Hotel Selena - Mamaia

Hotel Selena - Mamaia | Autor: mandela

Link direct la acest mesaj

A fost cineva cazat la acest hotel? Ma intereseaza in special aripa de 2 stele plus. Cum sunt conditiile de cazare, mancarea, plaja? Ma duc cu doi copii mici si m-a incantat faptul ca este chiar pe plaja.
Alte hoteluri de 2 stele, in partea de nord, imi recomandati?
Stam ff mult afara asa ca nu prea ma intereseaza 3-4-5 stele.
Va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Buna, nu stiu ce sa-ti spun de acest hotel, eu locuiesc in constanta, dar pot sa-ti spun ca asta vara am fost cu copii cam in fiecare zi in mamaia in zona hotelurilor central, modern, palas si am vazut ca erau foarte multi turisti cu copii, probabil sunt bune si conditiile, merita sa te interesezi. Pot sa-ti spun ca plaja e aproape, marea nu a adanca la mal, au locuri de joaca pentru copii, sunt 2 chiscuri pe plaja cu de toate la preturi mai mici decat la terase. eu si prietenele mele cu copii preferam acest loc, este in nordul statiunii, dupa hotel rex. sper ca ti-am fost de ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Nu stiu cine stie ce despre hotel,dar plaja din zona e super ok pentru copii mici.Adica e lata,cu strat gros de nisip ,lume putina,zona laarga fara chez-longuri,apa mica.In apropiere sunt terase gen impinge-tava cu mancare buna si acceptabila ca pret.Noi am fost acolo acum doua veri cand avea fetita un an jumate,dar am stat la Caraiman,chiar in drept cu Selena dar pe malul lacului.Selena e chiar pe plaja,e cu doar doua etaje parca,arata ca o vila mai mare si au si o piscina mica.
Ca recomandare - la Caraiman am stat la aripa de 3 stele si a fost super ok,dar stiu pe cineva care a stat la aripa de doua stele - tot cu copii mici si au fost multumiti.Pe net insa am vazut pareri si pro si contra aripii de doua stele de la Caraiman.Depinde si cat de mofturos esti zic eu ... Eu am oscilat atunci intre Selena 2 stele+ si Caraiman 3 stele ca erau cam la fel preturile si conditiile si am ales gandindu-ma ca fiind Caraiman un hotel muult mai mare ,precis e mai buna ... mancarea.Unde se gateste mai "la cazan" in general e mai buna mancarea .E drept ca era ea buna,dar cam scumpa, asa ca am cam calcat terasele alea de care ziceam,ca aveam platit doar micul dejun tip bufet suedez.

MONI 21s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput