Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(57)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Lauraaimi pare rau pt ce i s a intamplat prietenului tau....nu prea sunt cuvinte in astfel de situatie, dar e tanar si ar putea sa si revina, miracole exista, D-zeu e mare

NOI
Cristina 31 + 2 Yoan Christian si Marc Adrian (28.08.2004)
AMR 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Tzutzu..imi pare sincer rau de situatia prin care treci,insa trebuie sa ai o discutie serioasa cu sotul tau!!Sa pui cartile pe masa si sa il faci sa vada exact situatia in care esti..mai ales ca sufere si bebe inca de pe acum..Singura solutie ar fi sa se schimbe el..dar daca nu vrea,tu nu ai ce sa ii faci...chiar daca iti promite sau te duce cu vb..pana nu vezi ca vrea sa se schimbe,sa nu il crezi!!O alta chestie ar fi sa schimbe locul de munca si implicit anturajul...Eu as zice mai multe,dar nu vreau sa te supar sau sa te ingrijorez..Cel mai important e sa ai grija de tine si bebe..Multa putere sa treci peste toate !!Sunt aici,daca ai nevoie sa vb cu cineva..

31+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

carla multi pt Sabinuta
lauraa Doamne Doamne o sa aiba grija de Alin si o sa fie bine
Hai sa va povestesc ceva amuzant...de fapt eu am ras de ma doare si copilul.Am vrut sa-i arat mamei mele filmuletele cu sabydin primele ore de viata si am dat volumul la boxe un pic mai tare...stiti cum facea catica mea prin casa cand a auzit bebeii plangand?A cautat bebele pana cand a obosit...deci e foarte tare...abia astept sa vad cum face cand o sa planga bebelinul meu...cred ca o sa fie "caterinca cu budinca"

DANA 29+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

Mergi la inceput

Dani3lla..cu asa bebe si catica sigur nu te vei plictisi si te vei amuza la greu...

31+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Dani3lla, , foarte tare faza!
RamonaP, multumesc si sotului .
Blue, asa am zis si eu la 38.5, dar acum iar a ajuns la 39.4 in cateva minute doar, de la 36.8
Deea, multumesc mult, am papat in sfarsit .
Maria, apreciez mult gestul si ma bucur ca ma intelegeti.

Carla, s.28 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

maria pai sa stii ca toti apropiatii ne-au spus ca am fost prea inspirati cand am ales numele bebelului pt ca la cum sunt eu cu sotul meu (adica plecati cu pluta asa un pic) ar fi chiar culmea sa iasa un BB linistit.Sotul meu zicea ca ar fi bine sa iasa "pericol public" pt ca altfel ar fi "ingrijorat" si ar cere un test de paternitate

AMR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dani3lla

maria pai sa stii ca toti apropiatii ne-au spus ca am fost prea inspirati cand am ales numele bebelului pt ca la cum sunt eu cu sotul meu (adica plecati cu pluta asa un pic) ar fi chiar culmea sa iasa un BB linistit.Sotul meu zicea ca ar fi bine sa iasa "pericol public" pt ca altfel ar fi "ingrijorat" si ar cere un test de paternitate

AMR

Asta-i tare rau..Asa ca ai grija..Sau mai bine zis bebe sa nu cumva sa uite sa se manifeste asa "zbuciumat" si dupa nastere,ca altfel baga cearta in familie..

31+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Carla..incearca sa o bagi la baita cu apa calie..mai ales ca urmeaza si ora de somn..Bea lichide macar?

31+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

uof draga Carla, prin cate treci; bine ca i-a scazut temperatura si sa speram ca e spre refacere rapida.O sa se faca bine imediat ai sa vezi

fetelor, va multumesc pentru gandurile bune; tocmai am aflat ca i-au revenit functiile creierului; e un miracol.Nu isi permite nimeni sa se bucure, dar din sanse 0, acum un miracol da sperante.Doamne ajuta

Deea, da mai erau in masina 2 prieteni, dar ei nu au nimic

eu am racit cred un pic; ma doare un pic gatu si stranut; am luat osciloccillum si sper sa nu ma prinda tare

31 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Laurraa...sunt vesti cat de cat bune..ma rog in continuare pt el...are DREPTUL sa traiasca..si poate ii va fi invatatura de minte..Doamne Ajuta!!E bine sa previi raceala..baga si ceaiuri cu lamaie,ca rau nu au de ce sa iti faca..Multa sanatate!!

31+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Mergi la inceput