Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (88)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CamiM

Salut gasca M&M!! hai la o asa trans-oceanica!!

ca de obicei citesc - sunt la zi cu ce faceti, ma uit la poze si admir in tacere mladite si mugurasi superbi, nu ma puneti sa fac conspect ca nu tin minte tot si daca ma luati repede la cat de obosita sunt in ultima vreme nici numele nu mi-l stiu.

La multe lunite M&M de sfarsit de luna!!

Multa sanatate puiutilor bolnaviori!

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

multumim de . dar de peste ocean primim cu cacao, ca de acolo e aparuta...din america centrala.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza...

incepe sa nu-mi mai placa faptul ca fata patruleaza in 4 labe. e calare pe mine d-le vine printre picioarele mele, umbla pe la calculator, fire

LAURA, ce dulce e Mirci cum sta el in poza asta zici ca e boss-ul care-si fumeaza tigara linistit si VLADY cum o pupa pe mami, mai mai, e baieti frumosi. mamicile cu fete au de unde alege. noi suntem prea departe

edit: am incurcat numele cupilului, nu-mi da in cap

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

http://jullyenne.labrute.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia83

LAURA, ce dulce e Mirci cum sta el in poza asta zici ca e boss-ul care-si fumeaza tigara linistit si VLADY cum o pupa pe mami, mai mai, e baieti frumosi. mamicile cu fete au de unde alege. noi suntem prea departe

chiar ca..
Daaa, sa vezi ce o pupa Vlady pe Alysh ziceai ca nu se mai vazusera de mult!!

Oof, noi suntem suparati, aseara ne-am umplut de muci rai si grosi. I-am scos toata seara cu batista bebelusului...Nu stiu de ce. Asta e. Sper sa scapam repede Alysh voi sunteti bine???

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Neata, si o cafeluta sa taie greata, desi am auzit de vodka ca ar avea aceasta proprietate.

Noi suntem bine, am avut un tati bolnavior, asa ca am avut doi copii zilele astea. Sebastian a fost cuminte, celalalt nu.
Mai fetelor dar barbatii astia sunt ceva de groaza. Eu i-am zis sa se mai adune ca nu e copil. N-am mai rezistat. Mie cand imi e rau de cad de pe picioare, si in ultimul timp mi-e rau mai toata ziua, eu nu fac asa. Si mai ma si intreba cum ma simt eu. I-am zis ca ma simt excelent pentru ca nu am cum altfel sa ma simt, ca tb sa am grija de copil orice ar fi asa ca ma simt super.

In fine, suntem bine dupa cum spuneam. Ieri am beneficiat de gazduire la Cleo si Mara, ati vazut pozele. Pentru prima data cand il las in alta casa si cu alte persoane s-a comportat bine. Dupa masa a stat calare pe mine, dar Mara l-a epuizat ca a dormit doua ore jumate dupa ce am venit acasa. Io am fost de mi-a luat sange, Papanicolau era cu programare, dar sunt idioti si nu mi-au zis dinainte. In fine, mai apelam probabil si peste o saptamana la gazduirea fetelor. Multumim frumos

Pantofiori noi am luat Fischer Price, talpa tare de cauciuc, vine pe gleznuta si are si taloneta, desi nu atat de inalta pe cat mi-as fi dorit, dar la nr.20 nu am gasit mai inalta. Mai avem niste adidasi de 21 luati de tati, sa vedem daca apucam sa ii purtam ca acusi vine vara. Pentru la vara vreau sa ma duc la magazinul de la care a luat Micaela pantofiori pt Dariuta de la Baby Expo, am inteles ca au magazin la Metrou la Big. Mi-a placut taloneta de le ei.
Io tb sa ma pregatesc ca joi plecam la ai mei. Poate reusesc sa nu iau cu mine toata casa mai ales ca sambata ne intoarcem. O sa incerc.
Va pup si ma bucur ca mai auzim si de CamiM si de ralu_t. Legat de intalnire io sunt amatoare oricand asa ca...spuneti cand si unde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

La multe lunite Eric si Olivia!

Laura, am vazut pozele cu cei doi tovarasi de plimbare - da' cum de l-ai lasat fara caciulita?

Alsyh, vroiam sa te intreb mai demult, tu de unde iei biletele la teatru? mergi personal pe la teatre sa vezi ce piese sunt? sau itu cumpara cineva?? sau platesti online? ...

