Copilasi de iulie-august 2004 (16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andries
Mitzule sa stii ca si ai mei sunt rai, tipa, urla, intorc toata casa cu susul in jos!! Nu strang jucarii, nu dau TV ul mai incet, nu stau frumos la masa, nu .. nu si iar nu.

Hehee, exista si copii de 5 ani care nu sint cu NU in brate si string jucarii, dau teveul mai incet, stau frumos la masa si sint ascultatori ??? De unde iau si eu unul ???
Andrieshule, !!

Edit - chiar, Rox, o bere far de alcool nu merge ? Stiu ca nu are acelasi gust, dar macar e bere !!
Daria, stai ca nu am priceput exact, adica intii moaie piinea in lapte si apoi pune oul pe ea ?? Oaaaau, chiar ca gusturi extreme ! Nu mai zic de sarmalele cerute !! Dar, vorba lu sotzu meu personal, daca copilul maninca, noi sa fin fericiti ca o face, asa ca sa nu ne mai miram !!
Si ca tot vine uichendu, am vazut doo filme pe care vi le recomand - Burn after Reading si Nothing but the truth ! Nu prea il aveam io pe Bred Pit la corazon, dar dupa Benjamin Button si acest Burn after reading i-a cam crescut cota in ochii mei ! Liooo, ma gindeam la tine dupa ce s-a termenat filmul, asta pentru ca este vorba despre ce fac unii/unele, cit de mult sint dispusi oamenii sa mearga pentru operatiile estetice !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui alice2004

Citat:
citat din mesajul lui Andries
Mitzule sa stii ca si ai mei sunt rai, tipa, urla, intorc toata casa cu susul in jos!! Nu strang jucarii, nu dau TV ul mai incet, nu stau frumos la masa, nu .. nu si iar nu.

Hehee, exista si copii de 5 ani care nu sint cu NU in brate si string jucarii, dau teveul mai incet, stau frumos la masa si sint ascultatori ??? De unde iau si eu unul ???
Andrieshule, !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

..si io,si io...aseara ii tinea morala tacsu,ca-i mare de acum ca va face in curand 5 ani si in toamna merge la grupa mare,bla,bla,bla ...ea calma ii zice lui tacsu "da' acu-i primavara,nu-i toamna"
Meii a mea n-a mancat niciodata pate de comert,nu stie ce gust are...iar icre doar odata,da' la ea conteaza foarte mult cum miroase mancarea,ca-i sensibila rau la mirosuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Matei nu prea e cu "Nu" dar in schimb se supara din orice- ma anunta "M-am suparat" si plange o ora...De multe ori mi se urca piticii pe creier si recunosc ca la faze din astea l-am mai batut, sa aiba macar de ce plange (oare vor citi si ei candva aceaste randuri?)

ROXI, distractie placuta! Si bere fara alcool...
Ioana, ai luat Nospa si Piafen?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Alice, nu, asa e procedeul tehnic: iei o felie de paine, o inmoi in lapte, dai prin ou batut ca de ompleta si pui in tigaie in ulei incins. E buuuun tare

Mey, io nu o laud pe Giulia ca ma aude, dar e un copil linistit si muuut Voi innebuni pe chestia asta. De ex. a zis taxu` ca nu pove niciodata ce face in viata de zi cu zi si nici mie ce face cu taxu`

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Daria , ce faci tu acolo la noi se cheama friganele ...si mie imi plac muuult
ahaaa, Alice ..multam de filme ...si mie mi-a placut mult Benjamin Button ..dar mie oricum imi place Pitt ...
ma duc sa-mi fac o salata de spanac cu iaurt ..mai vrea cineva ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Da, io vreau reteta, Blue, plsss
La noi se cheama "bundashkenyer" in maghiara si s-ar traduce prin paine cu blana

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

paine cu blana :)

andreea, o imbratisre maaaare de la mine si multa sanatate micutului. nu ne mai arati poze cu ei?
salutari tuturor

philip
31weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Intru acu' pe fuga, poate mai revin mai tarziu ca's singura cu 2 copchii

Olivia e de marti in Bucuresti, prinsa in hatisul birocratiei romanesti Din pacate nu ne mai vedem, maine pleaca la Constanta. O sa va pove ea, aventuri de Romanica, cu autoritatile romane care nu stiu stanga de dreapta...

Oliv, poate data viitoare, da? plimbam copchii si cu metroul si cu autobuzul, da?

Roxa, distractie la concert. Io ratez in seara asta niste berbecutz la Carul cu bere

Despre copii cu NU am si eu un specimen. Copil atomic, nu sta un minut in loc, face altfel decat ii spui. Io zic ca e perioada de revolta specifica varstei.

Fug ca dincolo se tipa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

nu e urina sterila, abia maine aflam si germenul responsabil de posibila infectie urinara a Deei...poate de acolo i se trage lipsa poftei de mancare, ca luni bune nu am avut cu ea pb cu papa, manca ea mai putin decat se pp ca trebuie la varsta ei dar manca fara fite.

Blue angel? unde se gaseste vitamina C picaturi ? si fier de care? haussman? oua de prepelita crude? sau moi? catina+miere e voie doar pe stomacul gol? in cerealele de dimineata nu mai are efect oare?

merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Pfff, berbecutz la Carul cu bere ... poci sa merg io in locul tau, Dana ?
Daria, da, friganele, am inteles, bunica mea facea mereu cind aveam mazare in meniu, dar mai tirziu faceam si noi, tare buuune ! Piine cu blana , super tare !!
Lia, sanatate Deei ! Poate ca de aici i se trage moftureala !!
Io am trecut la brainstorming - ca vine uichendu si tre sa bucataresc, sa stau si eu linistita simbata si duminica !! Am sa imi intreb baietii, dar stiu sigur ce va vrea Andrei - dino (astia sint niste snitele din carne de curcan sub forma de dinozauri !!).

Alice si Andrei

Mergi la inceput