Antologia umorului romanesc ... pe DC

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabibociort

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

Buna tuturor,

Cred ca si asta merita sa intre in antologie...

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134266

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Demential!!!!

nu se poateeee!!!
mult prea bestiaaallll!

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma INVINGE cancerul! ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

mai, ala cu sforaitul e demential, bestial! rad cu lacrimi, de zic astia ca plang, ma intreaba daca ma pot ajuta cu ceva, si nu inteleg cand printre hohote le explic ca citesc despre snoring!
Acu, si eu sforai, si Victor imi mai da ghioante, asta daca nu sforaie el mai tare ca mine, dar l-am pus sa aleaga, sa ma lasa sa dorm cu tot sforaitul meu cu tot, ori sa ma trezeasca, sa ma pocneasca insomnia si sa il tin de vorba pana la 5 dimineata cand trebuie sa plec la servici!

Emma Invinge cancerul! Inaltam ruga fierbinte miercuri, 25 martie, ora 12 ora Romaniei, ora 6am ora Canadei!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

M-am bine dispus! Nici nu banuiam ca pot fi atatea subiecte distractive aici

noi
Si ingerii au nevoie de ajutor
Finutzul Bogdan-Andrei pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Super subiectul. L-am pus la Favorite pt citi din el de cate ori am timp.
5 stelute. *****

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Saracu,va dati voi seama,"3 nati de gandaci".Ma intreb,cum o fi numarat el 2000 si ceva de gandaci pe care i-a prins in cuib,macar bine ca a scapat de ei

Doamne,multi mai exista pe lumea asta

Poze Razvanel

nunta noastra

Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Ce tare e topicullll..
Plang de ras...
Fantastic..
Multumesc ca existati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

NU stiu daca e asta ala cu parturile ... eu asta am gasit si mor de ras!!! Astept sa-mi confirme fetele daca e asta ..

_

Nessuno č perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=100367&whichpage=1&SearchTerms=parturi

vai, subiectul ala ma termina din cu totul alte motive :)))). Biata fata intreaba cum sa traduca din engleza ca bebelusul da parturi, dar din pacate propozitia in engleza nu se refera deloc la parturi, lololol. "don't worry if splotches of milk come out with winding" nu inseama ''nu-ti fa griji daca bebelusului ii iese lapte (oare o fi tradus ''din fund'')cand da parturi'', lol. Winding e procedura aia in care il tii pe bebe vertical dupa ce mananca si il lovesti usor pe spate pana ragaie - si vomita un pic de laptic. Am vazut ca subiectul e din 2007, deci probabil cartea tradusa de ea e pe piata. Deja imi inchipui mamici cum isi cauta bebelusii la fundisor sa vada ''splotches of milk''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Am si eu o propunere

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=164740

Un extras ca sa vedeti cam la ce sa va asteptati:
"Nu ascund bebelusul,ascund sarcina.Bebelusul va trai in vazul lumii,dar nu e al meu,e al prietenei bune ,care a plecat sa lucreze in alta tara,si intre timp a avut un accident si a decedat! Si bebelusul va ramane cu mine si il voi infia eu,nu e normal asa?"

Mergi la inceput