Maple-syrup babies - mamici de Canada (2)
Raspunsuri - Pagina 16
CriPOD spune:
Sunt convinsa, chestie de liability in primul rand, nu-i nea nostru de ieri de azi, a fost doar lene de un emoticon... ![]()
Magda ma tot tin sa-ti zic, deh, batranetile, oficial, imi pun in cui cardul de ymca, cred ca-s prea bila sa ma mai duc la aquafit si daca ma mai trece voi merge la guest, fara membership. You're on ur own baby.![]()
Mona_B spune:
Buna mamici si gravidutze!sunt super happy ca o am aici pe mama de miercuri si a avut si o calatorie fara surprize. What a difference:) mai apuc si eu sa fac o baie cum imi place, sa ma coafez:)
Noi suntem bine sanatosi slava Domnului, papam si dormim cat cuprinde. Deocamdata Aidan e cumintel, nu plange decat f.rar, si anume cand ii e foame ori e treaz si se plictiseste singur la un moment dat..si vrea in brate, of course. Papa de rupe, daca Olga o compara pe Sophia cu o barracuda, al meu e un mic rechinnoaptea cam la 4 ore totusi, ziua mai des, asa incat apuc sa dorm si eu 4 ore legate. Ne-a cazut si buricelul ieri, la fix o saptamana de la nastere.
Am postat azi la contul comun primele poze cu canuckul nostru bucalat.
Va pup,
Mona
CriPOD spune:
Mona, tocmai l-am vizionat pe frumosul tau, e atat de scump!!! Sa va traiasca frumos.
Ma bucur ca ai ajutor si ca merge treaba ca unsa...
M-am invrednicit si eu sa ma tin de promis... (I always do, btw
) si-am pus pe contul comun poze cu impaturitul scutecului de panza patrat in triunghi. Acu' vedeti daca se potriveste pe copil si pe izolatoarea aia... Poate or fi fost inventate special pe ce era pe piata la vremea aia, dunno, vedeti voi...
Un weekend minunat!
Mona_B spune:
Multumim Cristina! ma duc sa arunc o privire la scutecul impaturit, ca de-acum incepem sa le folosim si noi, ca tot ne-a cazut buricelul, inainte nu puteam ca-l acopereau. Aa, mi-am achizitionat si snappis pentru prins colturile, in loc de safety pins...sunt ca niste carligele cu gherute, toata lumea le lauda.
Am citit postarea ta despre tine Berbec si fiul tau Leu, eu tot ce pot sa zic e ca e dragoste mare intre voi, in ciuda frictiunilor dintre doua egouri mult prea puternice; dar macar deep inside stiti ca sunteti pe aceeasi lungime de unda. Eu acum am doi Berbeci si un Sagetator..ay ay ay!
alberta72 spune:
Llaura, eu sunt la Dr. Linton, cu ea l-am nascut si pe Andrei. Nu pot sa ma plang de ea prea mult. Are foarte multe paciente si e cam expeditiva, dar are experienta. De regula astia aici te trimit doar la 2 ecografe dar pana acum am facut vreo 5 sa fie ea sigura ca sunt OK. Ultima a fost luni la 36 saptamani si m-am linistit ca bebe e bine. Eu am prins spilul si imi fac appointment la prima ora, altfel daca faci dupa masa risti sa astepti 2 ore sa te vada.
Singura chestie e ca ea opereaza la Sturgeon in St Albert. Acolo e bine ca sunt numai private rooms, dar daca e sarcina cu risc te trimit la Royal Alex.
Vorbeste cu Slanina si te poate trimite el la ea. Spune-i ca nu ti-a placut de Mayo si cred ca te rezolva. Succese si pupici
Simonna spune:
Doamnele, pai se poate, pe pagina a treia????
Am venit sa ma laud cu Zarzara, care face tumbe cit cuprinde, incepe sa se simta si cind tin mina pe burtica, nu numai in interior...
De miine incep Aqua Fitness pt. masdames insarcinate, sint curioasa ce-o mai fi si aia... Macar ma scoate din casa, ca ma plictisesc rau de tot si daca ma duc la shopping aia sint, ma enervez ca nu mai incap in nimic, desi o fac pt. o cauza nobila! :)
De fapt eu tot zic si tricotez pe aici, dar sint un ghem de nervi (transpir si mie nu mi se intimpla asta!) si de asteptare, tre sa apara rezultatele la amnio si, cum nu apar, construiesc scenarii. Imi tot spun ca totul e ok, ca de ce n-ar fi, dar am mereu un gind in fundul capului cum ca pina nu vad rezultatele nu ma calmez. Culmea e ca in primele 2 sapt. dupa amnio nici nu m-am gindit, stiind ca oricum nu pot sa primesc nici un fel de rezultate. Acum, de cind stiu ca pot sa apara anytime parca m-a lovit damblaua. Colac peste pupaza, Miss Z. se foieste de citeva zile intr-o veselie, iar gindul ala imi sta pe creier exact cit sa nu pot sa enjoy destul!
Bon, asta-i, ma duc sa-mi gasesc de lucru prin casa poate ma scoate din ginduri.
Pupici,
Simonna
Denisam spune:
Mona-Am vazut Aidan-scump foc ca si fratioprul mai mare.
Simona- superbe poze si toti radiati de fericire si ma bucur ca v-ati simtit bine- si noi am fost exact in aceasi locatie si am mai merge..dar mai sunt altele faine si cred ca vom incerca sa mai vedem si alte tari.Pupici la Zarzara.Astept rezultatele bune-da
?
mQQm-voi bine, sa imi spui cum facem sa ne vedem dupa 17 Mai sa dau ce am promis,ok
Laura, Romanitza, Diana.Alberta si cine mai e cu burtik-aveti grija si pupici la bebelasii mici.
Mamici de toddleriDoni,a Crisitna, Nelia, Magdone si scuze pe cine am uitat -ce mai gatitivoi bun, ce fac puiutii?
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
Mona_B spune:
Denisa merci
si voi sunteti niste frumosi; by the way, cand plecati cu puii in Ro?
Simonna, eu nici nu m-am gandit la rez de la amnio, ca mi se parea inimaginabil sa fie vreo problema; nici acum nu stiu de ce-am facut testul, daca tot eram optimisti.
Noi intram incet incet intr-un orar tot mai regulat, ziua papam la 2.5 ore, noaptea la 3-4 ore, si umplem gramezi de scutece
; folosirea scutecelor mele de carpa a fost cam challenging la inceput, ca Aidan nu sta o clipa din picioruse, dar am devenit tot mai indemanatica. Treaba e ca trebuie sa-l schimb tot la 2 ore, nu e ca la pampers unde pot sta mai mult neschimbati, si e cam aiurea, mai ales noaptea, dar asta e, am ales varianta ecologica, cu asta defilez![]()
Mqqm, am vizionat si impaturirea scuteculul in triunghi; ingenioasa rau, numai mamei ii reusea performanta asta; ale mele nu sunt perfect patrate si mi-a luat ceva timp sa gasesc niste how-to videos pe Internet, plus ca snappis aia nu prind la mine deloc... gherutele alea, vreau sa zic...iar ace de siguranta ma tem sa folosesc, asa incat ma descurc cu scutecul si izolatoarea.
Am inceput sa iesim si la plimbare de azi, cu bunica si Vlad, si dormim tare bine la aer. Ce fain e sa ai bebici de primavara:)