Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(104)
Raspunsuri - Pagina 8
saby spune:
Neata!!!
LUANA, sa cresti mare
Aris spune-ne cum e cu epiziotomia, te doare?
Sabina 37+ mamica de Maia Andreea
m_monique spune:
buna dimineata!
am vorbit cu joanna. era ca dupa nastere si o noapte nedormita. va pupa pe toate.
danonique cum a reusit berbecul tau sa nu se lase dupa doctor? ca sa o invat si eu pe fata mea.
eu raportez o noapte de cosmar. aseara am mancat peste cu usturoi, iar azi noapte . intr-un tarziu am reusit sa adorm, dar cand dormeam mai bine, a aparut andrei langa noi, si se foieste ca o morisca. acum, din fericire sunt singura acasa, si incerc sa-mi fac bagajul pt spital, dar nu am nici un chef.
38+
si Andrei (16.12.2006)
curea spune:
La multi ani Luana !!!! Sa fii fericita si tot ce itit doresti sa ti se indeplineasca.....
Felicitari Joanna pentru ghiocel.
m_monique spune:
va rog da-ti o lista cu bagajul pt spital. ca nu ma pot mobiliza sa-l fac.
38+
si Andrei (16.12.2006)
Dodo-pui spune:
Prin zona si multumesc lui DD ca am dormit si azi noapte.
ghiocei,mamici si burtici.
Luana la cat mai multe lunisoare,Monica
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
aris26 spune:
Ana-Maria, Saby - cu dushul am scapat, pt ca m-am dus la control dimineata(eram pregatita) si doctorul a zis ca nu mai plec nicaieri pt ca nasc azi. colul nu era complet ters dar se deschises deja un pic. membranele mi le-au rupt in spital ca sa ajute.
cu atentiile...hmmm...binishor pt ca majoritatea nu au vrut sa primeasca decat dupa nashtere(unii chiar si atunci cu mari insistente) iar majoritatea nu au acceptat deloc. de exemplu medicul neonatolog nici nu a vrut sa auda...cu moasa(prima, ca am prins doua ture) a trebuit sa ma lupt sa o conving. in general am preferat sa dau mai mult dar numai celor care au fost dragutze anticipat(inainte sa le dau ceva)
cu epiziotomia eu sunt o norocoasa. toate asistentele s-au minunat ce taietura mica-mica am, ma intrebau daca am fost sportiva. acum nu stiu al cui e meritul, eu zic ca in primul rand zic ca doctorul merita toate laudele din lume...nu s-a repezit sa taie aiurea, m-a si ajutat la expulzie(eu zic ca am nascut jumate-jumate cu el), se poate sa fi ajutat si exercitiile kegel pe care le-am facut in sarcina. oricum ceva ceva doare, mai ales in prima zi. doare toata zona, adevarul e ca totul e traumatizat acolo si are nevoie de un pic de timp, dar a doua zi e mai bine, iar in a treia eu deja stau in fund normal sunt aproape ca noua. oricum e bine sa aveti betadina si sa picurati tot timpul pe tampon cand il scimbati. asistentele iti fac tualeta doar de doua ori pe zi si pt o vindecare mai rapida e bine sa folositi betatida de fiecare data.
aris26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui m_monique va rog da-ti o lista cu bagajul pt spital. ca nu ma pot mobiliza sa-l fac. 38+ si Andrei (16.12.2006) |
pe picasa la pozele mele am pus o lista cu tot ce ampus in bagaje. a fost ok. poate imi trebuiau mai multe sticle cu apa in geanta de travaliu si ceva de rontzait. e adevarat ca la 15 ore e travaliu....na. dar oricum iti poate cumpara sotul sau altcine si iti aduce o asistenta ce mai ai nevoie in sala de nashteri.
saby spune:
Aris multumim pt detalii si informatii . Nu stiu cum sunt alte viitoare mamici dar pe mine m-a apucat o teama, ce nu am avut eu pana acum ganduri, acum m-au apucat o mie...cred ca e normal.
Sabina 37+ mamica de Maia Andreea
m_monique spune:
Citat: |
citat din mesajul lui saby Aris multumim pt detalii si informatii . Nu stiu cum sunt alte viitoare mamici dar pe mine m-a apucat o teama, ce nu am avut eu pana acum ganduri, acum m-au apucat o mie...cred ca e normal. Sabina 37+ mamica de Maia Andreea |
pe mine m-au luat nervii, ca nu-mi faceam planuri de nastere decat dupa 5-6 aprilie. si inca mai aveam multe lucruri de rezolvat saptamana viitoare.
eu nu ma grabesc sa nasc, ca stiu ce ma asteapta dupa.
38+
si Andrei (16.12.2006)
m_monique spune:
intrebare intrebatoare: ce acte trebuie la declararea copilului in spital?
38+
si Andrei (16.12.2006)