Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (173)
Raspunsuri - Pagina 12
bb_yasmi spune:
va multumesc frumos la toate.
adra, mai ,las linkul si pt tine!!! 
alina, superba maria ca de obicei!! si raducu frumos foc.
miha, am vazut poze si cu "masca" amirei.....
poate ne da si noua reteta.....
adina 

, 3 pusi pt voi 3!!!!
cati, cum mai sunteti, cum merge intarcarea???
vali, ce mai face printesa roz???
roxxy, te felicit si aici pt printesa din burtik!!! 

andreea, cum merge sarcina?? e totul in regula???
ank, nu ai mai pus poze cu "londonezii"...![]()
![]()
irinush, nu ne-am mai intalnit pe mess, ce fac nazdravanii??
pussi, am vazut poze si cu printesele tale, sunt superbee!!!!

sherry, cum e cu tratamentul?? s a prins bebe??? sa ne spui si noua!!! ca eu tot am intrebat, dar nu am aflat nimic...
cami, 

amy, voi ce mai faceti>???
flory, darleena, erika, jasmin, aralia,dany2007, dany26,lala, iuliana, stefania, ellis, .......
scuze daca am omis pe cineva!!!
sorina, multa sanatate iti doresc!!!

upssss ca m-am intinss.....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Victo spune:
BB, welcome back!
andreea, sper din tot sufletul sa vii maine cu vesti bune. te pupam.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
pussi spune:
salutiiiiiiiiiii... sunt rupta, azi am fost la cumparaturi...si maine merg, ca e buni la noi pana vineri dimineata....
bb am ramas pe varianta stat, am vrut sa-ti scriu dar n-am apucat. In mai cica va fi un targa de gradinite la mall, daca auzi cand va fi sa-mi zici...
victo vom merge o tura in aprilie-mai si una in iulie-august!
scuze daca mai trebuia sa raspund dar sunt obo...
M-am tot uitat la greutatile copilasilor vostri si constat ca am fete foarte inalte... ca sa nu zic cat au fost de mici cand s-au nascut!
va pup si probabil vorbim vineri ca maine mai am de umblat!
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
popbianca spune:
buna seara!
Ana se chinuie sa adoarma....eu astept ca ea sa adoarma si s-o intind d-acas..."la meci"...acum se tanguie de mama focului in pat...parca ar sti ca vreau sa plec!
bbyasmi...programul e ok,parerea mea...si poti sa folosesti laptele de vaca linistita!
vasari...da'ce s-au mai distrat copilasii!
Mariei=furnicuta!
pussi, spor la cumparaturi! si m-am uitat..chiar ca au crescut!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
bb_yasmi spune:
victo, mersi. mah da' ce baietel curatel ai!!! ptiu-ptiu
bianca si cu cine ramane ana, cu buni?? peste o luna jumate vine si mami meu...ce bine va fi!!!
pussi, nu stiu exact cand va fi, dar stiu si eu ca va fi in mai. noi inca nu ne-am hotarat cum vom face c u cresa.
noi mai avem exact 2 saptamani si plecam!!!!! upiiiii (vb iasminei
)

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
Roxxy80 spune:
Salutare!
BB, multumesc
.
Matei a adormit si el de vreo jumatate de ora si acum ma relaxez.
BB, vroiam sa-ti spun ca in privinta programului de somn copiii nostri se aseamana. Numai ca Matei se culca mai tarziu seara dar doarme cam 12-13 ore legat. Se trezeste pe la 10.30 dimineata. Pe urma mai trage o tura de somnic de vreo 2 ore si jumatate incepand cu 14.30/15.00. Sunt o fericita din punctul asta de vedere.
Iar trecem printr-o perioada mai proasta cu mancarica. Nu pot spune ca nu mananca deloc, dar mananca mult mai putin decat de obicei. E adevarat ca eu sunt obisnuita sa am un haplea la usa
.
In rest, tot timpul e vesel si pus pe sotii si f f afectuos. Vine si ma pupa si ne dragalim de f multe ori pe zi.
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
16+
Vasari spune:
Multumim de aprecieri !
Maria si Raducu au fost niste parteneri de joaca extraordinari.
Asta seara ne-am vazut si cu Ionut si Roxana (RGE) si atat au alergat de obosisem si noi. Imi pare rau ca nu am avut aparatul sa-i filmez, dar data viitoare. Ionut are o viteza ceva de speriat! Si eu credeam ca Maria e terorista!
Au fost draguti ca tot alergau de la unul la altul, ba dupa minge, ba dupa roata, ba roata dupa ei si tot asa. Ionut o tot tragea de mana pe Maria sa se aseze jos.![]()
Noapte buna tuturor !
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
bb_yasmi spune:
roxxy, ma bucur ca sunteti bine!! i-ai spus lui matei de bebe din burtik??
alina, ce fain. ce mai face roxana??
_
bb_yasmi spune:
upsss...de cand a plecat ank, miha nu mai face nici ea "tura de noapte"...si e pustiu pe aici....
ma retrag si eu langa "zmeurel" al meu..![]()
![]()
somnic pufos
_
popbianca spune:
acum am ajuns de la meci...care,apropo, a fost un fiasco...
bb, da Ana e la buni...si in curand ne mutam si noi,parintii, la buni...asa e mai bine pt. toata lumea...
ai dreptate....nu prea mai exista schimbul II...
vasari, daca va mai intalniti, transmite salutari ursuletului si lui RGE
maine inainte de masa o duc pe Ana la bazin,la balaceala....
somn usor!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia