Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (173)
Raspunsuri - Pagina 13
ellis spune:
ANCA - si voi tot categoria mini?
vezi ca va prinde Alessia din urma , ca are 11 kg...dar 85 cm![]()
A LUAT CINEVA INDEMNIZATIA DE 85% DIN SALARIU????????
LAVI - bine ai revenit!
...sigur ca cerealele se pot face cu lapte de vaca...
PETRO - tort cu fructe exotice si altele...mai vezi tu acolo...
ALINA - si a mea sterge pfraful cu puful, sterge masa cu prosopul, da cu mopul...ma ajuta tare!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
ancadragoman spune:
Neata
Ellis asa este,am ramas in urma ![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!
UN VOT VA RUGAM
anacami spune:
Buna dimineata!
Pussi, bafta!
uitati aici un subiect despre o cresa privata (vizata si de mine ca backup la bunica):
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135314
Parerile pot fi subiective, nu insemana ca totul este asa cum se spune acolo...
Bianca, balaceala placuta!
Noi am ridicat ieri pachetul de la Mothercare, a sosit pe 31 martie (a durat mai putin de o saptamana de la comanda); inafara de pretul platit pe site nu am mai platit nimic la posta
Printre altele,i-am cumparat Stefaniei un www.mothercare.com/dp/B001P0FFX6/ref=pd_cpl_look/276-9552589-0953633?%5Fencoding=UTF8&mcb=core" target="_blank">costum de baie, este absolut delicios in realitate; l-am asortat si cu www.mothercare.com/gp/product/B001P0FGCQ/sr=1-9/qid=1238655030/ref=sr_1_9/276-9552589-0953633?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=71404031&mcb=core" target="_blank">o pereche de ochelari si o www.mothercare.com/dp/B001P0KQQC/ref=pd_cpl_look/276-9552589-0953633?%5Fencoding=UTF8&mcb=core" target="_blank">sepcuta,toate cu Fifi@ flowertots
BB,bine ati revenit! si voi urmariti Lazy Town ("Oraselul lenes" in care nimeni nu este lenes
)? Stefaniei ii place f. mult, este singurul desen animat la care ii las pe Jetix; in rest, DVDuri si Minimax. Sebastian mananca "bomboane sportive" (mere,banane) dupa fiecare serial
..
Alina,sunt niste scumpi! observ ca vizitati f. des IORul,asa-i ca este frumos?? poate continuati cu vizitarea lui si dupa ce termina tati cu antrenamentele si ne vedem si noi
Miha,multa sanatate!
Eladeea,ce mai faci?,cum te mai simti?
Va pupam pe toti!
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
bb_yasmi spune:
neata,
cami, ellis,

cami, lazy town sunt preferatele ei.,.....alaturi de pipfi (adik fifi
) si acum cum se trezeste dimi dupa 9-9.30 pierde tura de dimi si sa o vezi cum plange dupa "sene" cu obi (robi) si pipi (fifi) 

...stie sa si cante ca in desenele astea....:D..ce sa mai zic de tat'su...ca se uita acaparat de desene cot la cot cu fii'sa ![]()
voi ce papa faceti azi???
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
anca, pussi, vorbiti de sistemul aqua doodle, eu i-am luat iasminei tablita de scris si cu carioca care se umple cu apa...deja a si distrus-o....
a zgariat cu unghile hartia pe cxare se scrie...
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
ancadragoman spune:
nu cu apa,eu vreau tablite pe care se scrie cu un marker (ca cele din salile de sedinta
)
anca
de
SA IL AJUTAM PE ANDREI
UN VOT VA RUGAM
anacami spune:
Anca,te referi la tablita mangnetica! si noi averm, ii place Stefaniei.
Dar ceea ce prefera cel mai mult sunt niste tablite cu litere si cifre magnetice de la Sebastian; este disperata dupa ele, a devenit un ritual seara:dupa baita si laptic isi ia gentutele (avem doua) si se duce cu ele in dormitor la tati si Sebi unde mai trage o tura de joaca inainte de somnic.Nu i le luam acum, dar daca le are de la Sebastian o las sa se joace cu ele
mami de Sebastian
si Stefania 
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman nu cu apa,eu vreau tablite pe care se scrie cu un marker (ca cele din salile de sedinta anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!! UN VOT VA RUGAM |
hi hi asa are nepotzica mea...cand merg cu iasmi la ea nu stiu cum sa o ascundem mai repede. ii place mult, dar toate markerele alea le baga in gura, in ureche, scrie pe haine cu ele, eu una nu i-as ;lua ink. nepotzica mea are 4 ani si stie sa sa joace/scrie cu ele, dar iasmi....nu prea. ce are nepotzica mea, are si litere, cifre magnetice de pus pe tablita (e mare de 2 ori cat iasmi).
_
ancadragoman spune:
super buna idea cu tablita magnetica,pe asta poate sa scrie cu marker?
anca
de
SA IL AJUTAM PE ANDREI
UN VOT VA RUGAM
anacami spune:
astea sunt (ex. cu litere, avem si cu cifre):
http://www.crazytoys.ro/jucarii/Litere-si-Cifre-1054/Quercetti-1085/4041/Magnetino-tabla-magnetica-cu-litere-mari.html
pe langa literele/cifrele magnetice, au si un marker+burete de sters
repet,sunt pentru varste mai mari, dar ii plac si ei
mami de Sebastian
si Stefania