Copilasi de iulie-august 2004 (16)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Lia sanatate
Adela of ce mai trageti! Luca cum s aintrebe de USA cind are atita activitate?? ieri trepida de placere pt ca se plimba cu metroul!O singura data mai demult a zis ca-i trebuie numarul de tel de la fosta gradi sa sune sa vada ce fac copii lui

Nu vorbeste neam romana! Dar a invatat sa zica...aoleu! vai de capu,mieu!
Am uitat sa va spun ca pentru prima data am reusit sa-l duc la mormintul mamei unde repeta...Poor Stela...I miss her!..apoi aflindu-se pt prima data intr-un cimitir ,impresionat m-a rugat sa cumparam lumanari pt toti mortii,pt ca el vrea sa aiba toti pe morminte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
Oliv bine ca v-ati intors ok... sper sa si rezolvat ceva! vestea misto e ca in sezon devine la fel si constanta.... la condus si trafic . noroc ca te obisnuiesti
la noi o noapte in nota obisnuita.... adica mai putin somn ca nu face bine la ten . acum ne pregatim de iesit putin la cumparaturi si apoi prin parc.
sa aveti o duminica linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Alina... felicitari pentru bebe 2, pe cand due date-ul?.

Daria sanatate multa micutei printese. Tu in continuare alone? Sper ca nu. A si eu fac paine cu ou.

Roberta vreau si eu cantecelul...ca si noi avem ceremoni de culcare si trezire...si cand nu e mami, vai si amar. Si sa stii ca ai dreptate..copiii sunt precum mediul in care cresc...asa e si sotul, prudent, si pesimist, mai ales in relatiile cu oamenii (si bineinteles asa e socrela).

A si in privinta dietei...nu am primit nimic de la nimeni, asa ca ma gandesc ca e un semn...adica mai bine lipsa dieta ca nu-i de tine.

Gabitza cum mai sunt baietii? Acolo nu exista arome la medicamentele de copii? Ca aici ptr cativa dolarei le aromizeaza si pe cele ptr oameni mari. Sper ca ati gasit pana la urma ceva care sa poata sa-i ia puiul cel mic.

Alice ia fa-te tu ca nu mai e pateu sau icre in frigider. Ascunde-le sau pur si simplu nu mai cumpara ptr cateva zile, poate se invata sa manance ce i se da , si nu numai dorintele lui. A...si la mine in sufragerie e la fel...munte de jucarii. Sotul ma intreaba din Romania...ai facut curat la jucarii? a s e citi ai mai aruncat din ele...dar sincer am facut curat peste tot numai acolo nu...ca nu stiu de unde sa o apuc ...hehehe tare dilema.

Ioana cum ai facut cu mandra ieri, cu cine ai lasat-o? caci citindu-te m-a trecut un fior...caci asa voi fi eu din toamna..in caz de extrema urgenta ...ZERO ajutor. Tu cum mai esti...nu ar trebui sa te vada un doctor si sa iei ceva tratament?

Liliana
Poze- martie 2008
Poze 1
Poze 2
Poze 3
Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Ioana mortala Maria...pai nu-i asa, nu e inca toamna.

Daria dau o saptama in schimb copil supra vorbaret contra copil calm si tacut. Iti povesteste nu numai ce a facut, si ceea ce trebuia, si cum trebuia, si mai si inventeaza de te doare capul. dar nu mai mult de o saptamana...apoi facem schimb la loc.Si cum mama draga atata bucatareala numai ptr puil mic...ca tu esti la regim doar?

Alina sanatate tatalui tau...mey ce oftica am eu pe sistemul medical romanesc...cum sa le trebuie o saptamana sa vada ca are accident vascular.ufff...

Roxi asa concerte, juma de berica...curat rasfat.

Apropo de facut ceva ptr sufletul meu...dupa ani de zile in care mi-a, dorit acest lucru in final am reusit...lunea merg la lectii de dans...4 ore dans nonstop...va inchipuiti cum sunt marti...dar ce importanta are merita.

Olivia stim cum e faza cu imbroboditul copiilor. CA eu ma certam cu maica-mea zi de zi pe tema asta...si plecam de acasa cu caciula pe cap, si cum ieseam pe usa scoteam copilului caciulita....

