Copilasi de iulie-august 2004 (16)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza.

Io intru foarte pe scurt, imi cer scuze, n-am timp de nimic
Suntem singuri acasa de o saptamana, inclusiv in we, se previzioneaza inca o saptamana doar in 3, cu tati in vizita vineri pentru cateva ore. Asa ca timp de forum nu prea am.
Vineri am fost cu Paul la controlul de 6 luni si la vaccinat. Surpiza, nu aveau vaccinuri. Si mie nu mi-a dat prin cap sa intreb. Si asa ca l-am reprogramat saptamana viitoare. Pe langa asta trebuie sa-i fac lui Victor rapelul 2 de dtp, ca l-am ratat, si nu se mai fabrica
La job sunt prinsa pana peste cap, 2 proiecte mari, schimbare de profil de job, prezentari in board, o plecare de 3 zile la Budapesta imediat dupa paste, asta inseamna ca raman o saptamana fara copii. Ma gandesc ce "amuzant" va fi cu pompatul in hotel, ca sa nu pierd laptele, cum se va descurca soacra cu 2 plozi, unul foarte sclifosit - ala mic
Am citit in diagonala, am vazut pozele pe repede (mai putin picassa, care e blocat la job ).
Despre povestit de la gradi: nu face Victor, decat daca e un eveniment de genul "m-am batut cu gemenii". Noroc ca primesc in fiecare weekend scrisoarea cu activitatile de la gradi.

Asta e, ne mai auzim.

pupe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Neata ...

Dau cu batu' ca am "auzit" ca am fost strigata
Suntem bine ... dar ocupati (me mutam - in sfarsit!!! - la mansarda, plus curatenia de primavara ... si "e treaba multa"

Revin mai tarziu, acum am emotii ... Feli are concurs de mate la scoala (Cangurul Matematic) ... Carmen, cum esti? E si Ionu la cangur?

Pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Vivia,mandra prefera tinerelele imbracate elegant la fustita si pantofiori si coafate si machiate...asa ca-i topita dupa doamna de engleza...meii io zic ca sunt prea multe laboratoare de analize medicale astfel incat fondul ala de la casa de asigurari le ajunge doar pentru vreo doua zile...in rest daca dai banul jos te analizeaza pe toate partile
Dana..adik ie criza si de vaccinuri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

salut si eu scurt, sunt ingropata in munci .
Kim, imi pare tare rau ca Luca e suparici pe educatoare, pe buna dreptate !
Roller, spor la munci la voi si we usor !
Kro, tinem pumnii pt Feli !!!
revin ...

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Bafta tinem pumnii Feliciei!!
Gabi ati mai fost in Bulgaria??
Noi de 1 mai mergem in Delta in gasca mare , 4 zile pe o insulita..abia astept!

Eu dau tircoale ...nu este apa sa ma spal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kim222

Gabi luni vedem 3D iar acum avem 2 luni sa ne hotarim ce culoare o sa aiba la exterior...si nu stim! la cosmetica a fost super! Mai aveam putin si adormeam acolo Constructorul nu ne-a spus decit in mare 200-250 la rosu.

Ma gindesc ca in iunie se ia vacanta si nu pot face mofturi, este cea mai cautata gradi de stat, din septembrie o sa fie la alta grupa deci alta educatoare.

Am inteles cu gradinita... Vezi ca atunci cind va face simularile 3D trebuie sa va faca si mai multe propuneri pentru tencuiala fatadei -abia dupa ce vedeti simularile sa agreati cum va arata pentru ca e o mare diferenta - vezi imediat casele tencuite dupa ce au avut simulari pe calculator si cele facute "dupa ureche"...

In Bg am fost doar o data, de un Paste, si tot la Nesebar, dar grupul cu care mergem se duc acolo de vreo 3 ani consecutiv si mi-au spus ca e foarte ok pentru copii, oricum mult mai bine decit la noi...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Gabi merci de sugestie..ea ne asteapta sa-i spunem noi culoarea..o sa-i spun ca vreau variante. Am emotii casa este interior si exterior conceptia noastra..arhitecta doar a pus pe hirtie ce am vrut noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kim222

Gabi merci de sugestie..ea ne asteapta sa-i spunem noi culoarea..o sa-i spun ca vreau variante. Am emotii casa este interior si exterior conceptia noastra..arhitecta doar a pus pe hirtie ce am vrut noi...

Pai poti sa-i spui gama de culori care va place (ca asta e foarte important) - culori de pamint, culori calde, culori neutre si eventual sa va sugereze si ea/el ce s-ar potrivi cu stilul in care este facuta casa,cu zona in care este amplasata, etc

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

kro, da, a dat si el, nu ma`ntreba ce`o facut ca atit am aflat c-au fost 3 pagini;)) e preocupat cu altele, tuma` ce`am venit de la scoala ca i`am facut un neveu si avea fii`miu o freza, era tot numa` o creasta... aoleu, ce`o sa ma fac mama eu;))
salutam voiosi protagonistii, vizionat poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenp
avea fii`miu o freza, era tot numa` o creasta... aoleu, ce`o sa ma fac mama eu;))

E in pas cu moda ...

Am vorbit si eu cu Feli ... ea zice ca a fost usor, dar cine stie ce o fi facut acolo
Am intrebat-o cum a raspuns la o anumita intrebare(singura pe care o stiam de la mama unei colege de-a ei, ma sunase sa ma intrebe cum a raspuns Feli la ea, ca nu era sigura de raspuns). Cica era desenata o soricica imbracata cu o rochie, iar langa ea erau inca 4 rochite si 2 perechi de pantofi. Intrebarea era "in cate moduri diferite poate combina soricica tinutele". Deci, 5 rochii x 2 per. pantofi => 10 tinute diferite . Cine nu era atent si nu lua in calcul rochia de pe soricica ajungea la un nr. de 8 tinute diferite. ... E, lu' fii'mea i-au iesit doar 4 !!! De ce? ... Pentru ca (asa credea ea) tinutele trebuiau sa se asorteze!!!

Asa ca ... ce atata matematica ? Moda e de baza!

Mergi la inceput