pregnancy test - cand?
Raspunsuri - Pagina 4
ana_a spune:
mel, nu am mai fost la medic din ianuarie...de cand m-am hotarat sa nu mai iau pilule, si probleme cu ciclul le-am observat cam de 3-4 luni, am sa merg la medic luna asta, am tot amanat ca mi-am zis ca o fi intamplatoare dar se pare ca asa este, imi vine un pic, iar apoi nu imi mai vine de loc vreo 3 zile... sper sa nu fie cu probleme...ca pe mine ma ia frica!!!
ma bucur pentru proaspetele gravidute!
Ana
Eryka spune:
Christina ,da eu mi l-am mai facut apoi inca o data cand sa facut o saptamana de intarziere de la ciclu ,ptr, ca si testul meu trebuia facut la o sapt. dupa intarziere si la fel ca si tine nu am mai avut rabdare si lam facut doar la 3 zile de intarziere si imi iesise pozitiv.Deci l-am reluat si mi-a iesit tot pozitiv.
Eryka & samburelul din burtica ---„ in 6 saptamani
Christina spune:
Multumesc mult de incurajari si raspunsuri Eryca. Deja martea viitoare ma duc la doctor asa ca o sa vad daca mai reiau testul inainte sa merg la cabinet sau poate mi-l face doctorita acolo. Tu de ce l-ai refacut?
Eryka spune:
Eu??Daca iti spun razi de mine.Ca nu imi venea a crede si sa fiu sigura ca kiar era pozitiv si de teama sa nu apara acum negativ ,ba kiar am facut in ziua aia 2 teste Itzi dai seama ce disperata eram??Eu maine ma duc si eu la doctor ptr. prima oara si paraca am emotzii.
Christina spune:
Eryka, eu am facut testul dimineata la 7 am. Si dupa ce-a aparut liniuta m-am dus cu el la sotul meu care inca dormea sa-l intreb daca e pozitiv sau nu. Bineinteles ca a sarit cat colo din pat si dupa aia am intrat amandoi in priza. Am sunat la clinica inainte sa se deschida, asa de nerabdatoare am fost. Si-apoi cand mi s-a spus ca intrevederea cu doctorita o sa fie de 15 minute i-am spus, stii eu sunt gravida si cred c-o sa am nevoie de mai mult timp. Eu abia am intrat in 5 saptamani... deci suntem la un pas una de alta. Sa-mi spui si mie cum decurge intalnirea de maine, ce-ti face, ce te intreaba etc.
Curaj!
Eryka spune:
Da suntem in aceeasi perioada doar ca bebeul meu va fi cu o sapt. mai mare am sa te anuntz insa pe luni e ok?pana atunci nu mai intru.
ana_a spune:
salut fetelor!
am intrat numa sa va spun ca imi sunte-ti dragi!si desi sunt noua pe aici, sper din tot sufletul sa fiu primita de voi cu drag, noutati nu am , am vrut numa sa stiti ca sunt alaturi de voi si ca in fiecare zi cum ajung acasa si am o tzara de timp liber dau drumul la calculator si citesc tot ce ati mai scris pe aici, ma bucur enorm ca exista "desprecopii" si sunt sigura ca atunci cand voi avea probleme mai delicate ma ve-ti ajuta macar cu o vorba buna!abia astept sa mai aud de viitoare mamici, chiar daca eu azi sunt putin trista ca nu s-a intamplat inca nimik la mine, dar nu imi pierd sperantza!!
va pup din tot sufletul!impreuna e mai bine!
ana
Christina spune:
Ana,nu dispera... sunt sigura ca daca nu s-a intamplat luna asta se va intmpla luna viitoare.Incearca sa-ti dai seama cand ovulezi si atunci
succes si asteptam vesti bune de la tine.
Eryka spune:
Christina ti-am promis ca azi am sa-tzi spun cum a fost la doctor.Ei bine nu a fost mare lucru insa mi-a facut eco si mi-am vazut samburelul Doamne ce emotii am avut cand l-am vazut imi daduse si lacrimile.Nu stiu dar faptul ca am vazut saculetzul unde este samburelul meu ma facut sa cred intradevar ca in corpul meu creste un sufletzel.Apoi mau kemat peste 2 saptamani (ptr. ca acum a fost cam devreme)ca sa i ascult bataile inimii.Mi-au zis ca mi-au facut si un test de cancer (nu stiu motivul ,nu vad legatura) cred ca la vagin asa o fi aici regula nu stiu nici eu de ce.AAA si inca ceva care ma bucurat mult ,data viitoare cand ma duc mi-au zis sa vin cu o caseta video se pare ca imi vor inregistra tot ceea ce se va intampla cu sufletzelul din mine pe parcursul sarcinii.M-au cam programat cam pe 25. mai 2004UUFFF Doamne de abia astept sa ma vad in bratze cu bebeul.Si cam atat Christina ,tu ce ai facut ai fost??Astept sa-mi spui si mie cum a fost la tine.Multa bafta
Christina spune:
Eryka, felicitari! eu ma duc abia marti la control. Dupa calculele mele (cartile pe care le-am citit eu) noi am fi due pe 30-31 mai. Deci, ia zi, ti-a luat singa? te-a controlat vaginal? sau ti-a vazut doar burtica? ai intrebat ceva de gimnastica sau chestii de genul asta? ce ti-au mai spus? ce reguli trebuie sa mai urmezi?
Te pup si astept sa-mi mai scrii!!