (locuim in acelas bloc deci nu e departe)..trebuie sa ma laud ca am o nepotica asa cumintica..am pus-o in pat, m-am intins linga ea si imediat a adormit..si tot timpul e asa...la ea acasa sora mea pur si simplu o pune la ea in patut, ii da drumul la muzicuta si micuta adoarme singurica...eu nu cred ca o sa am asa un noroc cu GUGU meu ..

carla multa sanatate la saby!

32+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui philip

neata
carla, multa sanatate sabinei, uf, tare nasol mai e sa-ti vezi copilul bolnav. eu il mai dau pe philip in talpa cu crema mentolata cand are febra. dar stiu ce nasol e.
laura, imi pare tare rau pt prietenul tau, multa sanatate si sa speram ca se va intampla un miracol. felicitari pt referat.
eu nu am citit nici un mesaj de-al lu tzutztu, ce s-a inatmplat?
deea, cred ca si eu ca ai emotii, si eu am. deja.

am si eu poze noi aici:
www.apha.shutterfly.com

philip
30weeksbabyboy
mommyandreea

multumesc mult;

tzutzu a scris la ultima pagina a capitolului trecut;

am o curiozitate caci intotdeauna am incurcat: acum e dimineatza la tine, dar duminica sau luni deja?

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

oanaMVT, eu trebuie sa am intre 70-90 pe stomacul gol si sub 110 la o ora de la mese. tu la cat timp dupa mese masori? nutritionista mi-a spus ca ea-mi da voie 120 la 2 ore de mese, insa primele valori sunt cele pe care le-am primit de la endocrinolog si astea-s cele dupa care ma orientez. eu cand am 133 ma simt nasol, deci simt ca e prea mult.

philip
30weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

laura la mine e duminica dimineata.
ei, dupa ce ne-am plimbarit ieri la greu, dupa cm puteti vedea in poze, azi ninge si maine dimineata vor fi -2 grade. m-am saturat!!!!
yioanna, f frumoasa esti si nu te-ai rotunjit deloc.

philip
30weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

fetelor pe ce parte tbuie sa stai in pat cand te sufoci? Dreapta sau stanga?

just "us" *** burticutza

Mergi la inceput