Bucurii de sept-oct 2006 (162)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Neata!

Wow! Ce animatie pe forum!

Microbu', mi-ai lipsit tare mult.

Oare sa fi avut efect ca am citit ieri odiseea? cand sa ajung la data ecografului meu sa va anunt ca o sa am o fetita, a intrat sefa!

Revin, ca mai am putina treaba.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata

Am fost ieri la control...tubuletul dreneaza bine...chiar daca acum se mai aduna 1 ml cam in 48 ore...asa a calculat medicu din ceea ce a vazut, zice el ca e foarte bine.Acum sa vedem examenul microscopic de joi sau vineri....Sa de-a Dumnezeu sa iasa si ala bine!!!

In rest suntem bine...am reinceput operatiunea olita.Ma bucur ca Sebi nu a uitat si ziua se cere singur.Mi-a fost frica ca tot acest timp de spitalizare va uita sa o "foloseasca".
Eu incerc sa ma obisnuiesc cu imprejurimile..nu stiu de ce da parca nu am curaj sa ies singura din casa......In Iasi eram independenta...nu asteptam sotu sa mearga cu mine...dar aici....nu stiu poate pentru ca nu cunosc, nu imi pot da seama.
Sper sa imi revin "la normal".

Duminica seara a plecat prietena mea cu fetita de care va povestit Roxana in Austria...intr'adevar diagnosticul de la anatomie patologica a fost corect.
Cand am vorbit cu ea la telefon....mi sa strans inima cat un purice.Am vorbit si cu Didi...fetita si mi-a zis ca ea pleaca in excursie dar ca ne vedem in curand in parc sa culegem floricele
Sper sa vina inapoi cu un tratament corect care sa o ajute sa scape de acest crunt diagnostic.

Vreau sa imi fac curaj sa merg sa caut o gradi pentru Sebi...cand se incep inscrierile aici in Buc?
Eu trebuie sa imi gasesc cat mai curand de lucru...viata e prea scumpa si nu imi permit sa stau acasa cu atatea probleme.

Va pup ca m-am intins cat o zi de post
aaa..inca ceva: Fetele din Buc recomandati'mi si mie un magazin cu haine pt copii, dar cu preturi accesibile...:( trebuie sa iau lui Sebicu papucei, caciulita si o haina mai subtire..dar pe unde m-am uitat eu am vazut numai preturi de preturi )

O zi frumoasa

, mamica de Sebastian-Mihai

_
Un copil poate sa invete oricand un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste. (Paulo Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Mexxa, nu-mi vine sa cred ce spui despre fetita!!! Dumnezeu sa le ajute, sa treca cu bine peste cea mai grea incercare a unei mame!!!!
cat despre hainutze, iti spun sincer ca in ultimul timp i-am cumparat dariei o gramada de haine bune de la hipermarketuri. au preturi f acceptabile (ultima data vazusem o promotie la carrefour 3 bluzitze bbc100% la 25 lei) si, daca cauti (scuze cacofonia), gasesti si lucruri de calitate. iti recomand Carrefour sau Cora (la voi sunt cele mai aproape cele din Militari. plus ca o data pe sapt puteti sa va faceti toate cump acolo.

daria azi nu a schiopatat, slava Domnului! Doar ca iar i s-a umflat genunchiul, asa ca probabil se va intampla.

victor a fost diagnosticat cu dermatita atopica. adica are ceva alergie. vreau neaparat sa-i fac niste teste de alergie sa vedem ce se intampla. deocamdata incerc sa-i scot treptat proteina din lapte, ca am inteles ca ea ar fi principalul declansator al dermatitei atopice. ce sa zic, fericire!

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Offf, Doamne, NU MAI VREAU sa mai aud de copii bolnavi, mi se rupe sufletul, pur si simplu! Ma voi ruga pentru acea fetita, sa se faca bine
Roxana, parca nici la voi nu se mai termina problemele astea. Multa sanatate copiilor!
Mexxa, ma bucur mult sa urechiusa lui Sebi da semne de vindecare, Doamne ajuta! Inscrierile OFICIALE la gradi incep din mai, dar poti sa mergi inainte sa arunci un ochi, sa vezi ce-ti place, sa vorbesti cu directoarele...
Magazine cu hainute dragute si cat de cat ieftine: la Prosper center sunt 2 magazine cu hainute de copii, unul la parter, la intrarea de langa piata Sebastian si unul la etaj, vis-a-vis de Diverta. La Piata Rahova gasesti lucrusoare ieftine si daca ai nervi sa te inghesui si sa cauti, gasesti si oarecare calitate. Pe Drumul Sarii, relativ aproape de tine, pe langa biserica Razoare se afla magazinul Piciul, e unul din magazinele mele preferate. Preturi mici, lucruri superbe si de calitate. Poti ajunge la magazinul acela cu troleibuzul 96 pe care-l iei de la Antiaeriana (intersectia 13 Sept cu Antiaeriana) mergi vreo 2-3 statii (nu mai stiu exact) si cobori la statia Razoare. Pentru magazin trebuie sa te intorci putin, prin apropiere e si Starea Civila sect. 6. Hai ca te-am zapacit complet, scuze. Un alt magazin de unde eu ii cumpar frecvent lucruri Mariei cand merg in tara e pe Sos. Alexandriei, pe langa statia de tramvai Margeanului. Asta e mai departisor de tine, dar merita sa treci o data si pe acolo, poti lua tramvaiul 32, circula foarte bine. Cobori la statia Margeanului si mai mergi putin. Magazinul e micut, arata destul de prafuit si are tot felul de jucarii chinezesti in geam. De afara nu prea dai 2 bani pe el, dar inauntru gasesti lucruri f. dragute la preturi foarte bune.
Imi pare tare rau ca nu-s acolo, ca zau ca in fiecare seara te scoteam sa-ti arat zona.
Xandrutza, sper ca nu si-a stricat Diana programul de somn, de apari asa de rar pe-aici! Mi-e dor de tine si de bunataturile tale!
Yoanna, daca ma vedeai pe mine ce am bagat in primele saptamani de sarcina, te cruceai. Nu puteam nici sa ma gandesc la dulce ca mi se facea greata. Numai muraturi, castraveti acri, ceapa...Ca sa nu mai spun ca l-a pus pacatul pe cumnata-miu sa ne aduca de la tara o bucatica de slanina afumata. Frateeee, daca nu am bagat CA SPARTA la slanina afumata cu ardei iute murat si ceapa de se cruceau toti in jurul meu. L-a sunat Cristi sa ne mai aduca, de a trebuit bietul om sa ne dea noua si bucata ce si-o luasera pentru ei. Cand ma gandesc acum, nu stiu unde am putut baga atata si sa nu mi se faca rau...
Cat despre lucrusoarele de baietei, nu te necaji. Eu de cele mai multe ori ii iau intentionat Mariei si lucrusoare de baietei, imi place s-o vad imbracata si in alte culori decat roz sau rosu, asa ca fii-mea poarta frecvent bleu, bej, bleumarin...ca sa nu mai spun ca de Sarbatori a primit o motocicleta cu motociclist, o masinuta teleghidata, o alta masina maaare cu remorca...De-aia o fi ea asa baietoasa.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
EMMA INVINGE cancerul!
Putere si iubire pentru pretioasa Emma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna dimineata
Ramosarumana de cafea
Roxana Dariutza sa nu mai schiopateze
Mexxa Sebicu ca e mai bine si sa o tina tot asa,iar ce ai ppovestestit despre fetita ma miscat profund
am vizionat si eu pozele si pentru bucurii
si ca tot va laudati cu inaltimea bucuriilor sa ma laud si eu
darius:93 de cm si 15 kg si de azi dimineata tunsulici din nou
si daca vorbim despre ecograf si despre ce si cum ziceau medicii ca o sa fie mie mi-au spus in luna a patra ca 100% e baiat si cum eu vroiam o fetitza am sperat pana am nascut ca e fetitza
ma si intrebat moasa cand eram pe masa sa nasc ce o sa fie si eu senina zic:"mi-au zis ca e baiat dar eu nu cred pana nu vad,ca eu vreau fetitza"si moasa a inceput sa rada si a zis ca daca tot au zis ca e baiat pai baiat o sa fie
va pupez si va doresc o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna fetele, am aparut, mai tarziu, dar bine ca am aparut
Ramo, sar`na, obosita in continuare dar cu ceva mai mult chef; e bine si asa
Andreea, Doamne ajuta, sa primiti si voi vesti bune de la examenul microscopic! Sper sa fie totul bine si pentru prietena ta, si fetita ei. Hainute mai ieftine zic si eu ca poti gasi la Carrefour, eu am luat cu 30 de lei un set de doua bluzite dragute, din bumbac, pentru Narcisa.
Roxana, sper sa nu mai schioapete Daria deloc, deloc! Imi pare rau ca Victoras are DA.
Lexi, ce m-a amuzat cum ai povestit de sunca aceea... Sa stii ca Dia nu si-a stricat programul de somn, Narcisa e cea care ma tine in priza non-stop Dar azi vreau sa fac o praji cu morcovi, o sa va spun cum mi-a iesit...
Gety, cred ca o sa ma pun si eu pe citit Odiseea intr-o zi...
Elenia, pupam tunsuliciul! Asa-mi place ca reusesti sa intri zilnic la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

buna
sunt si eu p-aici, ca in fiecare zi chiar daca nu scriu nimic, sa stiti ca va citesc
va pe toate si ma gandesc la voi zilnic

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
FancyBijouxBoutique situ'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Mexxa si Roxana sper sa auzim numai vesti bune de la voi.

Eu mi-am schimbat programul, lucrez de la 7 la 3 sa pot sta cat mai mult cu familia, dar tare greu imi e dimineata . Am asa cate o dimineata din cand in cand in care pur si simplu nu pot sa ma adun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Lilina, chiar vroiam sa fac o strigare in care sa va includ pe tine, pe Monique si pe Itzy. Pe unde umblati?

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
EMMA INVINGE cancerul!
Putere si iubire pentru pretioasa Emma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Aseara tati si Lisa au pescuit in lacul din spatele casei si culmea, Lisa a prins un peste, poze incepand de aici Pescarii. A fost foarte incantata, toata seara ne-a povestit cum a prins ea pestele cel mare .

Mergi la inceput