Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(104)
Raspunsuri - Pagina 10
Raaluca spune:
Aoleu!!!
Ai perfecta dreptate!
Reiau:
1. CI copie xerox si original la mama si tata
2. copie + original certificate de nastere mama si tata
3. copie + original certificate de casatorie
plus cererea luata de acolo si de la spital nu stiu cum se cheama ce iti dau ei
m_monique spune:
acum incercam cu sotul sa ne aducem aminte unde ne-a trebuit livretul de familie. andrei a fost trecut in livretul de familie, ca altfel nu puteam intra in cic.
iar faza cu timbrele fiscale o tin minte, ca toata lumea era revoltata ca in saloane nu scria nimic de timbrele fiscale.
38+
si Andrei (16.12.2006)
Raaluca spune:
m_monique si eu o sa vin luni la giulesti. Nu stiu daca raman pentru nastere dar vin pe la 13.30 sa ma vada medicul meu.
Si GIGELICA o sa fie sigur. Ea face cezariana si are data fixa.
iti trimit PM si poate ne vedem acolo.
Da, mi-am pus si lama de ras (mai mult asa, sa fie...plus 6 tampoane din alea de noapte + 3 urologice, tot ca sa fie )
40Lena
Raaluca spune:
Da, e posibil sa fie nevoie si de timbre fiscale.
In ceea ce priveste livretul de familie sa stii ca sunt sectoare unde nu s-a mai distribuit livret de familie pentru ca s-a epuizat stocul si nu au mai triparit altele
Asa ca sunt si familii fara livret de familie
m_monique spune:
pe mine m-a chemat marti la giulesti.
poate punem de-o sezatoare pe acolo. iti trimit pm.
38+
si Andrei (16.12.2006)
inna30 spune:
Buna fetele, am intrat sa va salut .
joanafelicitari pt bebe mic, si FELICITARI la toate mamicile pt ghiocei.
Eu astazi ma internez , peste 2 ore sa ma pregateasca de operatie si maine dimineata la prima ora ma opereaza, sper sa fie bine si sa ne auzim saptamana viitoare cu bine, doamne ajuta, va multumesc mult pt tot, sunteti niste scumpe.
novosmultumesc tare mult, m-ai mai linistit si parca nu mai sunt asa de speriata...dar cand o sa vad maternitatea parca vad ca ma ia iar de la stocam.pupicei.
gigelica mult succes luni sa fie intr-un ceas bun, doamne ajuta si SUCCES SI LA CELELALTE FETE CARE URMEAZA SA NASCA CURAND..VA POOPP!!!
39+
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Raaluca Aoleu!!! Ai perfecta dreptate! Reiau: 1. CI copie xerox si original la mama si tata 2. copie + original certificate de nastere mama si tata 3. copie + original certificate de casatorie plus cererea luata de acolo si de la spital nu stiu cum se cheama ce iti dau ei |
Sunt nemaipomeniti astia cu cerutul certificatului de nastere... de parca am fi avut CI daca nu aveam certificat de nastere. Din aceeasi serie mi se par si aia care cer copie dupa diploma de licenta, dar si dupa cea de bacalureat!
Denisa-Madalina 36+ cu Adela-Marisa
AMR 4 saptamani
Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui m_monique acum incercam cu sotul sa ne aducem aminte unde ne-a trebuit livretul de familie. andrei a fost trecut in livretul de familie, ca altfel nu puteam intra in cic. iar faza cu timbrele fiscale o tin minte, ca toata lumea era revoltata ca in saloane nu scria nimic de timbrele fiscale. |
Livretul de familie cred ca trebe la primarie, ca ei l-au eliberat, ei scriu in el... cred. In cazul meu, cred ca la Primaria Targoviste (unde am eu domiciliul stabil), nu la Primaria sector 5, unde declar copilul (de care tine SUB). Dar o sa il pun pe motan sa il aiba mereu la el, sa nu ne trezim ca ne cer astia...
Iar timbrele...? unde? Tot la primarie? sau la spital?
Denisa-Madalina 36+ cu Adela-Marisa
AMR 4 saptamani
Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou
Raaluca spune:
denisamada, ai perfecta dreptate cu cetificatle de nastere ... mai mult te plimbi cu ele dupa tine si risti sa le si pierzi ...
E de la sine inteles ca daca ai CI ai si certificat de nastere.
Cred ca timbrul fiscal iti trebuie la primarie dar nu stiu sigur.
Raaluca spune:
SIMINA, am o mare rugaminte
De unde ati luat cercelusi de bebe ca eu nu prea am mai iesit din casa decat cu masina pana la cora si acolo, la magazinele de bijuterii nu aveau de bebe.
Ma gandeam sa trag o fuga pana la Unirii sau in Obor...nici nu stiu.
Stiu ca trebuie sa fie tip tortita si sa fiu atenta la inchizatoare ca unii se desfac usor.
Am mai citit pe forum de fete care nu gaseau cate un cercelus de la bebelina si facusera atac de panica sa nu-l fi inghitit!!!
Rugamintea e pentru oricine stie un magazin de cercelusi draguti si nu prea scumpi. Plz!
Multumiri anticipate!
40Lena