Maple-syrup babies - mamici de Canada (2)
Raspunsuri - Pagina 7
Mona_B spune:
La mine not yet, din pacate..si eu care credeam ca nasc ieri dimineata cand am avut contractiile aleao sun pe Try, nasha lui Aidan-Vic cand incepe totul si veti afla de la ea.
Sper doar sa se intample la 39 sapt.si-un pic, ca la primul baietel. Mi-e frica de toate, si de o posibila inducere, nu vreau nici epidurala, dar cel mai tare ma tem de o cezariana...vezi Simonna, am si eu temerile mele, tot mai mari, pe masura ce se apropie termenul.
Frumosi pisoii tai Daiopri!si zambareti tare
Nici pe mine nu m-a tentat recoltarea respectivelor celule, in ciuda respectului pentru stiinta, deoarece, fiind mare fan de X-files ma gandeam adesea ce s-ar putea intampla cand cercetarile scapa de sub control. Sotul in schimb era 100% pro, dar i-a trecut.
Magda, unde pot si eu sa vaz pozele cu piticii tai? N-am mai vazut-o de mult timp pe Olivia.
Simonna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Daiopri Nici noi cu am recoltat celule ca e disputat inca, si vorba cuiva, daca imi cloneaza astia martisorul/poseta? |
Daiopri, mi-am bagat mortu'n casa cu asta, eu care donam celulele fara grija... Ma mai gindesc...
mQQm, ME TOO!!!!! (Te mai gindesti la chextiunea cu Pastele Catolic, ok?)
Got to go to work, cit sa-mi iau diverse si sa termin alte diverse, pret de fo ora, sa maninc de prinz cu mesdamele de acolo si sa ma returnez la noi acasa... Nici ca-mi vine sa cred ce dolce vita far niente-i pe capul meu! Si la Mrl. e o minune de soare... incredibil. Asa ca prind si neste de-ala sa ma plimb pe dupa-masa.
Mai am o problema, zau daca stiu cum s-o tratez. In private, of course, pe forum aici ca si asa numai voi cititi :))
Ma string toate - toate sutienele. Ma string, ma enerveaza, ma scarpina, ma deranjeaza, ma scot din minti. Acum, cind, in fine, reusesc si eu sa umplu o cupa B cum trebuie nu pot sa le port ca ma omoara!!!! Mi-am luat prelungitor din ala cu trei rinduri de copci pentru adaugat la spate, l-am adaugat, ok, nu mai mai string chiar asa, dar ma calca pe neuronul ala singuratic pe care-l detin de nu va pot explica.
Any solutions?
Ca singura solutie pe care o detin eu este sa nu le port deloc, dar o sa bat spre C de-aici in citeva luni, plus figura cu alaptatul... o sa ma ia cine stiu eu...
Va las sa-mi ziceti ce si cum... Pupici!
Simonna
Donia spune:
Stewie, bine ai venit! Tot la Family Guy m-am gandit si eu imediat ce am citit nick-ul tau, hai sa ne lamuresti
citat din mesajul lui Llaura Stewie, bine ai venit. Daca nick-ul tau vine de la Stewie-Stewie, uite un site dragut: http://www.stewielive.com/ (Stewie vorbeste cu tine). |
Multumesc! Am ras in familie aseara! Statea Cristinel in brate la mine si hohotea cand ii spuneam lui Stewie sa cante
Incercati si "sleep" sau "scratch"
Simonna, pentru problema aia private :)... maieuri din alea cu sutien ai incercat? Na, nu stiu cum le zice, dar pe dedesubt au o dublura care sustine putin sanul, si nu mai e nevoie sa porti sutien, plus ca am vazut prin magazine si ceva care mascheaza tumburusul :) (nici eu nu sunt prietena cu dispozitivele astea de chinuit femeile)
M-a apucat rasul cand spuneai de prima nastere... tot coafata m-am dus si eu, si in cel mult o ora transpirasem de mi se lipise parul de cap ... ei, dar macar am avut si eu minutele mele de glorie
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Llaura spune:
Maieurile alea cu dublura sunt cea mai geniala idee, eu la inceput si dormeam cu maieu din ala ca ma dureau de ma disperau. Acum nu mai dorm dar port zilnic, bine port si sutien pe dedesubt ca am trecut din divizia B in divizia C. Tocmai mi-am produs de la Suzy o noua provizie, 3 pt 15 dolari, au toate culorile si sunt din alea lungi sa poarte copchilele cu blugi de se vede stiti voi ce. Faza e ca merg perfect pt gravide, cel putin acum, sunt lungi si mai largute in jos (anul trecut purtam ca bluza eh ce vremuri). In rest pt fix aceeasi problema mi-am luat unul din ala de-i zic ei wonder bra de la mighty walmart (wonder pe naiba, imi inspira numai sutienele alea comuniste pe care le purta mama) si unul sport de la La Senza (cei mai bine cheltuiti 8 dolari din viata mea, bine e orange si cu sclipici dar nu cauzeaza). Si asa am rezolvat problema si ma simt si eu mai confortabil.
CriPOD spune:
Mie mi-e un somn de nu mai pot... si-acu tre' s-apara doi clienti c-un proiectel, sper sa am rabdare sa-i ascult si sa pun si io neste intrebari cu iz macar un pic inteligent ca as mai face un mic banut pe langa nimic. Asa ca de fapt eu o sa fiu free-free abia peste vreo 2 sapt. Anyway, m-am trezit la 10 si sunt din seama afara de obosita. Da' am mai zis odata, asa-i?