Simonacip, daca ne intalnim dupa Paste, atunci nu mai e INTALNIRE DE PASTE cu iepurasi si oua.
CUm insa nu cred ca vom face rost de costumase de iepurasi, poate n.are imp. cand ne vedem.
Eu am spus insa ca noi plecam din tara, deci 2 sapt. dupa paste nu suntem aici. Poti stabili tu o data si sa vedem ce zic fetele si cine poate veni -- si la mine sau in parc ne putem vedea si alta data.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Adriana eu muream de cald si mi-era sa nu transpire
si m-am indemnat si cu Alysh, e adevarat...
EU sunt pentru intalnire in orice conditii!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fetele.
Cami, multumim de coffee
SIs, superbe pozicile din parc, si cele de la petrcere imi plac. Mirci e tare frumos si Iulia a nimerit-o cu tigarea.hihi
Imi pare asa rau de mucisori...oare de la noi??Intreb si eu retoric..OOf.
Adriana, ai dreptate. CUm spun si fetele totusi. Dar putem face si inainte o intilnire, si dupa ce veniti voi din concediu. Acum fiind vreme buna e cazul sa ne vedem mai des, nu?
Sanatosi sa fim. Eu miine il duc pe Mati la ORL, vreau sa-mi scot ideea de otita din cap...Sper sa nu aiba nimic DOamne AJuta!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata, multam de

Robert s-a trezit rau azi, adica asa din somn a regurgitat (el n-a facut niciodata asta) pe nas si pe gura, s-a speriat cred si a inceput sa planga isteric. L-am pus sprijinit de o perna si l-am mangaiait, s-a calmat dar a ramas marait, probabil pt ca si-a stricat somnul, bine ca doarme acum!

Am vazut la pozeee...

Inais e superba Iasmi cu caciulita rosie-roz-frez, cred ca e culoarea ce o prinde cel mai bine

Socrate si tu cu tati? Mamaaa... cine a zis ca sunt mai rau decat copiii mare dreptate avea!

Eu vreau intalnire inainte de Paste, sigur ca putem face si vom face si dupa, dar dupa, vb Adrianei nu va mai fi de Paste.

Simo despre ce vorbesti?Covorul?Il urasc, se vad tooate scamele pe el, oricum nu e al meu si nu e luat de mine.

Iulia tinem pumnii sa vina banii. Da, ai fost o duamna!

Vai, ce frumos se jucau Mara si Sebastian ! O frumusete!

Laura, Alysh mama ce frumoase mai sunteti! De puii vostri nu mai vb!Ce par mare are Mirci! Imi pare tare rau de mucuti, sper sa nu fie serioasa treaba!

Miss tu pe unde umbli, maica?

Laura am vazut pozele de la petrecere! Mi-ai facut asa o pofta sa vad cum ar reactiona Robert la un loc de asta de joaca...

Iulia !!!! Nu-i pentru toata lumea filmuletul ala, trebuia sa ne avertizezi! Eu nici la mine in gura n-as baga-o, si noi am facut deja schimbul de microbi... auzi.. hihih..motiv de divort ar fi sa-l vad pe tai facand asa

La multe lunite Pui blond Ericut si Olivia

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Laura, stiam ca tu il imbraci mai gros si d-aia m-am mirat sa-l vad fara caciula.
oricum e f. cald afara - duminica am fost in parc si eram imbracati ca de iarna, cu caciuli groase, geci, am murit de cald - am cam exagerat cu imbracamintea

fetelor, am citit acum articolul asta care apare aici pe Dc despre Insulele Seychelles - mama, ce frumos trebuie sa fie! da sunt la 9 ore de zbor!!! nu-mi place sa calatoresc atat, mai ales cu copii - pacat

Lorich, motiv de divort -- nici eu nu sunt pt. a linge lingurita copilului si sa-i sugi suzeta nici atat.
Auzisem ca microbii, cariile tale se pot trasmite si mai tarziu pot duce la o dentitie proasta a copilului.
Da' fiecare le stie pe ale lui

Aaa, eu n-am vazut poza cu Iasminuta cu fesulic dragut - unde e?

vreau la mareeeee .....

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

=lorich= bravo pentu Robert!!! nici eu nu prea stiu cum sa il fac sa pape...cum da de ceva mai tare....cum se stramba ca la lamaie

=iulia= aci se potriveste d eminune citatul: "Razbunarea cea mai crunta este cand dusmanul tau, e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau" :)
ce frumos e filmuletul cu suzetaaaaaaaaaa....tare de tot

=andrada79= off saracul Tiberiu, poate da de o asistenta buna si nu o sa il chinuie..

=laura= ce frumosss e , si ce frumos se joaca ei acolo...:)

LA MULTI ANI!!!! Eric Sebastian si Olivia !!!!

emycor mami de RARES-SEBASTIAN
http://picasaweb.google.ro/emycor/Rares3#

Mergi la inceput