Maple-syrup babies - mamici de Canada (2)
Raspunsuri - Pagina 17
Laura B spune:
Ma primiti si pe mine cu viitor fratior/surioara de Diana? Fata mea ii face reclama la ea la scoala ca fiind baby brother, dar ea e singura care stie sigur ca e cu sosetute albastre... “Baby brother” are DPN pe Noiembrie 13.
Laura
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
conchita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura B Ma primiti si pe mine cu viitor fratior/surioara de Diana? Fata mea ii face reclama la ea la scoala ca fiind baby brother, dar ea e singura care stie sigur ca e cu sosetute albastre... “Baby brother” are DPN pe Noiembrie 13. Laura "At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve |
minunata veste, Laura, felicitari din toata inima, sa ai o sarcina super usoara!! ma bucur enorm pentru voi!

Magdone spune:
Bineinteles Laura, bine ai venit! O sa te trec in lista. Ce veste minunata! felicitari si sarcina usoara!
Denisa
, eu nu mai zic nimic, sunt varza cu somnul, nu mai dorm iar de nu stiu cate zile, nu imi dau seama ce poate sa aiba, decat dintii. Alta cauza nu vad. In weekend a facut si febra peste 38 banuiesc ca tot de la asta. Sper sa iasa odata si sa scapam. Abi astept sa vina ai mei sa apuc si eu sa dorm cateva ore.
Simonna, sa va fie de bine vacanta! Sper ca i-a priit lui Zarzarici ![]()
Magda, cu Razvan
(5 ani) si Olivia
(10 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Denisam spune:
Laura- FELICITARI DIN TOATA INIMA!MA BUCUR ENORM PT VOI!
Sarcina usoara, bebe sanatos si la termen si sper ca Dianei asta ii da putere si curand ne vei da vesti bune si desre refacerea ei totala.
Tu cum te simti, toate bune sper!
Va pupam,aveti grija si te rugam sa ne mai dai vesti despre Diana si baby brother
!
Magda- te inteleg si imi pare rau ca esti asa obosita, sa scapati repede de durerile de dinti- la noi inca merge camillia homeopat, ca are mult musetel si il calmeaza pe nazdravanul meu.
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
khristin spune:
Laura, ce veste minunata ne-ai dat
. Ma bucur tare mult pt. voi, iar Diana stie ea ce stie probabil...
La noi Yasmine a fost tot prima care ne-a spus cava fi un baby brother si asa a si fost
In cate saptamani esti? Abia astept sa ne spui cand afli, sarcina usoara sa ai 
Magdone, saracutza de tine, te inteleg cu somnul....dar lasa ca-ti revii tu
. Stii ca-ti ziceam de lapte, noi l-am rugat pe socru-meu sa ne trimita niste Hipp din RO prin colet, nici nu stiu daca ii da voie...
Simona, vazui Sombrero si tare mi-a placut
....erati toti asa relaxati, ce sa mai... trebuie s-o luati data viitoare si pe Miss Z cu voi la soare ![]()
Denisa, poate ne vedem duminica in parc ![]()
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé
Chris Anthony
Mona_B spune:
Laura B, felicitari pentru sarcina, si orice ar fi, sa fie un bebic sanatos!
Sarcina usoara,
Mona
Ica 1975 spune:
| citat din mesajul lui Laura B Ma primiti si pe mine cu viitor fratior/surioara de Diana? Fata mea ii face reclama la ea la scoala ca fiind baby brother, dar ea e singura care stie sigur ca e cu sosetute albastre... “Baby brother” are DPN pe Noiembrie 13. Laura "At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve |
Felicitari Laura si sarcina usoara!
DianeiAtunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!
Mona_B spune:
Fetele care ati nascut, v-ati gandit sa folositi un postpartum belly belt,ori belly wrap? Eu n-am folosit dupa prima sarcina si tot n-am avut probleme cu abdomenul- evident pielea isi pierde din elasticitate, cum e si normal- insa mama insista ce e bun si ajuta la retragerea mai rapida a burtii, ca pe vremea ei toate femeile erau incinse cu ceva dupa nastere, sa-si recapete silueta; ma uit dupa diverse produse pe net si nu stiu ce sa aleg, ori daca sunt asa eficiente cum sustin unele mamici.
M-am oprit la 2 optiuni:
http://www.babooshbaby.com/- tipa arata fantastic dar ma indoiesc ca datorita lui belly band.
http://www.amazon.com/Belly-Bandit-Original-post-pregnancy-tummy/dp/B001JKOT2K/ref=pd_sbs_hpc_2
Your thoughts?
mamaana spune:
laura felicitari!!! ce veste minunata

mamaana spune:
| citat din mesajul lui Mona_B Fetele care ati nascut, v-ati gandit sa folositi un postpartum belly belt,ori belly wrap? Eu n-am folosit dupa prima sarcina si tot n-am avut probleme cu abdomenul- evident pielea isi pierde din elasticitate, cum e si normal- insa mama insista ce e bun si ajuta la retragerea mai rapida a burtii, ca pe vremea ei toate femeile erau incinse cu ceva dupa nastere, sa-si recapete silueta; ma uit dupa diverse produse pe net si nu stiu ce sa aleg, ori daca sunt asa eficiente cum sustin unele mamici. M-am oprit la 2 optiuni: http://www.babooshbaby.com/- tipa arata fantastic dar ma indoiesc ca datorita lui belly band. http://www.amazon.com/Belly-Bandit-Original-post-pregnancy-tummy/dp/B001JKOT2K/ref=pd_sbs_hpc_2 Your thoughts? |
mona au n-am folosit dupa fetite si tot s-a retras bine, poate ca mai incet, dar tot s-a retras, iar de elasticitate, asta depinde de pielea fiecareia