Simonna, eu din prima saptamana am trecut pe de-alea lejere, am gasit la sears ceva intre sport si sutien, oricum, fara sarme si inchizatori. Sunt ok. Dar de scarpinat, ma scarpin si eu de zor.
Cangurel s-a intors inspre matele si vezicile mele, meh, nu-mi place asa, vreau bile pe burta, am niste senzatii de zici ca am diaree cand se agita, da' n-am, si imi baga cate una de zici ca imi explodeaza vezica, da' nu fac nik. Ma-ntind spre burta, sa se rasuceasca invers.
Llaura, Hamiltonu asta e un orasel cam la o ora sud de Toronto, inspre Niagara. Sunt 2 autostrazi pana acolo, una cu plata, deci mai libera. Pe-acolo e cam gri si prafuit, nu-i nik de facut, e oras metalurgic, singura lor chestie e universitatea McMaster, ce-i top la medical research.
Daiopri, poseta ta-i scumpa tare. Sa zici si la noi ce decizi.
Si pe mine ma tenteaza donatia, dar am auzit ca nu neaparat le trebuie asa ceva...
Noh, ma duc sa pregatesc "meeting room" acuma.
Mai viu io...
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
Diana2007 spune:
Salut,
Am intrat si eu sa zic ca sunt bine, doar ca n-am prea avut chef de scris. M-a cam atins fraza aia cu mofturi fac cei care nu vor sa stie sexul copilului. Si asta pentru ca eu tin foarte mult la alegerea asta pe care am facut-o (eu o consider o alegere si nu un moft, la fel ca toate alegerile pe care le facem in viata noastra legata sau nu de copiii nostri si care nu sunt mofturi ci acte de viata).
Nu vreau sa ma explic, vreau doar sa marturisesc ca senzatia pe care o ai la nastere atunci cand iese copilul si iti spune ca este baiat/fata, este unica ! Intalnirea cu omuletelul care isi face loc in viata ta este completa si memorabila. Am trait-o si vreau sa o mai traiesc de fiecare data cand Dumnezeu ne va mai darui o minune.
Ma duc sa ma pregatesc de intalnire cu fetele din Montreal o sa revin, cand imi mai trece supararea
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si proaspata cu
CriPOD spune:
Edit, prea vorba multa...
Imi pare rau ca m-ai inteles gresit, sper ca-s hormonii de bai si sa-ti treaca... Sunt probleme mai mari pe lumea asta decat opiniile benigne ale altora.
Mona_B spune:
Buna seara,
Am intrat si eu in sapt.a 39-a si de vreo doua zile ma lupt din nou cu greturi, urmate de voma, in special dimineata...ma intrebam daca e normal si am citit pe Internet ca astfel de greturi sunt urmate in scurt timp de travaliu, poate nici nu mai ajung la controlul urmator.
Le-am avut si la prima sarcina.
In rest, sunt plina de energie, dorm bine noaptea, sa profit cat mai pot ca in curand incepe rutina binecunoscuta, draga de ea
Ce vreme oribila pe-aici...dar primavara se simte din plin.
Weekend placut tuturor!
Mona
maru spune:
Llaura, nici decum sa nu faci asta: sa vii la toronto sa inchiriezi, si apoi sa sofezi pana acolo. Hamilton e oras mare, are si aeroport parca, dar sigur gasesti un Delta, Hilton, Marriot sa stai confortabil, la distanta de mers de centrul in care se tine conferinta. Vezi ca sigur ai rate special la unul din hotelurile astea ca atendand la conferinta! QEW e aglomerata, sa sofezi e jale! Si iti spune asta cineva care as sofa si pana la baie
citat din mesajul lui Llaura Merci, mQQm M-am decis sa mai rabd, vineri ma duc sa-mi ia sange, la triplul test asta rezultatele dureaza doua zile, nu? (adica obisnuit). Apoi medicul de fam mi-a zis ca ma suna el sa imi zica ce si cum si om mere de acolo. Hamilton nu stiu unde e, ca sunt map reading challenged si gps-challenged; si barbatu-meu zice lasa mai bine mergi la Toronto si inchiriezi masina, sa ai si tu cu ce te misca de colo-colo inca nu stiu daca n-a apucat sa ma cunoasca deloc in sapte ani ori face misto, ori e in denial forma periculoasa. Simonna, uitai (ca uit de la mana pan-la gura). Casa de piatra si fericire! |
Emma Invinge cancerul! Inaltam ruga fierbinte miercuri, 25 martie, ora 12 ora Romaniei, ora 6am ora Canadei!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
CriPOD spune:
Marule, tu cand ai luat ruta asta? 407-le te duce pana hapt in burlington si e pretty libera, da' platesti ce-i drept, iar 401/403 te scoate in qew la oakville deja. Tu nu faci naveta de la chiceneu fo 200 km (401 e CEA mai aglomerata autostrada din Canada ) zilnic? La fel sunt care o fac si la Hamilton pt cate un contract, e drept ca nu stau in scarborough, ci mai in vest. Depinde si de ora, de directie, de destinatie... Tooootu-i relativ... Pana si dimensiunea lui Hamilton... Ma trezii si io iara vorbind, pt conformitate, hehe.
Mona, esti foarte aproape, e clar, cu Vladutz cat a mai durat? Scoatem gagicele la interval?
Ma duc eu sa imi vad de-ale mele.