Antologia umorului romanesc ... pe DC
Raspunsuri - Pagina 4
Cristina_C spune:
Patura in masina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96943&whichpage=1
Androix spune:
E tare si asta cu patura! O sa-l citesc mai pe seara. Frate, nu va imaginati ce mi-ati facut, de azi dimineata stau si citesc si rad ca proasta. Nu am miscat nimic nimicuta azi.
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Androix E tare si asta cu patura! O sa-l citesc mai pe seara. Frate, nu va imaginati ce mi-ati facut, de azi dimineata stau si citesc si rad ca proasta. Nu am miscat nimic nimicuta azi. www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele Andreea mama de Filip si Georgia |
Idem si eu
Super idee cu acest topic
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
abramburika spune:
Se pare ca nimeni n-a observat si faza cu "se pot lua boli transmisibile sexual de pe capacul de WC" (nu mai stiu cine a postat-o).
Parca e in bancurile cu Radio Erevan: e adevarat ca se pot lua astfel de boli, dar numai daca te asezi in poala celui care sta deja pe capacul de WC. Ca d-aia le zice transmisibile sexual: tre' sa faci sex ca sa te molipsesti de ele.
Tot de la sb cu toaletele... care pt. mine merita premiul 1 ... am sa citesc mai pe seara si patura. Totusi pt. ala cu parturile nu se poate face nimic, nu se poate recupera de pe undeva? Ca-s curioaa acu' ...
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
Androix spune:
Bai, deci daca facem topuri pentru mine ala cu parturile ar fi fost pe locul I, de la forum adunate pe II si toaletele pe III
Androix spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=35914&REPLY_ID=750733
Spalata sau nespalata, din pacate doar un mic rezumat.
abramburika spune:
NU stiu daca e asta ala cu parturile ... eu asta am gasit si mor de ras!!! Astept sa-mi confirme fetele daca e asta ..
_
Androix spune:
Mi-a stat inima! Nu e asta, era despre parturi in cuplu, mai mult ca sigur ca a inceput pe la in unul sau doi.
Deci observati ca nu ma mai pot dezlipi de-aici...
abramburika spune:
Nici autoarea mesajului nu si-o aminteste nimeni?
Poate ne ajuta atunci admin/Mirela sa-l recuperam de pe undeva daca e posibil ...
_
eunice78 spune:
Andreea, tu vorbesti cumba de subiectul ala cu sunete naspa in momente intime (parca citisem ceva de genul asta tot cu partzuri nu mai stiu daca la femina sau la unu sau in doi)?? Adica un subiect de anul tercut sau unul mai vechi? Ca imi storc creierii sa imi aduc aminte despre ce sb e vb..
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)