Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(57)
Raspunsuri - Pagina 8
philip spune:
laura, nu-i vad mesajul la capitolul trecut, probabli l-a sters. oricum, imi pare rau sa aud ca sunt probleme si-i doresc toata linistea din lume.
philip
30weeksbabyboy
mommyandreea
CarlaV spune:
Update: am prins o ora de somn, nu cel mai bun dar somn, deci sunt in stare sa mai stau o noapte cu copila in brate.
Dimineata parea ca functioneaza tratamentul, acum vad ca ajunge iar la 39 la 2-3 ore dupa antitermic, nemaivorbind de faptul ca febra scade la mai mult de o ora dupa panadol/nurofen/novocalmin si sosetute cu otet. I-am dat 3 doze de antibiotic pana acum, o sa sun iar doctorita sa-i spun ca nu pare sa mearga, poate il schimbam.
LauraOana, Yioanna, multumesc mult.
Philip, cu ce fel de crema mentolata ii dadeai? Ai idee ce contine?
Lauraa, eu zic ca sunt totusi vesti bune despre Alin. Spune-ne daca putem ajuta cu ceva si ai grija de tine, te rog.
Anda, am pus sosetute cu otet de cand mi-a refuzat prima data antitermicul oral, multumesc mult. Minunata imaginea cu albinutza pe burtica , eu n-am iesit deloc zilele astea si arata a primavara afara.
Maria, Saby a dormit/zacut doar vreo jumatate de ora. A sunat acum telefonul cu un prefix international 00491..., tu erai sau este de Germania? Saby nu prea a mancat azi dar a baut multa apa si suc cu lamaie si miere.
Carla, s.28 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Deea_24 spune:
Carla 0049 este prefix de Germania
philip mesajul este la cap 55
Deea, 35+ cu bebel mic Darian Rafael
Deea, 36+ (dupa echo) cu bebel mic Darian Rafael
Vine bebelul
Cel mai frumos dar! http://bd.lilypie.com/KlIap2.png
cateva poze cu noi http://www.flickr.com/photos/deea_24
maria_bunica spune:
Carla..nu eram eu..Spania are prefix 0034!!Ma bucur ca ai "furat"o ora de somn...e bine si asa decat deloc..Totusi probabil febra nu scade pt ca il dai pe buze si probabil nu e doza suficienta..nu??Aveti grija de voi..
Philip..mesajul lui Tzutzu este la sf cap.55!!
LauraOana..azi e ziua nepotelei tale?La Multi Ani si multa fericire si sanatate!!
31+ Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
philip spune:
carla, are camfor, eucalipt si mentol, e crema cu care-l dau si pe piept, desfu7nda nasucul si ajuta la tuse, dar functioneaza f bine pe talpite. freci talpitele si ii poti pune o pereche de sosete dar sa fie mari si lejere, poate de-ale tale ar fi mai bune. sau nu-i pune deloc daca face nani.
philip
30weeksbabyboy
mommyandreea
philip spune:
acum l-am vazut.
tzutzu, imi pare tare rau, taman de asta aveai tu nevoie. ii doresc sotului tau multa intelepciune si sa-i vina mintea la cap. iar tie, linistea de care ai nevoie.
philip
30weeksbabyboy
mommyandreea
laurraa spune:
philip, super! O duminica frumoasa dar atunci; scuze ca te-am incurcat cu nr capitolului
Carla, multumesc
31 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
kiralina spune:
Buna fetelor,
Carla, multa sanatate pt micuta Saby.
Eu am iesit aseara in oras dupa 3 saptamani de stat doar in pat. M-a scos sotul la o cina romantica cu lumanari si tot tacamul. A fost f fain! Dar eu tot stresata sa nu se intample ceva, desi doctorul a zis ca e ok sa fiu activa.... insa, eu am ramas cu pitici, si verific mereu burtica daca nu cumva s-a intarit.
Am si eu o intrebare: e normal sa ma doara burtica daca tusesc mai tare sau daca stranut?
pupici
28 saptamani cu
CarlaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria_bunica Carla..nu eram eu..Spania are prefix 0034!!Ma bucur ca ai "furat"o ora de somn...e bine si asa decat deloc..Totusi probabil febra nu scade pt ca il dai pe buze si probabil nu e doza suficienta..nu??Aveti grija de voi.. Philip..mesajul lui Tzutzu este la sf cap.55!! LauraOana..azi e ziua nepotelei tale?La Multi Ani si multa fericire si sanatate!! 31+ Darius Nicholas Buburuza noastra www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi |
Ii dau antitermic oral: sirop panadol sau nurofen si supozitoare cu novocalmin. Doza este cea maxima pentru varsta ei, desi ea are greutatea mai mica decat trebuie. Daca nu ii scade si scade si perioada dintre antitermice atunci inseamna ca nu functioneaza antibioticul si trebuie schimbat sau mers direct la spital sa ne internam.
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui philip carla, are camfor, eucalipt si mentol, e crema cu care-l dau si pe piept, desfu7nda nasucul si ajuta la tuse, dar functioneaza f bine pe talpite. freci talpitele si ii poti pune o pereche de sosete dar sa fie mari si lejere, poate de-ale tale ar fi mai bune. sau nu-i pune deloc daca face nani. philip 30weeksbabyboy mommyandreea |
Multumesc mult, am ceva care seamana si chiar o sa-i pun acum.
Tzutzu, nu am vazut mesajul dar stiu ca fetele iti doresc numai binele si ti-au raspuns din tot sufletul.