LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (235)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikydoozza spune:

ms luny, simo! nu-i mai pun cascaval. vazusem la o prietena exact reteta asta de paste, dar fata ei are 2 ani. buna ideea cu carnita. maine fac pt tot familionul spaghete. ce rosii sunt alea? eu am luat din alea cherry cu codita. or avea ceva?

noi ieri ne-am facut festanie la casa.asa am facut si anul trecut tot in martie.

http://community.webshots.com/user/mikydoozza48

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, si eu folosesc conservele Cirio, chiar au gust rosiile (eu, MARE iubitoare de rosii, le detest cumplit pe alea umflate). I-am facut si eu odata, la indicatia Zozelei, paste cu sos de rosii si carnita de vita pasata, cu mult succes. Chiar va trebui sa mai repet.
Miky, eu parchez pe la strand dar te sun oricum cand ajungem si ne gasim noi. Vine si Cris; Roxana nu mi-a dat niciun semn...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikydoozza spune:

gata puireutul meu. a iesit super bun. am pus mai multi ficatei decat de obicei plus ceapa verde, patrunjel si rosii, ca si noutati(pt noi) .
s-a trezit pitica, se joaca in patut iar eu ma apuc repede de salata de leurda , ii dau piureul sa pape, ne imbracam si fugim in parc. cred ca luam masa de 5 in oras azi. si ieri la fel am papat in parc.ii incalzesc piureul mai bine sa nu se raceasca de tot pana la 5 si ppam acolo. la ce frumos e afara!!1

gata am fugit. aa naty si eu tot pe la strand intru, ca acolo stau

http://community.webshots.com/user/mikydoozza48

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Luny, si eu folosesc conservele Cirio, chiar au gust rosiile (eu, MARE iubitoare de rosii, le detest cumplit pe alea umflate). I-am facut si eu odata, la indicatia Zozelei, paste cu sos de rosii si carnita de vita pasata, cu mult succes. Chiar va trebui sa mai repet.
Miky, eu parchez pe la strand dar te sun oricum cand ajungem si ne gasim noi. Vine si Cris; Roxana nu mi-a dat niciun semn...

Naty
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

normal ca ne plac rosiile, ca doar suntem varsatoare! mie mi se pare ultramega fada mancarea fara rosii, de aici si ideea de a pune in congelator ptr copil, sa aiba!! anul asta, o sa le pun altfel, m-am mai prins de niste smecherii

aaa, si simo, scuze de confuzare..pup baiatul mare!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Baaai, asta trebe sa v-o povestesc!
Deci, precum ati si vazut, Iulia a invatat saptamana asta sa aplaude. Cum eu dupa fiecare masa bine mancata o aplaud si-i zic BRAVOO, a invatat fata si, de ieri, trebuia numai sa zic Bravo, fara sa mai aplaud si incepea ea sa aplaude. Dimineata la fel a facut, spre incantarea lui tacso...
Ei bine, ii fac eu acum la pranz piure de cartofi cu ficatel, care nu e tocmai felul ei favorit...papa ea ce papa, pana o "simt" ca s-a saturat...si ce credeti?? Uitandu-se adanc in ochii mei, a inceput sa se aplaude singura . sa mai zica cineva ca nu sunt nsite smecheri mici. Apai chiar ca nu ma mai omor eu ca nu stie unde e ochiul daca pe ea a dus-o mintea la asa ceva...

Naty

Mergi la inceput

ieri, in parc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Baaai, asta trebe sa v-o povestesc!
Deci, precum ati si vazut, Iulia a invatat saptamana asta sa aplaude. Cum eu dupa fiecare masa bine mancata o aplaud si-i zic BRAVOO, a invatat fata si, de ieri, trebuia numai sa zic Bravo, fara sa mai aplaud si incepea ea sa aplaude. Dimineata la fel a facut, spre incantarea lui tacso...
Ei bine, ii fac eu acum la pranz piure de cartofi cu ficatel, care nu e tocmai felul ei favorit...papa ea ce papa, pana o "simt" ca s-a saturat...si ce credeti?? Uitandu-se adanc in ochii mei, a inceput sa se aplaude singura . sa mai zica cineva ca nu sunt nsite smecheri mici. Apai chiar ca nu ma mai omor eu ca nu stie unde e ochiul daca pe ea a dus-o mintea la asa ceva...

Naty

smechera mica!! vezi Naty??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Bravo, Iulia!

Bubu, cu ce ii faci aerosoli lui Vlad?
daca ti se pare Stef cumva altfel, mai bine ii faci si lui o tura!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Salut!

Azi iar cred ca stam mai mult pe afara, acum e pauza de somn.

Bubu, of, mai, ce rau imi pare ca ti-s flacaii bolnaviori! Poate Stef scapa doar cu mucisori, incearca sa-l tii cad mai departe de Vlad, offf! Sanatate multa!!!

Naty, he-heee, ce-o fi zis fata, "bine ca am prins figura"! :))))F tare!

Olgutz, m-a dat gata Merveille cu mutritza aia de shmecheroaica si cu ochii aia mari!!!

Mimo, cum, ma, inca e intact marul ala stravechi

Luny, merci anticipat! Ha-haaaaaa, ce tare Mufa cu noul stil de dat pe tobogan, fata, eu cred ca fi-tu musteste de adrenalina!!

Simo, nasol cu orele de dat/luat antibiotic, dar nu cred sa ti-l mai poata schimba acum...

Roxana, .

Cata, ce-am ras la faza cu botezul tau in apa rece. Si pe nepotul meu la fel l-au botezat, ca n-a vrut popa altfel nici mort. Si era noiembrie, si era friiiiig, si apa receee si el avea doar o luna... Eu ii zic "Parinte, macar un picut s-o incalzim" la care el, tare: " Nu se poate, o incalzeste Sfantul Duh!"...

Poate revin cu un filmulet, sa vedeti ce artista am eu in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

La multi ani, Andra scumpica!!!Sa fii sanatoasa si fericita

Mergi la inceput