Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (91)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

LA MULTE LUNITE sarbatoritilor de azi!

si

LA MULTI ANI BABY_BOY! Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si sa te bucuri de Raducu mic si frumos!!!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008
[ andreutac[/b] (chiar crezi ca seamana cu mine?),

Hm...normal ca seamana, chiar foarte bine. ieri cand am postat mesajul ma gandeam sa te intreb unde a fost tati cand au fost conceputi hunii, dar m-am abtinut. Azi nu s-a mai intamplat insa. Sper sa nu fie cu suparare.
huni frumosi si mamica fericita de huni

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Baby_Boy La Multi Ani, sa fii fericita alaturi de familia ta

si La Multe Lunite bobocilor nascuti azi

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

'neata
thea a auzit urarile voastre si nu a mai facut caki cu firicele de sange
probabil a facut o reactie la ce am mancat eu cu o zi inainte...ce-i drept am mancat cam junky....oua prajite cu ficatei.....

si acum sa va zic faza tare ce faceam la ora 4 dimineata:
m-am trezit cu un san dureros de tare...se blocasera niste canale
am bagat pompa, am deblocat canalele si am scos 80ml....asta dupa ce supsese thea din el...
Ieri cu tot tambalaul nu am mai pompat si nici Thea nu a apucat sa suga decat pe fuga. In schimb madame a continuat cu doze maxime de Galafor.

in fine, asta sa imi fie invatatura de minte sa ma mai joc cu suplimentele alimentare.

Totul e bine acum.asta conteaza
Mergem la plimbare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Cristina

Sa fie o zi cum iti doresti!

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Gagici, am o anda mucioasa insa nu trag nimic cu batista bebelusului. Se aud din gat de undeva insa nu din piept. De muiat ii moi cu ser fiziologic, cate o fiola o data... insa nu prea am ce muia ca toata apa ii ajunge in gat. Temperatura ei este acum 37.2, in mod normal are putin peste 36 deci e prefebrila. Nu o sa intervin cu nimic deocamdata, dar din ce moment se da Eurespal avand in vedere ca si mucii au totusi rolul lor in lupta cu boala? Cum ii dau seama ca e prea mult pentru bebelusul meu?

Deocamdata o deranjeaza la masa, poate suge, insa nu fac minuni cu ser fiziologic decat eventual respira mai usor 5 minute pt ca parte din ce are in nas ajunge in gast si inghite. Mucii tot inaccesibili raman.

M-ar ajuta niste sfaturi despre cum faeti voi in situatii conexe; totodata as vrea sa stiu daca un antiinflamator poate ajuta si cand nu are febra... ca nu prea mai stiu?

Nurofen pt copii are paracetamol sau ibuprofen?

Scuzati detaliile scarboase si mesajul lung!

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Am intrat sa vad ce face micuta Thea. Anamona, ma bucur mult ca e mai bine

300, Eurespal ne-a dat 2.5 ml x 3/zi, Panadol - Paracetamol (care e si antiinflamator) 2.5 x 2/zi. Nurofen e ibuprofen. Ambele sunt bune. Iar la noi a functionat mai bine apa de mare de la Urgo, e spray. Andei sa treaca mucisorii cat mai repede.

CD, ma bucur ca Mikul e mai bine, bravo papacios mic.

Weekend placut tuturor

Edit: apa de mare e de la Humex, nu Urgo

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Ramo dupa cum a zis si Anca ii poti da Panadol sau Nurofen (2,5ml la 6ore), Eurespal stu ca e sirop de tuse, pt a putea respira bine dupa ce o aspiri ii poti pune si Ophtamesone 1 picatura in fiecare nara de 3ori pe zi...totusi mai buna e apa de mare, au si Humex (am inteles ca e foarte bun si ala)....sper sa te fi ajutat cu ceva

am sa treaca mucisorii si sa va simtiti mai bine

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

'neata
thea a auzit urarile voastre si nu a mai facut caki cu firicele de sange
probabil a facut o reactie la ce am mancat eu cu o zi inainte...ce-i drept am mancat cam junky....oua prajite cu ficatei.....

si acum sa va zic faza tare ce faceam la ora 4 dimineata:
m-am trezit cu un san dureros de tare...se blocasera niste canale
am bagat pompa, am deblocat canalele si am scos 80ml....asta dupa ce supsese thea din el...
Ieri cu tot tambalaul nu am mai pompat si nici Thea nu a apucat sa suga decat pe fuga. In schimb madame a continuat cu doze maxime de Galafor.

in fine, asta sa imi fie invatatura de minte sa ma mai joc cu suplimentele alimentare.

Totul e bine acum.asta conteaza
Mergem la plimbare!!!

intru pe fuga...ca as vrea sa iesim afara ...se anunta o zi frumoasa

Ma bucur mult ca ai "reactionat" la Galafor
chiar vroiam sa te intreb ieri ..dar am uitat ..

Daca vezi ca e prea mult de 3 ori pe zi ...ia doar dimineata si seara ...sau daca seara ai sinii destul de plini ..nu mai lua decit dimineata...eu asa fac ..
sau daca se anunta o zi mai aglomerata si agitata ..iau doza normala ..preventiv

Si inca ceva..Galaforul face ca laptele sa curga mai repede...asa ca bebe sta mai putin la sin ...dar de papat.. papa o cantitate suficienta de lapte.

si bafta multa la "aprovizionat" banca de lapte

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Gagici, am o anda mucioasa insa nu trag nimic cu batista bebelusului. Se aud din gat de undeva insa nu din piept. De muiat ii moi cu ser fiziologic, cate o fiola o data... insa nu prea am ce muia ca toata apa ii ajunge in gat. Temperatura ei este acum 37.2, in mod normal are putin peste 36 deci e prefebrila. Nu o sa intervin cu nimic deocamdata, dar din ce moment se da Eurespal avand in vedere ca si mucii au totusi rolul lor in lupta cu boala? Cum ii dau seama ca e prea mult pentru bebelusul meu?

Deocamdata o deranjeaza la masa, poate suge, insa nu fac minuni cu ser fiziologic decat eventual respira mai usor 5 minute pt ca parte din ce are in nas ajunge in gast si inghite. Mucii tot inaccesibili raman.

M-ar ajuta niste sfaturi despre cum faeti voi in situatii conexe; totodata as vrea sa stiu daca un antiinflamator poate ajuta si cand nu are febra... ca nu prea mai stiu?

Nurofen pt copii are paracetamol sau ibuprofen?

Scuzati detaliile scarboase si mesajul lung!

b de la bebe, blog...

vitamina c natural...oscillococcinum .....ajuta mult...si poate scapati fara alte complicatii...si ai grija cu aerul rece ...trebuie evitat

SANATATE MAXIMA

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput