pregnancy test - cand?
Raspunsuri - Pagina 2
Christina spune:
Ei bine fetelor, am murit de curiozitate si-am facut testul inainte sa-mi vina ciclul si-a iesit bineinteles negativ. Dar, inca nu e totul pierdut, mai trebuie sa astept cateva zile sa vedem daca intarzie sau nu...
Cine stie... succes la toata lumea!
Christina spune:
Fetelor, revin pentru ca azi ar fi trebuit sa-mi vina vizita si n-a venit.... cine stie poate se lasa cu . Vroiam sa va intreb, este normal ca temperatura bazala sa ramana ridicata daca sunt gravida (azi dimineata a fost 36.8)? si am niste crampe si de-asemenea ma dor sanii. Am hotarat cu sotul meu sa asteptam pana miercuri ca sa facem testul.
tineti-ne pumnii sa fie
Ah, si mi-adusei aminte inca ceva. Eu in ultima vreme fac gimnastica destul de regulat, multe abdomene si exersez pe elliptical (un fel de bicicleta) credeti c-ar trebui sa continui sau n-are nici o importanta deocamdata? n-as vrea sa avortez din exces de zel.
CRISTINEL spune:
Cred ca ar fi bine sa nu mai faci abdomene , asteapta sa vezi rezultatul testului, citeam undeva ca in primele luni e bine sa stai linistita si sa nu prea faci mult efort.
Stiu ca esti curioasa , sunt si eu aproape in situatia ta insa eu mai am de asteptat cam o saptamana pana sa imi pot face testul,asa ca nu te mai stresa cu gandul daca e sau nu e foarte important in aceasta perioada sa fii linistita , calma....Mult succes si sa ne dai repede de stire ca esti.
Cristine
blue77 spune:
Salut fetelor
eu am intrerupt pilulele la sfarsitul lui iulie si se pare ca luna asta e posibil sa se lase cu . In fine , eu sper, caci testul facut in prima zi de intarziere a menstruatiei a fost negativ insa , ea , menstruatia inca n-a ...sosit, Nu mai am rabdare pana la al doilea test si nu prea stiu cam cand sa-l fac caci nu vreau sa fiu iar dezamagita. Auzisem ca ar trebui sa astept cam 40-45 de zile ?Voi ce stiti?
Va pup
Cristina
gongutza spune:
Blue in primul rand iti doresc sa nu stai mult la aspirante si sa ti se implineasca visul de a avea un bb cat mai curand.Intr-adevar sansele de a avea un bb din prima luna dupa anticonceptionale sunt mult mai mari,dar exista si nesansa sa fie doar o intarziere cauzata de lipsa hormonilor(eu personal asa am reactionat).Nu zic ca nu se poate sa fie deja bb la tine in burtica,dar da-ne mai multe detalii...la cat timp iti vine menstruatia,cate zile de intarziere ai...daca ai ceva simptome....In mod normal un test bun de sarcina cica ar trebui sa detecteze prezenta hormonului lh inca de la 7 zile de la concepere,altele pot fi facute din prima zi de intarziere a ciclului,altele pt mai mare siguranta din ziua 40a...depinde ce test iti cumperi.De exemplu Clear Blue il poti folosi la 7 zile de la presupusa conceptie......personal eu nu am incredere in testele de sarcina,dar sa dea Dumnezeu sa fie cu okisori la tine chiar de acum.
Sa ne dai de stire
pupici
adina
blue77 spune:
multumesc pentru urari Adina,
ciclul meu variaza de la 24-la 26 de zile si singura problema pe care am avut-o dupa opritul pilulelor a fost o eruptie de cosuri pe frunte incolo menstruatia a venit ca de obicei.Intr-adevar exista mai multe posibilitati privind intarzierea dar am ajuns deja la 31 de zile si asa ceva nu mi s-a mai intamplat nici in perioadele cu stres maxim.
Am facut testul cu Clearblue sambata la 28 de zile , poate ca m-am cam grabit .Duminica am avut ceva dureri prevestitoare de ciclu si...nimic.Oricum tot ce imi ramane de facut e sa astept , dupa calculele mele ovulatia a avut loc pe 7 septembrie deci cam a 4-a saptamana ar fi saptamana viitoare si voi mai face un test atunci.Ma uit de 2 zile peste toate site-urile posibile sa inteleg ce se intampla dupa ovulatie si fecundare.In fine trebuie rabdare
Va pup
Cristina
ana_a spune:
am si eu o intrebare, ca sa nu deschid un topic nou, poate s-o gasi cineva sa-mi raspunda, cum sa calculez ovulatia?cand eu de o vreme incoace am o prima zi de sangerare normala...dupa care 3-4 zile pauza...iar mai apoi din nou 4-5 zile de sangerare normala?nici nu stiu de unde sa incep cu prima zi a ciclului, sau e nevoie de ultima?????
by!si la reauzire!
MirelaV spune:
aaa..scuze..nu am raspuns la intrebare..eu am patit ca tine..si cred ca tot de la prima zi a ciclului..nush..zic..eu asa cred..teoretic..e cu 14 zile inainte de urmatorul ciclu...artunci e ovulatia..umm...mai intreaba..
MirelaV
mel_g spune:
Ana ai consultat cumva un doctor in legatura cu ciclul tau. Eu cred ca ceva nu este in regula - eu am o colega la serviciu care patea asa ca tine iar la un consult ginecologic si-a descoperit unele probleme!
Mel