Copilasi de iulie-august 2004 (16)
Raspunsuri - Pagina 21
szivarvany spune:
Dementiala Felicia Un raspuns gandit nu doar dpdv matematic
Carmen, apoi tu ce ai vrea, Ionu` e in pac cu moda
Sa mai pui poze cu tzucureii !
Kim, mult, mult spor la treburi
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
g_ioana spune:
Super tari scolarii nostriIonu si Felicia![cool...problemele de la gradi sunt parfum pe langa cele de la scoala...asa ca ma gandesc serios ca-n doi ani sa-mi refac ceva din neuronii pierduti si sa ma vitaminizez bine ca sa fac fatza...mandra mea in continuare,daca o intreaba cineva ce se face cand va fi mare raspunde ca portar la fotbal.
szivarvany spune:
Giulia nu stie raspunde la intrebarea asta, pur si simplu nu proceseaza ideea cred
carmenp spune:
bre, in 8 din 10 cazuri ori e cu camasa scoasa din pantaloni, ori mai stiu io ce are strimb pe el sau n`are diloc;)) ca m`am saturat si io de cite ori il bat la cap si`l pun sa se uite`n oglinda cind iese pe usa da` nah, p`asta cu creasta n`o avut`o pin`acu, i`oi fi repetat prea mult?;)) a, intr`o vreme, o avea p`aia cu elasticu` la chiloti, deci trebuia sa fie lat sa aiba ceva scris pe el si musai sa se vada din pantaloni... mai e cineva aici sau vorghesc singura?;)) buzz:d
szivarvany spune:
Carmen,
io nush. La noi e la moda sa se vada buricu` Pe don`soara doar asta o intereseaza, sa vina vara sa umble cu buricu` la vedere
leeloo2004 spune:
Bravo pentru copilasii concurenti!! Kro, trebuie sa recunosti ca logica fetei e absolut mortala....
Carmen - pentru niste boxeri amariti cu elasticul la vedere te framinti tu?? Bine ca nu si-a facut ceva tatuaje, piercinguri...Asta-i moda, dar trece...
Eu o iau spre casa ma duc sa-l iau pe Stefan de la gradi...miine merge iarasi in excursie la nu stiu ce observator astronomic de pe la Pitesti - digital, cel mai modern din tara, etc...va zic eu impresii cind s-o intoarce! O seara buna la toata lumea!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
pen`ca Leeloo pleaca, merg sa deschid cap` nou-noutz
g_ioana spune:
Carmen si io-s da' numa in pauze...meii ie vina voastra a mamelor de baieti ca umbla cupii asa "dezbracati"...de exemplu azi au fost copii la biserica,care este gard in gard cu gradinitza...doua bunici de baieti plus o mama de baiet au ramas acolo sa-i ajute sa se imbrace si sa mearga cu ei de manutza sa nu patzeasca ceva
szivarvany spune:
Gata, poftiti la
capitolul saptesprezece
Si vroiam sa va urez we placut ce fac fomile cu omu`