LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (235)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mai, Mufa a avut muci de 2 ori, si febra atunci cu rubeola..in rest, noi nu am avut probleme deloc..in schimb, eu toata viata am fost cu raceli si rosu-n gat..amigdale cat casa&co..ce ma surprinde este ca nu am racit deloc de cand am nascut!!..sper sa nu cobesc acum..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Cami, asteptam poze si dixtractie maxima si azi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikydoozza spune:

LA MULTI ANI ANDRA

LA MULT ANI CORY!

http://community.webshots.com/user/mikydoozza48

Mergi la inceput

luny daca mai esti prin zona spune-mi si mie pls cum pui ceapa verde si verdeata la supita? o bagi la giert sau o pui dupa in mixer? habar nu am cum sa fac . am supita pe foc cu fiatel si legume. am pus pt prima oara rosii(tot pe la tine am citit de rosii)

am dat si noi cesul inainte. si nu mai stim exact la ce ora ne-am trezit 8 sau 9. iar somnucul de 11 s-a mutat la 12. cred ca o sa ne culcam diseara mai devreme cu o ora sa vedem ce iese.

ieri am petrecut in moghioros pana la 18. iar ne-am dat in toate cele , ne-am plimbat pe jos, in carut, am stat pe iarba ... si atractia zilei... un tomberon de gunoi. nu mai puteam s-o iau de acolo, incepuse sa se crizeze pt ca vriua sa se urce pe el, sa traga de el. avem si poze , dar pe bag mai tarzior.

am auzit ceva de moghioros azi? cine vine? noi dupa 2 suntem acolo.
aaa naty am luat si eu leurda . ziceai ca iulia a papat-o bine? am vazut reteta pe bucataras si o incercam azi.chiar tu la ce masa i-ai dat-o? la cea de iaurt? sau la pranz?

ma mai gandeam sa-i fac spaghete cu sos de rosii si usturoi. voi ati incercat asa? e propusa pentru maine. o sa pun o lingurita de ulei de masline , rosii , usturoi si putin busuioc la sos si ma gandeam sa-i rad la sfarsit in castronel si utin cascaval. ce ziceti merge?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mikyy, ti-am dat sms, vin in parc pe la 15

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

da naty venim. acum am vazut sms-ul . sarumana.

Mergi la inceput

pe unde intrii in parc? pe la intrarea de la tip -top ? sau la poiana muntelui? sau billa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Luny,David e mai bine,nu Sam!
Aloeu,Cata,ma sperii:ce se poate intampla daca nu ii dau la 8 ore???ca nu am cum!daca tb sa ii dau la 4,5 noaptea,daca il scol,salut- nu mai adoarme!
Offf-mai bine ne dadea Augmentin!Sa ma duc maine la ea sa ii zic ca e aproape imposibil sa ii dau la 8 ore,si sa ne dea altceva??ce nervi am!
Cami,abia astept pozele
Naty,mica am fost bolnavicioasa si eu!am avut la rosu in gat de faceam multe injectii cu penicilina -nu mai puteam de popou!la fel si sora-mea!asta pana ne-au dus la salina la praid!de atunci,f rar am mai fost bolnavioare!in spital,nu am fost deloc internata pana cu sarcina cu Sam!de rupt ,nu mi-am rupt nimic!am fost si sunt cuminte!
Sotu in schimb si-a rupt mana,piciorul si a tras la 2 ani cu o pneumonie de era sa moara(asa zicea Socrela)!plus ca era f sensibil si predispus la raceli!Stiu pe cine seamana copii
Miky,lui Sam ii pun ceapa cruda direct in blender!E buna ideea cu spaghetele,dar eu nu i-as pune cascaval!e cam sarat

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Acum sta cu masca pe fata si inhaleaza...sper sa nu mai faca crize sau altceva...i-am dat si prednisonul si trebuie sa pape fara sare 2 zile cat il ia...

Mai, nu stiu...el avea muci de o saptamana, la fel ca Stef...dar atat, le curgea nasul si le dadeam vit.C, oscilo, homeogene si curatat nas...
Ieri dimineata mi s-a partut putin mai ragusit si m-am uitat in gatul lui si era cam rosu...apoi toata ziua n-a avut nimic, au venit prietenii la noi cu 2 copii , s-au jucat toata ziua si pe seara l-a apucat iar putin raguseala. Si i-am facut ceai cu miere, 2 homeogene, i-am dat si panadol si mai bine ii dadeam nurofen ...si a adormit, iar la 2 jumate noaptea s-a trezit plangand si sperit cu tusea asta si nu putea sa traga aer ca lumea in piept...si l-am imbracat si au plecat imediat, ca stiam ca nu-i de gluma cu asa ceva...eu abia adormisem si au stat vreo ora si ceva acolo, pana au venit, am vorbit, eu eram terminata cu telefonul in mana si abia asteptam vesti...a plans cand i-a facut injectia in fund cu hidrocortizon...apoi dupa l-am culcat am pus sa-i fac paine fara sare si abia am adormit 2 ore, ca il pazeam mai mult...sunt varza...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mikydoozza

luny daca mai esti prin zona spune-mi si mie pls cum pui ceapa verde si verdeata la supita? o bagi la giert sau o pui dupa in mixer? habar nu am cum sa fac . am supita pe foc cu fiatel si legume. am pus pt prima oara rosii(tot pe la tine am citit de rosii)

am dat si noi cesul inainte. si nu mai stim exact la ce ora ne-am trezit 8 sau 9. iar somnucul de 11 s-a mutat la 12. cred ca o sa ne culcam diseara mai devreme cu o ora sa vedem ce iese.

ieri am petrecut in moghioros pana la 18. iar ne-am dat in toate cele , ne-am plimbat pe jos, in carut, am stat pe iarba ... si atractia zilei... un tomberon de gunoi. nu mai puteam s-o iau de acolo, incepuse sa se crizeze pt ca vriua sa se urce pe el, sa traga de el. avem si poze , dar pe bag mai tarzior.

am auzit ceva de moghioros azi? cine vine? noi dupa 2 suntem acolo.
aaa naty am luat si eu leurda . ziceai ca iulia a papat-o bine? am vazut reteta pe bucataras si o incercam azi.chiar tu la ce masa i-ai dat-o? la cea de iaurt? sau la pranz?

ma mai gandeam sa-i fac spaghete cu sos de rosii si usturoi. voi ati incercat asa? e propusa pentru maine. o sa pun o lingurita de ulei de masline , rosii , usturoi si putin busuioc la sos si ma gandeam sa-i rad la sfarsit in castronel si utin cascaval. ce ziceti merge?

da, crude, la mixer! dar inainte sa para verziturile, eu ii puneam in mancare la abur, sau la fiert ceapa, si o si mixam, acum, e pacat ceapa verde sa o prepari termic! sa stii ca rosii eu folosesc de ceva timp Cirio, dupa ce mi-am terminat rezerva din congelator...le prefer p-astea decat alea proaspete fara gust si umflate cu pompa.. merg si pastele cu sos, eu ii pun si morcov, si carnita de pui, cimbru...la fantezia de moment!..cascaval nu i-am dat inca, ptr ca nu stiu mare lucru despre el, cat e de ok..

Mergi la inceput