Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(104)
Raspunsuri - Pagina 7
shasa spune:
Sunt sigura ca te vei bucura la un moment dat de ziua asta dar mereu va ramane acolo acel graunte de ...... amitire, durere. Nu stiu cum il vei simti in timp.......cred ca nu-i cea mai buna ora sa iti tin moralul sus!
Hai,mai bine fi vesela! Printesa odiseei tocmai a facut 2 lunite
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 37+
shasa spune:
Sunt trei sferturi adormita, taman ma pregateam sa inchid pc cand am vazut ca ai postat
shasa spune:
Ai vazut catai grupul de pupacioase am trimis la tine sa te inveseleasca? Dar de flori ce zici? Poti sa nu zambesti?
shasa spune:
Gata, acum chiar ma retrag....ca am inceput sa nu mai vad bine deja
Noapte buna!
aris26 spune:
buna dimineata,
astazi cred ca plecam si noi din spital. nu am primit confirmarea de la neonato dar eu am facut bagajul deja...deh...optimista cum ma shtiti
nu prea apuc sa citesc din urma nimic...am vazut ca a nascut JOANNA si o felicit
deshi sunt inca in spital si alaptam la program, nu am timp de nimic. mergem la pitici o data la 3 ore...dureaza alaptatul minim 45 de minute daca nu mai mult, pt ca haplea al meu nu ar zice niciodata ca nu mai vrea.
fetelor care o sa nashteti natural, daca aveti orice intrebare puteti sa imi scrieti pe PM si va raspund cu cea mai mare placere, pt ca pe forum nu mai pot tine pasul cu burticile.
cand ajung acasa pun si poze cu ochiosul meu...aici mai greu cu descarcatul...plus ca e tot timpul infashat ca o sarma...nu e asa prezentabil
va
aris26 spune:
doarme toata lumea???acum cand am si eu timp de stat la vorba pana se face noua.
ne trezesc la 4.45 dimineata aici, iar eu nu mai pot sa dorm. mai ales ca e asa o zi frumoasa, e cald si soare....si eu plec cu puiul acasa
hai ca mai citesc un pic din urma
anamariame spune:
Joanna, felicitari pentru bebe-ghiocel! Aris, felicitari si tie. Asteptam poze cu ghioceii proaspat-rasariti!Aris, cum il cheama pe bebelusul tau? Si poate cand ai vreme, ne dai niste detalii despre nastere...stii tu de care...cum te-ai descurcat cu micile "atentii"? Si cu dusul cum a fost? Cel de dinainte? etc etcEdit ca am uitat sa schimb semnatura. Aoleu, fetelor, iar m-au apucat emotiile!!!Ana-Maria 36+AMR 4 saptamani
aris26 spune:
aaa am vazut ca vb de tipul de cateter pt epidurala
eu am avut perifix de la braun. am cumparat si anestezicul(naropin)de obicei nu e necesar dar a fost bine ca l-am avut. mi-au facut 3 doze mici.
fetelor sa cereti doza noua de anestezie imediat ce incepeti sa simtit contractiile, eu ca fraiera am cam amanat momentul ca mi se parea ca mai rezist, dar din momentul injectarii mai dureaza vreo 10-15 minute sa isi faca efectul si am suportat vreo 30 de minute in total de contractii nasoale rau.
- sa aveti betadina la voi, eu am folosit absolut de fiecare data cand m-am schimbat.
- sa va faceti tampoanele de acasa...e mult mai ushor asa.
- sa aveti o gentutza mica in care sa aveti tot ce va trebuie la baie...ca sa nu plecati cu ele in mana.
- aaa si taiati-va unghiile...chiar incurca...si doar stiti ca eu nu eram deloc convinsa.
- servetelele umede intime sunt bune, te mai stergi pe ici pe colo pt ca dush....mai greu.
daca imi mai aduc aminte ceva va mai scriu
-
danonique spune:
Buna dimineata!Nu am mai scris de ceva timp dar de citit va citesc mereu.Noi suntem bine,tot 2 in 1 desi ieri dr a incercat sa imi provoace nasterea pe motiv de col deschis de 3 cm.Se pare ca berbecutul meu nu s-a speriat de dr si a decis sa mai stea in burtica.LUANASa cresti mare si sa le aduci numai bucurii parintilor tai!JOANNA felicitari!Bine ai venit DARIUS!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si DARIUS 38+
poze albert
Raaluca spune:
Buna dimineata!
LUANA sa fii sanatoasa si sa-ti bucuri parintii si fratiorul!
ARIS, la ce spital ai nascut?
40Lena