pregnancy test - cand?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Christina iti tin pumnii tie si celorlalte fete si nu va lasa-tzi dezamagite de un test negativ facut prea devreme ,ca asa mi-am facut si eu unu si mi-a iesit negativ insa defapt era cu okisori.Si nu demult(acum vreo 2 sapt) kiar v-am si scris si eram printre voi.Deci multa bafta si nu renunta-tzi.

Eryka & samburelul din burtica ---„ in 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christina spune:

Eryka,

eu chiar cred ca sunt insarcinata, dar n-am facut inca al doilea test. In seara asta am fost si-am cumparat cel de-al doilea test. Farmacista mi-a spus ca cel mai bine este sa fac testul dimineata cand urina e mai concentrata sau sa mai astept cateva zile pana se implinesc 7 zile de intarziere a ciclului. N-am sa astept, am sa-l fac dimineata. Dupa cum ziceam mai sus, deja am niste dureri de sani, de burta si ceva greata. In dupa-amiaza asta am baut un capuccino la birou si am simtit imediat ca ceva nu e in regula.

Chiar nu cred ca e imaginatia mea... si nici nu mi se prea intampla sa-mi intarzie vizita. Dar vom vedea... am sa va tin la curent.

-ici

Mergi la inceput

Blue,

Cred ca daca se lasa cu la amandoua, vom fi din aceesi generatie...

Si la mine ovulatia a fost pe 6-7 septembrie... cine stie poate avem aceeasi soarta.

Mergi la inceput

Blue, si in plus mai avem si acelasi nume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Christina daca tu zici ca te simtzi mai altfel sa stii ca s-ar putea sa fie cu okisori,asa a fost si la mine ,m-am simtit mai altfel decat de obicei si crede-ma ca nu trecuse decat 4 zile de la conceptie si eu deja stiam ca luna asta trebuie sa fie si uite ca asa a fost.

Deci sa-tzi de-a D-zeu ce-tzi doresti .
P.S. si eu am avut ovulatzia cam pe 3 sept. asa ca ve-ti fi si cu mine in aceeasi generatie.

Eryka & samburelul din burtica ---„ in 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salut Christina
da ar fi super sa fim amandoua , eu sunt acum in a 32-a zi de intarziere si parca am avut ceva ameteala de dimineata ...in fine o sa fac al doilea test cred ca sambata.Oricum nu mai am rabdare.
Va pup pe toate si bafta la bbei
Cristina

Mergi la inceput

Blue, nu stiu daca ai observat celalalt topic al meu, dar la mine s-a confirmat azi de dimineata sarcina. Deci, e randul tau (al vostru - al tuturor ) sa ne dati vesti bune.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

felicitari Christina si numai bine
ma bucur enorm pt.tine.Eu mai astept pt al 2-lea test , mi-e frica ca iar apare negativ si o sa fiu mai dezamagita ca prima oara.
(la a cata zi de intarziere ti-ai facut al 2-lea test?)
te pup si numai bine
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Fetelor, sunteti fenomenale! N-a mai fost de mult asa o invazie de si bebelusi pe forumul asta! Sa va iasa la toate doua liniute si sa-mi iasa si mie, ca tare de mult astept.
Eu mai am ceva de asteptat pana sa ma gandesc sa-mi fac un test de sarcina, inca vreo 5-6 zile. Au mai trecut multe luni in care am trait asteptarea si nerabdarea asta, dar nu mi-am facut teste, decat in luna in care am ramas gravida (din pacate am pierdut sarcina)
Asa ca nu ma grabesc, decat daca intarzie. In plus, la mine temperatura e un indicator foarte bun. Deocamdata am temperaturi mari, ceea ce e de bine. Tineti-mi pumnii sa stea asa si in continuare.

Mergi la inceput

Blue, primul test l-am facut la cateva zile de la conceptie, ma simteam rau si-am crezut ca testul o sa iasa pozitiv dar a fost prea devreme. Al doilea test l-am facut in dimineata celei de-a treia zi de cand trebuia sa-mi vina ciclul. Cand am cumparat testul farmacista mi-a spus ca-mi recomanda sa mai astept pana se implineste o saptamana de la data la care trebuia sa-mi vina vizita. Dar n-am asteptat pentru ca aveam prea multe simptome.

Am si eu o intrebare pentru cele care sunt gravidutze deja. Dupa ce va iesit testul pozitiv, l-ati mai reluat la cateva zile?

Pe curand!

Mergi la inceput