A si motiv pe maica-mea...de ce e copilul bolnav (o banala raceala)...pai daca isi scoate toate alea de pe ea la gradinitza?...dar ca sta cu toate alea pe ea afara cand sunt 22 de grade nu vede...hihihi...mai avem de lucru in privinta asata.

Liliana
Poze- martie 2008
Poze 1
Poze 2
Poze 3
Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Intru si eu ca sunt suparata pe Giulik si-mi permit Am decis sa nu mai vorbesc never-ever cu ea nici eu, decat strictul necesar.
Kim, bine ca ati ajuns cu bine home
Polux ... nu mai zi nimic. Cred ca ma voi tampi.
Inchipuiti-va ca in sfarsit Giulia a fost invitata de ex-cumnati la ziua gemenelor lor (sa ma intelegeti: ei sunt atat de invidiosi pe ea ca cred ca ex-socrii tin legatura cu noi ... aiurea, de-un an nu ne-am vazut, pe cumnati nici atat). Si echipez eu frumos don`soara si o duc jos (ca pe o valizuta) si merge de la 6,00 la party cu taxu`. Si se intorc la 9. Stiti ce am aflat ??? NIMIC. Nu stiu daca a mancat sau nu, nu stiu daca s-a simtit bine sau nu. Si ma rodea curiozitatea. Sper ca s-a simtit bine, taxu` a raportat ca n-a vorbit aproape nimic nici acolo, a papat putin si a stat foarte cuminte.
DC nu vrea copilu` asta sa vorbeasca cu mine ??? De cand e tot asta astept, sa vorbeasca. N-a avut limbaj de bebelus, n-a intrebat in veci nimic, acum nu are absolut niciodata nimic de raportat, nici de bine, nici de rau. Why me ???
Merg sa pun poze, revin maine cu link.
O seara faina tuturor si o saptamana usoara

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Liliana eu nu mai incerc sa schimb pe nimeni..fiecare sa faca ce vrea:)
Azi caldura mare si copii la gradi in cizme..

Daria ,Luca care vorbeste mult ..si tot nu povesteste..

Incepe lumea sa ne intrebe daca Luca este incarcat la baterie ..f des..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Haideti la semnat condica !
Io vin cu poze cu caprita mea

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Am vazut o super domnisorica..frumoasa si cocheta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alunelsialbinutza spune:

Neata!
Ce povestit ... Bradut nu imi zice decat "Bine", imi intoarce spatele si s-a incheiat povestea. N-ai sa il auzi vreodata ca imi spune ce a facut la gradi sau oriunde ar fi fost.

Polux, o sa nasc prin noiembrie, DPN 14, cam nasol ca voi fi consemnata la stat intre patru pereti pana la primavara viitoare.

Va pup, sper sa va mai scriu. La mine lunea e zi de iesit la raport

Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele!
Dupa weekendul asta superb nu pot decit sa sper ca si saptamina asta va fi macar la fel de insorita...
Simbata am fost la casa si ne-am intilnit cu constructorul - cred ca in doua saptamini vom face curat in curte ca sa ne apucam de sapaturi - gaze, apa, etc.... Duminica dimineata am fost in parc iar seara am fost la o petrecere,la o taiere de mot - am strins multe poze aici

Daria - super domnisorica, ca de obicei! Eu zic sa o lasi in pace - se vede ca asa e firea ei, e mai interiorizata - dar nu trebuie s-a lasi asa, ci din contra, sa o incurajezi sa vorbeasca - de exemplu incearca sa faceti schimb de "informatii" - tu ii povestesti de cum a fost ziua ta si pe ea incurajeaz-o sa faca la fel!
Polux - 4 ore de dans?? Super, si eu imi doresc la un moment dat sa fac asta...
Roxana - multi la o mamica nedormita...
Kim - acum esti socata, peste o luna o sa fii impacata cu situatia...peste inca o luna iti intra in singe... Foarte sensibil Luca - cum s-a gindit el sa puna luminari la toate mormintele...
Alunel - dar de ce sa fii consemnata intre 4 pereti?? Ce, daca e zapada nu scoti copilul la aer??

Sunt pe aici, imi sorb cafeaua...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput