Copilasi de iulie-august 2004 (16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Alice, multumesc ca mi-ai adus aminte ca am mazare in congelator!
4 feluri de mancare? mmmm....cam mult si pentru mine :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Robi, de cind Andreiushu ia masa de prinz la gradi, nu mai fac mult de mincare, doar ca in uichend tre sa am doua feluri diferite, ca incep nazurile daca seara servesc acelasi fel cu cel de la prinz ! Plus ca gizmo nu accepta tot ce mincam noi, cei mari - are preferintele lui ! Plus ca daca am mincare gatita, nu mai stau sa pregatesc ceva "la botu calului" si am si eu ceva mai mult timp liber ... macar teoretic !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si eu fac o cucta de 6 l de supa pe pui din care congelez sa am apoi la orice ora sa fierb taietei si e ca proaspat, ca io zau ca nici sa o vad nu mai pot.
Si la fel, gatesc sambata vesnica mamaliga cu smantana si branzica, seara o pasta cu ce vrea don`soara, duminica facem ori snitel ori ceva carnita prajita pe gratar (buna inventia asta) si fac mancare separat pt luni/marti - o tocanita, o sarmaluta, ca Doamne bine e sa stai sa te joci cu cupilu`

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Alice , io am un model de la Alaska ...de la Metro , 1 mil si-un pic ...si-a facut toti banii pana acum ..sunt tare multumita de ea ...
io fac o ciorbita de pui de casa ...si in rest cred ca facem un gratar de peste ...
am facut facaccinele , mai fac nsite uscaturi de-astea ..si gata cu bucatareala ..ca sunt si io om ...
pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza...cica vine vara in week-end-ul asta,au anuntat 23 de grade ..acu-s vreo 18...si io-s singura cu cupilu pana duminica...maine am un concurs asa ca las cupilu pentru prima data cu unchiu Adisi catelul Twix...is curioasa cine-i mai rezistent(mi-am asigurat si varianta de rezerva,adik mi-am anunta seful ca-i posibil sa mai fie un nou membru in comisie,adik ficamea)
Io tocmai prestez ciorba de vacutza cu multe legume,pui la gratar si cartofi prajiti...maine mancam pe la mc donalds si alte prostioare..duminica un gratar ceva la iarba verde...desert,n-avem in program,ca suntem gagici la dieta
Daria si noi mancam in pat si dimineatza si seara... dimineatza mandra mananca si se uita la desene timp in care pot io linistita sa ma imbrac si sa ma machiez....iar seara de obicei ne uitam la ceva,la un filmuletz,la cireasa de pe tort....si am o perie minune cu care strang imediat firmiturile..
hai sa avem o zi buna si un week-end minunat,sunt in zona,mestec in oale si sortez rufele pentru spalat
edit ca uitai,cuscreloo io am un moulinex am dat 2,5 mil pe ea,acu in carrefour s-a facut 3 mil,habar n-am care sunt caracteristicile,cred ca trebuie sa fie cuva de tefal si mare sa poti face o paine de 1kg si sa ai si multe programe,asta are vreo 12 pana acum am folosit doar vreo 5, io-s multumita de ea,iese fain si painea superrapida si dureaza doar o ora juma...bafta la shoping

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Gata, m-am intors de la shopingareala - am prestat ceva subtire, pentru ariciul mic o pereche de pantalonasi si una de pantofiori - duminica mergem la un taiat de mot si vreau sa fie si el frumusel......in rest mai subtire ca sunt pe buget de austeritate!
Diseara mergem si noi in kaufland sa luam de mincare - eu nu prea mai gatesc, in timpul saptaminii Stefan maninca la gradi, acasa doar ceva mezeluri, salate sau ciuguleli de la noi, dar in weekend in general ii mai fac o supa/ciorba si ceva snitel, chiftelute - asta mai ales pentru ca noi suntem la dieta - dar cum acum as putea minca tocana de ciuperci, cred ca asta am sa fac si pentru noi si pentru el, plus supa pasata de legume ca si de asta avem voie si noi...

