Cel mai usor regim de slabire *8*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manucu spune:

Hristos a Inviat!!!
Bun venit fetelor noute , ma bucur ca ne adunam din ce in ce mai multe!
Eu am avut musafiri zilele astea si nu am putut da pe la voi, la kg stau ff bine avand in vedere prajiturelele si toate celelalte bunatati pe care le-am papat, cu moderatie ce e drept, dar tot le-am papat . Pana vineri la raport voi sta muuult mai bine, asa ca nu ma stresez. De luni revin la programul normal de mancare si de viata sanatoasa, dar pana atunci mai am 2 zile de papat pe la zile de nastere si vizite la neamuri.
Musette ma bucur ca ai dat jos, stiu cum e sa probez in fiecare zi fustele care imi erau candva largi, ce e drept ma incap toate, dar sunt cam stamte si unele mi se ridica cand merg, asa ca mai am de luptat cu grasimea si colaceii.

V-am pupat si va doresc un week-end fain fara calorii multe (pt mine nu e valabil )!!

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro

mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galushk spune:

Neata!Am citit cate ceva pe aici...si m-am simtit in lumea mea,ca si eu vreau sa slabesc!Astazi e prima zi in care postez,si inca nu m-am familiarizat cu forumul...
De ieri am intrat la regim!Incep de la 60kg,93 bust,62 talie,100 peste fund,la 1,65m!sunt ca o para,foarte ok in partea de sus,iar partea de jos...!Am nevoie de suport ,de incurajare ca sa ma abtin de la dulciuri si sa slabesc cam 5 kg!
Eu am facut si sala cateva luni,in care am slabit cam 4 kg si m-am tonifiat putin,dar m-am lasat pana aflu la ce grad de dificultate pot lucra la sala,fiindca am aflat ca am din nastere niste probleme la coloana,zona lombara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Bun venit, fetelor noi .

Eu tac si imi astept porcul.

Unu' la numar deocamdata, sper sa nu o fac lata .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manucu spune:

Deianira daca pana vineri ne revenim, nimeni nu primeste porcusoul .

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro

mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Fetelooooor, da' ce-i asa de slaba activitatea aici????

Pana una, alta, ia treceti voi la Capitolul no. 9

Mergi la inceput