Eu trebuie sa o iau spre casa, ma duc sa-l iau pe Stefan de la gradi - asa ca va urez weekend placut!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

paine cu blana am macat si noi, la spanac azi, dupa 3 ore de handralit prin toate parcurile
de mancat la noi se mananca prin toate colturile casei, copiii mananca peste tot mai putin la masa din bucatarie. La masa din buca se joaca. Dejunul, pranzul, gustarile si cina, totul e dus pe tava din aia ce i se rabateaza cracii si se instaleaza unde cere copilu evident. In fata tv-ului, in balcon, in dormitor, in varful patului, pe jos prin sufragerie, se mai fac firimituri si pe langa, dar asta e normal. Eh, am zis ca le fac hatarul asta ca nu e asa cine stie ce. In plus si mie imi place sa mananc cocotata in canapea si cand am fost mica eram protapita la masa de bucatarie cate juma de ora pana ma induram sa ling niste firimituri si nu-mi placea, asa ca am zis sa fiu eu mai permisiva.
multumim de urarile de sanatate, merem luni sa vedem ce zice dr cu urocultura
weekend linistit sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

si mie imi place sa mananc in fata televizorului.... recunosc ca Patrick bea laptele si mai rontaie in fata lui... incercam totusi ca macar pranzul sa il luam toti la masa (ca oamenii ar zice adultii )
in sfarsit este si aici frumos si caldut... pot spera cred ca a venit primavara.... mai tarziu dar macar a venit
Gabitz sa stapaneasca sanatos ariciul hainutele.
Alina pupici.. saptamana viitoare vii la eforie? cat stai? ne vedem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alunelsialbinutza spune:

Salut Roxi,
O sa vin doar miercuri, adica dupa sedinta plecam. Daca nu vine si seful mare, te anunt, poate facem o intalneala, ca nu voi paricipa la toata sedinta. Crezi ca ai cum sa vii tu acolo? Eu nu voi veni cu masina mea, ca suntem in gasca tot managementul. Incercam sa punem in practica o noua strategie pentru sezon, ca acum vine ... Imi pare rau ca nu te-am sunat asta vara, ca plecam cate 3 zile la Eforie. Vara asta ... mai vedem daca e loc, ca reducem costurile si coordonam de aici, de la centru

Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Salutare..am revenit din sinul Babilonului..Va dati deja seama ca asta este semn al socului unei saptamini in Bucuresti!! Eu bucuresteanca ..pt prima data ma bucur ca am luat hotarirea schimbarii domiciliului (trebuie sa recunosc ca undeva aveam inca o urma de indoiala)

Ar trebui acestor oameni sa li se dea spor de trait in "nebunie". Cit priveste condusul..cuvintele nu pot reda uimirea..cum nu se produc zilnic sute de accidente nu pot intelege..De ce nimeni nu respecta regulile..de ce toti vor sa arate ca ei sint mai "smecheri"..de ce cu cit cu ai masina mai deosebita te crezi mai indreptatit sa ti-se faca cale libera...intrebari retorice evident..Ajungeam acasa si ne inchinam la propriu...am scapat si azi fara accident!

A fost cumplit si pentru ca am carat copilul din dotare ..de dimineata si pina dupa amiaza zilnic pe holuri de spitale..ministere , antecamere de directori..a fost cumplit ma repet..

Nu am citit ce-ati mai scris..nu am vizitat pe absolut nimeni ,nu ne-am intilnit cu nimeni am fost epuizati fizic de drumuri si copil si psihic de acelasi copil si de birocratia dublata de prostie din partea fuctionarilor si secretarelor

Am reusit doar sa luam prinzul cu Maria,azi .

weekend placut ,noi miine mergem la gratar la verii mei.

ps :nu mai suport cit de degerati sint romanii! traiesc la temperaturi absolut nesanatoase (mai mult de 22 de grade) si-si imbrobodesc copii...dupa care se pling cit de des racesc acestia! Faza in autobuz si metrou (pt ca Luca si-a dorit asta)...urcam in autobuz si un domn f socat imi spune: Aoleu ..copil cu capul gol(nu descoperit) pe vremea asta (si erau vreo 13-15 grade)!!

gat ma duc sa citesc ceva !

edit ..vad ca bucatariti al greu..eu nu ..gateste socrela..
Andries ..imi pare atat de rau de accident..dar bine ca tu esti ok!

Mergi la inceput